Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frygt fabrik fælde - Steen Langstrup - Bog

- Samlet udgave

Bag om Frygt fabrik fælde

En gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København. Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på fabrikken i mange år. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder. Det er en lun sommerdag, den fredag, gruppen besøger stedet. Alligevel er der noget ved fabrikken, der giver flere i gruppen en kold fornemmelse indeni. De er ikke alene på fabrikken. Søren Henrik Jacobsen, Skræk og rædsel: “Persongalleriet er enormt, men vi taber på intet tidspunkt tråden … Det er som om, at forfatteren har sat sig for at bygge et korthus på 17 etager - og det korthus kollapser på intet tidspunkt. Meget imponerende … Danmark har flere dygtige horror-forfattere, men Steen Langstrup rager bare lige et hoved højere op end de andre - og i FRYGT FABRIK FÆLDE er han virkelig i sit es.” Jannik Lunn, Bogpusheren: ***** “Gysets mester har gjort det igen … Steen Langstrup tilbage i super topform … Langstrup har efter min mening skrevet sin hidtil bedste roman.” Pia Bechmann, Litteratursiden: “Steen Langstrup er en sand gysermester, der med ’Frygt fabrik fælde’ i overlegen stil cementerer sit forfatterskab som den danske grand old man inden for gysergenren.” Bjarne Jensen, Bogrummet: ***** “Den danske Stephen King, som han er blevet kaldt. Jeg synes nu, han er lige en tak mere ond end King … En fremragende, dæmonisk spøgelseshistorie!” Karoline Bloch, RomeoReviews: “For hver side man bladrer bliver den mere og mere spændende.” Dorte Thorsen, Danmarksbloggen: ***** “For at det bliver skræmmende og væmmeligt – dét ved man, når forfatteren hedder Steen Langstrup.” Jonas Dinesen, Bogblogger: “Formår at komme helt ind i hoved og sjæl på sine karakterer.” Jette Holst, Gyseren: “Steen Langstrup er altid god for en velfortalt historie, men denne gang er han tilbage i min yndlingsgenre – det rene gys – og han gør det forrygende. Få skriver så filmisk og nervepirrende som ham. Sproget er letlæst, men alligevel billedskabende og får scenerne i bogen til at udspille sig som en film bag øjenlågene hos læseren.”

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788779946019
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 520
 • Udgivet:
 • 18. April 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 170x240x40 mm.
 • Vægt:
 • 1094 g.
 • 2-4 hverdage.
 • 10. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Frygt fabrik fælde

En gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København.

Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på fabrikken i mange år. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder.

Det er en lun sommerdag, den fredag, gruppen besøger stedet. Alligevel er der noget ved fabrikken, der giver flere i gruppen en kold fornemmelse indeni.

De er ikke alene på fabrikken.

Søren Henrik Jacobsen, Skræk og rædsel:
“Persongalleriet er enormt, men vi taber på intet tidspunkt tråden … Det er som om, at forfatteren har sat sig for at bygge et korthus på 17 etager - og det korthus kollapser på intet tidspunkt. Meget imponerende … Danmark har flere dygtige horror-forfattere, men Steen Langstrup rager bare lige et hoved højere op end de andre - og i FRYGT FABRIK FÆLDE er han virkelig i sit es.”


Jannik Lunn, Bogpusheren:
*****
“Gysets mester har gjort det igen … Steen Langstrup tilbage i super topform … Langstrup har efter min mening skrevet sin hidtil bedste roman.”

Pia Bechmann, Litteratursiden:
“Steen Langstrup er en sand gysermester, der med ’Frygt fabrik fælde’ i overlegen stil cementerer sit forfatterskab som den danske grand old man inden for gysergenren.”

Bjarne Jensen, Bogrummet:
*****
“Den danske Stephen King, som han er blevet kaldt. Jeg synes nu, han er lige en tak mere ond end King … En fremragende, dæmonisk spøgelseshistorie!”

Karoline Bloch, RomeoReviews:
“For hver side man bladrer bliver den mere og mere spændende.”

Dorte Thorsen, Danmarksbloggen:
*****
“For at det bliver skræmmende og væmmeligt – dét ved man, når forfatteren hedder Steen Langstrup.”

Jonas Dinesen, Bogblogger:
“Formår at komme helt ind i hoved og sjæl på sine karakterer.”

Jette Holst, Gyseren:
“Steen Langstrup er altid god for en velfortalt historie, men denne gang er han tilbage i min yndlingsgenre – det rene gys – og han gør det forrygende. Få skriver så filmisk og nervepirrende som ham. Sproget er letlæst, men alligevel billedskabende og får scenerne i bogen til at udspille sig som en film bag øjenlågene hos læseren.”

Brugerbedømmelser af Frygt fabrik fældeFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.