Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Søren Sveistrup

Bøger af Søren Sveistrup

Søren Sveistrup er en forfatter født i 1968. Han er en international anerkendt manuskriptforfatter som har været en del af flere film og tv-serier. Fra 2007 til 2012 var Sveistrup desuden skaberen og forfatteren til tre sæsoner af serien Forbrydelsen, serien har vundet utrolig mange internationale priser og har været solgt til adskillige lande samt blevet genindspillet i USA. Derudover har han skrevet et manuskript til spillefilmen Der kommer en dag fra 2016. Sveistrup har en bachelor i litteratur og historie, hvor han har studeret på Københavns Universitet og har desuden også en bachelor som manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole.

En utrolig anerkendt forfatter med en række af priser, herunder har han endda vundet en Emmy for bedste internationale TV-serie ‘Nikolaj og Julie’, en BAFTA for bedste internationale TV-serie ‘Forbrydelen’ og en Robert for det bedste originale manuskript og årets film ‘Der kommer en dag’. TV-serien ‘Forbrydelsen’ vandt han både en Robert og Kulturpris for.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Søren Sveistrup
    102,95 - 147,95 kr.

    Kastanjemanden er en krimihistorie skrevet af Søren Sveistrup, med udgivelse af politikens forlag. Bogen har forgreninger i genren krimi og mysterier samt skønlitteratur. En spændingshistorie med uhyggelige fund..Politet eftersøger en sag i en forstad, hvor der er et mystisk fund. De finder en yngre kvinde, som er blevet dræbt og er blevet efterladt på en legeplads. Den ene hånd er skåret af og over hende hænger der en kastanjemand..En ung efterforsker ved navn Naia Thulin bliver sat på denne mystiske sag. Den udbrændte Mark Hess, bliver makkeren i sagen og han er for nyligt blevet hjemsendt fra det europæiske hovedkvarter i Haag. Der går ikke længe før politet forbinder andre sager med denne, kastanjemanden bærer sandsynligvis på et spor fra en sag om en pige, der formodes at være dræbt. Det er socialminister Rosa Hartungs datter, som har været forsvundet i et år nu.. Der har været en mand som har tilstået at have dræbt pigen, og sagen skulle være opklaret. Men med disse nye spor, er det så en oprigtig tilståelse?Efter de har fundet kvinden på legepladsen, opstår der kort efter endnu et mord. De finder endnu en kvinde myrdet, med endnu en kastanjemand hængende og et spor fra pigen som tilsynladende stemmer overens med disse nye drab. Naia og Mark synes også disse spor indebærer nogle stærke sammenhæng mellem ministerens datter og disse myrdede kvinder. Naia og Mark finder dem selv i en kamp mod tiden og de frygter for at seriemorderen har en plan som ikke er færdig..

  • af Søren Sveistrup
    138,95 kr.

    Una ventosa mañana de octubre en un tranquilo suburbio de Copenhague, la policía realiza un terrible descubrimiento. Una joven ha sido asesinada y abandonada en un parque infantil. Le han amputado una mano y sobre el cadáver cuelga una pequeña figura hecha con castañas.La joven inspectora Naia Thulin es la encargada del caso. Su compañero, Mark Hess, es un inspector descontento que recientemente ha sido expulsado de la sede central de Europol, en la Haya. En la figura de castañas descubren una misteriosa huella que les llevará a una niña, la hija de la ministra de Asuntos Sociales Rosa Hartung, desaparecida un año antes y que presuntamente está muerta. Un hombre confesó el crimen en su momento y el caso consta como resuelto y cerrado desde hace varios meses.Al cabo de poco aparece otra mujer asesinada y de nuevo encuentran una figura de castañas con la huella que les lleva a la niña. Thulin y Hess presienten que los casos de la hija de la ministra y de las dos mujeres asesinadas, que tienen en vilo a todo el país, están relacionados entre sí, pero ¿cuál es la conexión?Thulin y Hess trabajan contra reloj porque temen que el asesino siga matando y creen que todavía no ha realizado su cometido final.Søren Sveistrup es el internacionalmente reconocido guionista, creador y productor de varias series de televisión. Entre 2007 y 2012 Sveistrup fue el creador y escritor de la serie The Killing, galardonado con numerosos premios y vendida a más de cien países en todo el mundo, así como adaptado en su versión americana por AMC y Fox Television Studios. Ha escrito numerosos guiones cinematográficos, como The Day Will Come o bien la adaptación del famoso thriller de Jo Nesbø El muñeco de nieve.Nacido en 1968, tiene un máster en Literatura e Historia en la Universidad de Copenhague y se graduó en guion audiovisual por la Escuela de Cine Danesa.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.