Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Rachel Trezise

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Rachel Trezise
  107,95 - 152,95 kr.

  The south Wales Valleys, 23rd June, 2016. It's another long day chopping beef carcasses up at the slaughterhouse for former reality TV star and Iron Man contender, Caleb Jenkins, whose untroubled world unravelled when his old man's carpet business went bust last year, another casualty of the global financial crisis. While he's busy trying to manage the well-being of his conspiracy-theorist brother, the mortgage keeping a roof over his bankrupt parents' heads, his own excruciating grief, internal rage and impossible credit score, politicians of all persuasions are promising the scared and voiceless people around him real change.Desperate for acknowledgement and a transformation he can't quite bring about by his own means, Caleb is on the edge.Easy Meat is a glimpse of a young man and a country on the verge of a momentous decision.

 • af Rachel Trezise
  96,95 - 167,95 kr.

  South Wales Valleys 23. juni 2016. Forude venter endnu en lang dag på slagteriet med at skære oksekroppe op for den tidligere reality-tv-stjerne og Iron Man-udfordrer Caleb Jenkins, hvis ubekymrede tilværelse forsvandt som dug for solen, da hans fars tæppeforretning som følge af den globale finanskrise gik konkurs året før. Mens han har travlt med at tage sig af sin bror, der er konspirationsteoretiker, lånet på forældrenes hus og sin egen altødelæggende sorg, indre vrede og håbløse kreditværdighed, lover politikere fra både højre og venstre de angste og stemmeløse mennesker omkring ham, at virkelige forandringer er på vej. Caleb søger desperat anerkendelse, men han kan ikke rigtig finde den, og han er presset helt ud til kanten.Nemt bytte er et portræt af både en ung mand og et land, der står over for at træffe en afgørende beslutning.

 • af Rachel Trezise
  107,95 kr.

 • af Rachel Trezise
  99,95 - 162,95 kr.

  Migrants, immigrants, travellers, and holidaymakers feature in Dylan Thomas Prize-winner Rachel Trezise's second collection of short fiction: in eleven dazzling stories of lives lived on either side of boundaries, and on the fringes of society.

 • af Rachel Trezise
  107,95 kr.

  Depicting the hard, brutal edges of childhood, this novel reveals grown-ups who fight, steal, get drunk, and get arrested--and then give kids a hard time for taking drugs.

 • af Rachel Trezise
  47,95 kr.

  Det nye, unge forfattertalent Rachel Trezise skriver sig direkte ind i den walisiske og engelske litteratur med en stor og original røst. Og direkte ind i vores hjerter og sanser. Uden censur. Uden pegefingre. Og uden fordomme.Æblesmag handler om sex, drugs og rock´n roll i dag. Den handler også om pædofili, om et mord på en mand, der elsker en kvinde og om at dope andre med sovepiller og stoffer for at få sex.Trezise beskriver Æblesmag som en selvbiografi. Trezise er født og opvokset i det barske minearbejderområde Rhondda Dalen i Wales, hvor Æblesmag også foregår. Hendes forældre blev skilt, da hun var fire år og hun voksede op sammen med sin mor, der arbejdede som bartender og rengøringsdame. Som 14-årig stak Rachel Trezise af hjemmefra og begyndte i en tidlig alder at forsørge sig selv som fotograf og journalist. Hun har studeret journalistik og engelsk på universitetet og har i mange år arbejdet som freelance journalist.

 • af Rachel Trezise
  67,95 kr.

  ´Der var noget, der tydede på, at jeg var blevet født ind i en blindgyde.´ Den konklusion kommer Rebecca frem til allerede som 4-årig, mens hun står på fliserne foran huset. Her ser hun måbende, at hendes far bakker ud af indkørslen for sidste gang, mens hendes mor prøver at ramme bilen med en mælkeflaske.Og følelsen af at være drejet forkert forfølger Rebecca op gennem hendes barndom og ungdom. Hun er vidne til vold, alkoholisme og arbejdsløshed, og som om det ikke er nok, kan hun ikke nøjes med at være tilskuer til pædofili. Hun mærker det. Så Rebecca gør alt for at finde en vej ud. Ud af sin krop, ud af familien og ud af blindgyden.Ned i akvariet og op igen er en historie om alt det, intet menneske fortjener at opleve. Og det er en historie om, hvordan en pige kaster sig ud i stoffer, flygter hjemmefra og på vejen ramler ind i den store kærlighed. Med bidende realisme beskriver Rachel Trezise, hvordan hun oplevede sin barndom. Der er ingen selvmedlidenhed, men til gengæld masser af sort humor og ukuelig vilje til livet.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.