Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Indeholder de tre gyserhistorier:Huset, Under byen og Indbrud”ondskabens øjne kigger frem fra hver en dunkel krog. Steen Langstrup er et godt bud på Danmarks gyserkonge nr.1”Steffen Larsen, Politiken""Jeg syntes, at alle tre noveller var superspændende i bogform, og heldigvis fungerer de også godt på lydbog med Signe Skov og Ole Boisens stemmer. Og hvor de to første noveller er gode, så er “Indbrud” simpelthen suveræn. Historiens allersidste linje står nærmest printet i min hukommelse, og det varer nok lige lidt, før jeg får vejret igen.""Gyseren.dkLyt til flere gys på ALENE OG ET LET OFFER
Det spøger på Frilandsmuseet. Mærk selv det kolde gys, når gyserforfatter Steen Langstrup i denne bog tager dig med på vandring blandt museets hjemsøgte gårde.Den Grå Mand spøger på gården fra Vemb, mens Den Hvide Dame lister gennem stuerne på gården fra Lønne natten efter onsdag. Heste vrinsker, hvor ingen heste er. Violiner spiller i tomme stuer. Fornemmelsen af ikke at være alene er til tider ubehagelig flere steder.Måske møder du selv et af spøgelserne – mange af dem ses nemlig også om dagen.Bogen bygger på øjenvidneberetninger og gamle spøgelseshistorier, der er gået i arv blandt museets personale.
En gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København. Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på fabrikken i mange år. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder. Det er en lun sommerdag, den fredag, gruppen besøger stedet. Alligevel er der noget ved fabrikken, der giver flere i gruppen en kold fornemmelse indeni. De er ikke alene på fabrikken. Søren Henrik Jacobsen, Skræk og rædsel:“Persongalleriet er enormt, men vi taber på intet tidspunkt tråden … Det er som om, at forfatteren har sat sig for at bygge et korthus på 17 etager - og det korthus kollapser på intet tidspunkt. Meget imponerende … Danmark har flere dygtige horror-forfattere, men Steen Langstrup rager bare lige et hoved højere op end de andre - og i FRYGT FABRIK FÆLDE er han virkelig i sit es.” Jannik Lunn, Bogpusheren: ***** “Gysets mester har gjort det igen … Steen Langstrup tilbage i super topform … Langstrup har efter min mening skrevet sin hidtil bedste roman.” Pia Bechmann, Litteratursiden: “Steen Langstrup er en sand gysermester, der med ’Frygt fabrik fælde’ i overlegen stil cementerer sit forfatterskab som den danske grand old man inden for gysergenren.” Bjarne Jensen, Bogrummet: ***** “Den danske Stephen King, som han er blevet kaldt. Jeg synes nu, han er lige en tak mere ond end King … En fremragende, dæmonisk spøgelseshistorie!” Karoline Bloch, RomeoReviews: “For hver side man bladrer bliver den mere og mere spændende.” Dorte Thorsen, Danmarksbloggen: ***** “For at det bliver skræmmende og væmmeligt – dét ved man, når forfatteren hedder Steen Langstrup.” Jonas Dinesen, Bogblogger: “Formår at komme helt ind i hoved og sjæl på sine karakterer.” Jette Holst, Gyseren: “Steen Langstrup er altid god for en velfortalt historie, men denne gang er han tilbage i min yndlingsgenre – det rene gys – og han gør det forrygende. Få skriver så filmisk og nervepirrende som ham. Sproget er letlæst, men alligevel billedskabende og får scenerne i bogen til at udspille sig som en film bag øjenlågene hos læseren.”
Tag med på en rejse gennem det tyvende århundredes tusmørke, skildret årti for årti, af nogle af Danmarks bedste gyserforfattere. I løbet af ti noveller, ti meget forskellige gys, fører vejen forbi verdenskrige, pandemier, rock’n’roll, medicinske forsøg, dogmatisk kristendom, overtro, åndeseancer, psykiatriske hospitaler, BZ’ere, IT-svindlere, nazisme, sportsvogne, diskoteker, skøjtebaner, jagtselskaber, skrivemaskiner, internet, leverpostej, bøgetræer og meget mere.Henrik Harksen er idémand til antologien og har udvalgt de medvirkende forfattere. Horrorforsker Mathias Clasen har skrevet forord. De ti noveller, en for hvert årti, er skrevet af Thomas Strømsholt, Steen Langstrup, Teddy Vork, Martin Wangsgaard Jürgensen, Martin Schjönning, Carina Evytt, A. Silvestri, Sheila Eggenberger, Christian Reslow og Jonas Wilmann.
Under en rejse til Rumænien i 1994 plages Kasper af mareridt, men det er ikke det eneste tegn på, at noget er galt med ham. Sigøjnerne råber og spytter efter ham, gadehundene stikker af, og hans skægvækst tager til. En forvandling er igang. Hans kæreste, Mia, byder den mere dyriske side af ham velkommen, men Kasper plages; han kan ikke kende sig selv længere. Men forvandlingen er ikke til at stoppe.
Besatte mobiltelefoner, sms’er fra afdøde, terrorister, stalkere, juleuhygge, zombier, spøgelser og meget andet. Denne samling indholder alle Steen Langstrups sms-noveller til dato. Det er gys, spænding, minimalisme. Historier fortalt via sms-dialoger. Fra 'I morgen skal du dø':Mandag10:13Afsender: AnonymJeg fulgte efter dig til morgen. Så du mig ikke?Mandag12:13Afsender: AnonymJeg har skygget dig hver eneste dag den sidste uge.Mandag14:13Afsender: AnonymNogle gange har jeg været så tæt på dig, at min hånd har strejfet din.
Livet som fuldtidsforfatter er en uopnåelig drøm for de fleste - og solsiden er også noget særligt, men der følger meget andet med, skyggesider, som alt for mange af os holder for os selv, ja, måske ligefrem tror kun sker for os selv. Depressioner, misbrug og i værste fald selvmord har altid været følgesvende for kreative mennesker, men er det det følsomme, kreative sind, der spøger, eller rummer forfatterlivet sider, som bare er svære at håndtere menneskeligt?I Forfattersind interviewer forfatter Steen Langstrup ti meget forskellige forfatterkollegaer om deres erfaringer med jobbets svære bagsider og deler imellem disse interviews egne tanker om jobbets snubletråde. Forfattersind indeholder interviews med Katrine Marie Guldager, Jussi Adler-Olsen, Peter Øvig, Anne-Marie Vedsø Olesen, Lars Kjædegaard, Sara Skaarup, Eva Maria Fredensborg, Agnete Friis, Anette Ellegaard og Helle Hedegaard Hein. Det er håbet med denne bog at kaste lidt lys på skyggesiderne, så vi måske kan undgå de værste af dem eller i det mindste opdage, at vi er alt andet end alene med dem. Forfattersind handler om forfattere, men mange andre kunstnere, freelancere og selvstændige vil sikkert kunne genkende problemstillingerne.
En gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København. Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på fabrikken i mange år. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder. Det er en lun sommerdag, den fredag gruppen besøger stedet. Alligevel er der noget ved fabrikken, der giver flere i gruppen en kold fornemmelse indeni. De er ikke alene på fabrikken.
Tag med på en rejse gennem det tyvende århundredes tusmørke, skildret årti for årti, af nogle af Danmarks bedste gyserforfattere. I løbet af ti noveller, ti meget forskellige gys, fører vejen forbi verdenskrige, pandemier, rock’n’roll, medicinske forsøg, dogmatisk kristendom, overtro, åndeseancer, psykiatriske hospitaler, BZ’ere, IT-svindlere, nazisme, sportsvogne, diskoteker, skøjtebaner, jagtselskaber, skrivemaskiner, internet, leverpostej, bøgetræer og meget mere.Henrik Harksen er idémand til antologien og har udvalgt de medvirkende forfattere. Horrorforsker Mathias Clasen har skrevet forord. De ti noveller, en for hvert årti, er skrevet af Thomas Strømsholt, Steen Langstrup, Teddy Vork, Martin Wangsgaard Jürgensen, Martin Schjönning, Carina Evytt, A. Silvestri, Sheila Eggenberger, Christian Reslow og Jonas Wilmann.
Humoristisk bog, hvor forfatteren Steen Langstrup påtager sig rollen som wannabe-bestsellerforfatter og spørger branchen om råd til at skrive en vaskeægte bestseller. Bogen er både morsom og giver samtidig et indblik i branchen og livet som forfatter og den udvikling som den litterære verden er midt i. Den udkom oprindeligt i 2008, og meget har ændret sig siden, især på den digitale side af branchen, hvor e-bøger og lydbøger i dag fylder det meste, mens kommercialiseringen af litteraturen er speedet endnu mere op, og alligevel er bogen stadig både aktuel, morsom og lærerig.
Denne nye udgave indeholder flere nye kapitler om hjemsøgtesteder på Frilandsmuseet, flere nye spøgelseshistorier fortaltaf personale og besøgende på museet, helt nyt billedmaterialeog mere end dobbelt så mange sider som tidligere udgaver. Det spøger på Frilandsmuseet. Mærk selv det kolde gys, når gyser-forfatter Steen Langstrup i denne bog tager dig med på vandring blandt museets hjemsøgte gårde.Den grå mand spøger på gården fra Vemb, mens den hvide dame lister gennem stuerne på gården fra Lønne natten efter onsdag. Heste vrinsker, hvor ingen heste er. Violiner spiller i tomme stuer. Fornemmelsen af ikke at være alene er til tider ubehagelig flere steder.Måske møder du selv et af spøgelserne — mange af dem ses nemlig også om dagen.Bogen bygger på øjenvidneberetninger og gamle spøgelseshistorier, der er gået i arv blandt museets personale. Steen Langstrup er en af Danmarks mest succesrige gyserforfattere. Hans bøger er prisbelønnede, filmatiserede, radiodramatiserede, samt oversat til flere sprog.
Indeholder de tre gyserhistorier:Alene og et let offer, Madding til en haj og Elizabeth”ondskabens øjne kigger frem fra hver en dunkel krog. Steen Langstrup er et godt bud på Danmarks gyserkonge nr.1”Steffen Larsen, Politiken""Det gode ved alle tre noveller er, at selvom historien måske til at begynde med virker som en lige ud af landevejen novelle, så indlægger Langstrup lige et twist til sidst, så historien vendes mere eller mindre på hovedet. Det fungerer både på skrift og som lydbog, så brug en god times tid i selskab med manden, som er blevet kaldt Danmarks gyserkonge nr. 1.""Gyseren.dkLyt til flere gys på HUSET
******DanmarksbloggenKatrines Bogreol*****BogfidusenBogpusherenBogrummetBogvægtenKnirkesboegerLitteraterne“Hører hjemme i toppen af den danske krimis superliga. Kan varmt anbefales!“Jannik Lunn, Bogpusheren“Tabu er helt klart en af de bedste bøger, jeg har haft fornøjelsen af at læse i år.”Camilla Henningsen, LitteraterneJeanette er lidt for glad for sin datters nye kæresteJul under Caribiens svajende palmer, burde være en oplagt mulighed for familien at finde sammen igen. Eller det forestillede Jeanette sig, da hun inviterede sine to voksne børn til at komme og se den nyerhvervede private ø. Men et stormvarsel truer idyllen, allerede samme dag gæsterne ankommer, og snart må de også se i øjnene, at de ikke er alene på øen. Samtidig har Jeanette nok at gøre med at håndtere, at hun er mere end almindeligt tiltrukket af sin datters nye kæreste Adam. Det bliver alt andet end den jul, hun drømte om.‘Tabu’ er en thrillerroman. Det er en krybende og afdæmpet psykologisk thriller om mennesker og familieforhold og den modne kvindes seksualitet. Nervepirrende og medrivende, men hverken overnaturlig eller udpenslet.“‘Tabu’ er en branduhyggelig og voldsomt nervepirrende thriller, hvor mennesker, der ellers burde kende hinanden rigtig godt, bliver spillet ud mod hinanden og langsomt forvandler virkeligheden til et skræmmende psykologisk spil.”Pia Bechmann, Litteratursiden“Steen Langstrup formår at skrive sig godt ind i hovedet på sine karakterer. Man mærker frustrationen og sorgen udtrykke sig på helt forskellige niveauer i forhold til karakterernes aldre og personligheder.” Jonas Dinesen, Bogblogger“Langstrup formår atter at skrive en utrolig spændende og nervepirrende thriller, som er svær at lægge fra sig … Det bærende er dog det meget flotte portræt af den midaldrende Jeanette. Man kommer helt ind under huden på hende… Et hjerteskærende bekendtskab.”Bjarne Jensen, Bogrummet
Nomineret til Jyllands-Postens pris 'Vor tids danske roman' København hærges af en pyroman. Syv unge venner er tilfældigvis i nærheden, hver gang pyromanen slår til. Kan det virkelig være helt tilfældigt, eller må pyromanen være en af dem? Oversat til norsk og solgt til filmatisering flere gange (uden nogen dog har formået at få en film ud af planerne), må regnes blandt Steen Langstrups bedste bøger. »Se, det er en rigtig gyser: én, der med millimeterpræcision borer sig lige ind i alle læserens egne dæmoner og ikke giver slip - heller ikke efter at historien i bogen er forbi og den sidste infame krølle drejet ... En dybtborende psykologisk thriller, et satanisk mesterværk om venskab og det modsatte.« - Jakob Levinsen i Berlingske Tidende. »Spenning av høj klasse. Den danske forfatteren Steen Langstrup (...) har for lengst rukket å skape seg et navn som spenningsforteller i hjemlandet. Det er vel fortjent ... Velskrevet og meget intelligent oppbygd og har akkurat så mye thriller i seg at leseren drives ubønnhørlig fra side til side ... Spiller på fine psykologiske stregner.« - Ola By Rise i Adresseavisen. Norge.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.