Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kastanjemanden - Søren Sveistrup - E-bog

Bag om Kastanjemanden

Kastanjemanden er en krimihistorie skrevet af Søren Sveistrup, med udgivelse af politikens forlag. Bogen har forgreninger i genren krimi og mysterier samt skønlitteratur. En spændingshistorie med uhyggelige fund.. Politet eftersøger en sag i en forstad, hvor der er et mystisk fund. De finder en yngre kvinde, som er blevet dræbt og er blevet efterladt på en legeplads. Den ene hånd er skåret af og over hende hænger der en kastanjemand.. En ung efterforsker ved navn Naia Thulin bliver sat på denne mystiske sag. Den udbrændte Mark Hess, bliver makkeren i sagen og han er for nyligt blevet hjemsendt fra det europæiske hovedkvarter i Haag. Der går ikke længe før politet forbinder andre sager med denne, kastanjemanden bærer sandsynligvis på et spor fra en sag om en pige, der formodes at være dræbt. Det er socialminister Rosa Hartungs datter, som har været forsvundet i et år nu.. Der har været en mand som har tilstået at have dræbt pigen, og sagen skulle være opklaret. Men med disse nye spor, er det så en oprigtig tilståelse? Efter de har fundet kvinden på legepladsen, opstår der kort efter endnu et mord. De finder endnu en kvinde myrdet, med endnu en kastanjemand hængende og et spor fra pigen som tilsynladende stemmer overens med disse nye drab. Naia og Mark synes også disse spor indebærer nogle stærke sammenhæng mellem ministerens datter og disse myrdede kvinder. Naia og Mark finder dem selv i en kamp mod tiden og de frygter for at seriemorderen har en plan som ikke er færdig..

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740028713
 • Udgivet:
 • 6. Juni 2018
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Kastanjemanden

  Beskrivelse af Kastanjemanden

  Kastanjemanden er en krimihistorie skrevet af Søren Sveistrup, med udgivelse af politikens forlag. Bogen har forgreninger i genren krimi og mysterier samt skønlitteratur. En spændingshistorie med uhyggelige fund..

  Politet eftersøger en sag i en forstad, hvor der er et mystisk fund. De finder en yngre kvinde, som er blevet dræbt og er blevet efterladt på en legeplads. Den ene hånd er skåret af og over hende hænger der en kastanjemand..

  En ung efterforsker ved navn Naia Thulin bliver sat på denne mystiske sag. Den udbrændte Mark Hess, bliver makkeren i sagen og han er for nyligt blevet hjemsendt fra det europæiske hovedkvarter i Haag. Der går ikke længe før politet forbinder andre sager med denne, kastanjemanden bærer sandsynligvis på et spor fra en sag om en pige, der formodes at være dræbt. Det er socialminister Rosa Hartungs datter, som har været forsvundet i et år nu.. Der har været en mand som har tilstået at have dræbt pigen, og sagen skulle være opklaret. Men med disse nye spor, er det så en oprigtig tilståelse?

  Efter de har fundet kvinden på legepladsen, opstår der kort efter endnu et mord. De finder endnu en kvinde myrdet, med endnu en kastanjemand hængende og et spor fra pigen som tilsynladende stemmer overens med disse nye drab. Naia og Mark synes også disse spor indebærer nogle stærke sammenhæng mellem ministerens datter og disse myrdede kvinder. Naia og Mark finder dem selv i en kamp mod tiden og de frygter for at seriemorderen har en plan som ikke er færdig..

  Forlagets beskrivelse af Kastanjemanden

  Kastanjemanden af Søren Sveistrup modtager i 2019 Debutantprisen af Det Danske Kriminalakademi.

  I en forstad gør politiet et uhyggeligt fund. En yngre kvinde er blevet dræbt og efterladt på en legeplads. Hendes ene hånd er skåret af. Over hende hænger en lille kastanjemand.

  Den unge efterforsker Naia Thulin sættes på sagen. Som makker får hun den udbrændte efterforsker Mark Hess, der netop er blevet smidt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart opdager de, at kastanjemanden bærer på et mystisk spor fra en pige, der formodes dræbt: socialminister Rosa Hartungs datter, der forsvandt et år tidligere. En mand har tilstået drabet på pigen, og sagen er for længst opklaret.

  Kort efter findes endnu en kvinde myrdet. Sammen med endnu en kastanjemand og endnu et spor fra pigen. Thulin og Hess fornemmer en sammenhæng mellem sagen om ministerens datter, de myrdede kvinder og den morder, der spreder angst over hele landet. Men hvilken?

  Thulin og Hess kæmper mod uret, for de frygter, at morderen er på en mission, der endnu ikke er afsluttet.

  Brugerbedømmelser af Kastanjemanden

  • Anna N. 8. November 2021

   Fantastisk roman!!

   Spændende fortalt og skrevet i et letlæseligt sprog - hvilket er en fordel, når man bliver opslugt. Bogen er en rigtig “page turner”.

  • Bente P. 6. November 2021

   Helt utrolig spændende fra først side. Kunne ikke stoppe med at læse, før sidste side. Spændingen fortsatte bogen igennem.
   Kan stærk anbefales.

  • Helle L. 5. Oktober 2021

   Super bog
   Spænde om serien lever op til bogen

  • Lissi d. 25. Februar 2021

   Meget spændende krimi, som er letlæseligt, godt skrevet og svært st slippe igen. Kan varmt anbefales

  • Ulrich 9. Maj 2020

   Spændende og utrolig intens fra begyndelsen til slutningen. Jeg havde svært ved at lægge den fra mig.
   Klart den bedste og mest velskrevet danske krimi i mange år, med flere uventede drejninger. Du får et et nyt forhold til kastanjer efter læsningen af bogen. ‘Kastanjemanden’ er blandt de bedste af de bedste.

  • Hejdi P. 24. April 2020

   Super god bog der fanger ens opmærksomhed med det samme


  Find lignende bøger
  Bogen Kastanjemanden findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.