Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Teddy Vork

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Teddy Vork
  157,95 - 247,95 kr.

  Jacob føler sig ikke tryg i sit hjem.Efter hans kone Maja bliver indlagt med depressive og psykotiske symptomer på psykiatrisk skadestue, står han nu alene med presserende deadlines på jobbet og det fulde ansvar for pasningen af deres femårige søn, Johannes.Og når tusmørket falder på, og dagens lys svinder, antager skyggerne sære former, og natten virker mere mættet, end den burde.Det hjælper heller ikke, at Johannes har fået en usynlig ven og er begyndt at opføre sig anderledes.Da Majas depression ikke bliver bedre, men i stedet afslører et længerevarende paranoidt vanvid, og Johannes begynder at gemme rådne madrester på værelset, indser Jacob, at han selv må søge til bunds i årsagerne bag familiens pludselige forandring.I nattens mulm, hvor den daglige virkelighed slår sprækker, må han sætte sin fornuft og sit verdenssyn på spil, hvis han skal gøre sig håb om at redde sin familie.

 • af Teddy Vork
  87,95 - 88,95 kr.

  Edmund drejede hovedet. Han hørte knirkende fodtrin i sneen og Regitze trådte frem. En løstsiddende hospitalsskjorte var det eneste hun bar over sin skarpbenede krop. Der var noget rædselsvækkende ved hendes bevægelser; stive og rykvise. Edmund er gift med Agnete og sammen har de Andreas på to år. Familien har sine udfordringer da Agnete lider af angst og til tider får anfald. Ud over at skulle passe sin familie har Edmund, ved siden af sit job som gymnasielærer, en stor passion for at lave dokumentarfilm. Og oven i den stressende hverdag begynder Edmund at se sin exkæreste, Regitze. Men Regitze er død ... Ex er en roman om forgængelighed, erindringens upålidelighed og livet som pårørende til en psykisk syg.

 • - 13 mørke erotisk noveller
  af Pernille Eybye, Teddy Vork, Jonas Wilmann, mfl.
  157,95 kr.

  I mørk erotik kombineres gys og lyst. Effekten kan være ganske foruroligende, hvilket du opdager, når du læser denne bog.Her møder du blandt andet ægteparret, der pifter deres sexliv op ved at invitere døden ind i ægtesengen.Du kommer også til at møde manden, der en dag får en henvendelse fra en søn, han ikke anede eksisterede. Og som ikke burde eksistere.Og så er der kvinden, der efter en skilsmisse og hensygnende sexliv en dag kommer til at røre en ældre kvindes hånd. Og mærker knoglerne under den tynde hud.

 • af Sonja Kjeldsmark, Nick Clausen, Teddy Vork, mfl.
  88,95 kr.

  Horrorgenren er ældgammel. Menneskets lange udviklingshistorie som jaget vildt har sat dybe spor i vores inderste væsen: vi er stadig ængstelige pattedyr og forskræmte primater. Det vil 13 forfattere i denne bog minde dig om, på hver sin måde. Historierne bør nok læses i bidder, for hvis du stirrer for længe i afgrunden, begynder den som bekendt at stirre tilbage. Velkommen til dybet.

 • af Teddy Vork
  72,95 - 107,95 kr.

  Lyset var gået ud i opgangen. Der var dunkelt og gråt. Men det var tydeligt, at det var den samme pige som i går. Samme tøj. Samme ubundne sko og nussede jakke, der var helt mørk af fugt under hendes våde hår. Samme måde, hun stod helt op ad døren, som om hendes pande var klistret fast til den.  Hun blev bare stående. Som om hun ikke havde hørt ham. Håret hang ned, så han ikke kunne se hendes ansigt ...  Da Gustav kommer hjem fra skole, står der en pige i hans opgang. Hun siger ikke et ord, og der er noget ved hende, der får Gustavs hjerte til at galoppere af skræk. Hun føles ... “forkert”. Som fra et andet sted. Koldt og mørkt. Vådt. Pigen forsvinder, som havde hun aldrig været der. Men ikke længe efter er hun tilbage. Denne gang er Gustav sammen med to venner, og Gustav opdager, at han er den eneste, som kan se pigen med det regnvåde hår. Og hun er kommet en etage højere op. Som om hun nærmer sig hans lejlighed. Nærmer sig ham.

 • af Teddy Vork
  117,95 - 247,95 kr.

  Genkendelige hverdagsdanskere, hjemme, på arbejde, i børnehaver, med liv, håb, drømme, misforståelser og tvivl – og så dét, der ikke burde være der. Dét uindbudte, det fremmede, det kun anede, det snigende, det vanvittige, det frygtelige. Dét, man ikke tør tale om, det, man fornemmer i kæresten, i barnet, i sig selv.Dét, man ikke kan ryste af sig igen. Det ubudne.

 • af Teddy Vork
  367,95 kr.

  Lyset var gået ud i opgangen. Der var dunkelt og gråt. Men det var tydeligt, at det var den samme pige som i går. Samme tøj. Samme ubundne sko og nussede jakke, der var helt mørk af fugt under hendes våde hår. Samme måde, hun stod helt op ad døren, som om hendes pande var klistret fast til den. Hun blev bare stående. Som om hun ikke havde hørt ham. Håret hang ned, så han ikke kunne se hendes ansigt ... Da Gustav kommer hjem fra skole, står der en pige i hans opgang. Hun siger ikke et ord, og der er noget ved hende, der får Gustavs hjerte til at galoppere af skræk. Hun føles ... “forkert”. Som fra et andet sted. Koldt og mørkt. Vådt. Pigen forsvinder, som havde hun aldrig været der. Men ikke længe efter er hun tilbage. Denne gang er Gustav sammen med to venner, og Gustav opdager, at han er den eneste, som kan se pigen med det regnvåde hår. Og hun er kommet en etage højere op. Som om hun nærmer sig hans lejlighed. Nærmer sig ham.

 • af Teddy Vork
  77,95 kr.

  Mare, Mare Minde. Rrrrrrrrrrr. Peter krøllede sig sammen. Noget havde kradset mod undersiden af madrassen. Det var alt for let at forestille sig en lang negl.Løb!Kom ud.Men så ville han ikke have dynen som skjold. Så kunne det tage ham.Et hæst hæ.Et grin? Eller måske ikke helt et grin, men en tung udånding … Peter skal sove, så hans syge hjerte kan få ro. Men han kan ikke falde i søvn. Han er bange for mørket. Bange for de væsner, der vil skræmme ham ihjel. Peter får uventet hjælp af en af hovedpersonerne fra sin yndlingshistorie. Men det er langtfra sikkert, at det er nok til at redde ham. For der er mægtige kræfter, som ikke ønsker, at Peter skal sove… men i stedet sove ind.

 • af Teddy Vork
  43,95 - 77,95 kr.

  Det forsvundne bogstavs lænestol var væltet. “Der er nogen, som har taget hende,” sagde S. “Vi må finde hende. Ellers er der ingen, der kan bruge ordene med hende,” sagde A. Hun vippede frem og tilbage på sine to ben. “S, du må prøve at finde hende. Du er så snedig og smart.” S nikkede. “Jeg kan godt prøve, men jeg må have hjælp.” “Hvem melder sig frivilligt?” spurgte A. Der blev helt stille. “Av!” udbrød L, da H kom til at træde ham over hans korte led. “Var det et ja, L?” spurgte A. L forsøgte at bøje sig sammen, så han kunne kigge ned i gulvet. “Nej, jeg tør ikke. Der er så mange farlige ting uden for Alfabetstrup.” “Jeg vil gerne,” sagde G pludselig. Hans hjerte bankede hurtigt. S og G drager ud for at redde deres ven. Men rejsen er fuld af farer og strabadser. De skal over Fnuller-ørkenen, hvor et enormt monster hersker og igennem Futhark-skoven, som bebos af de levende døde. Og vil de nogensinde opklare, hvem der er bortføreren, og få reddet deres ven?

 • af Teddy Vork
  62,95 - 73,95 kr.

  Grum og uhyggelig gyser om en 7. klasse, som skal arrangere et gyserløb i skolens kælder. Men noget går desværre grueligt galt. For gyserfans fra 12 år

 • af Teddy Vork
  144,95 - 157,95 kr.

  Sprækker, hvor døre og låger ikke lukker helt tæt. De revner, selv det stærkeste materiale slår under tilstrækkelig belastning. Brister i bolværket mellem rationalitet og vanvid. Lækager i forseglingen mellem denne verden og en anden, vi ikke ønsker at se.Sprækker er åbninger, hvor der burde være lukket.I hver af bogens ni noveller slår verden sprækker, og noget fremmed siver ind. Blandt andet hos … Dagplejemoren, som en dag hører sin afdøde fars stemme i babyalarmen, og børnene begynder at opføre sig underligt.Rengøringsassistenten, som under rengøringen af et sommerhus finder flere og flere tegn på, at der er sket noget frygteligt på stedet.Den vordende far, som er ved at tapetsere familiens nye hus. Men en fold i tapetet breder sig, og mens konens graviditet kompliceres, antager folden en ildevarslende form.

 • af Teddy Vork
  307,95 kr.

  Elias gispede, idet noget koldt og klamt strejfede hans håndryg og greb om hans fingre. Så indså han, at det var Livs hånd, der søgte efter hans. Han lukkede sin hånd om hendes. Elias’ klasse skal planlægge skolens årlige halloween-arrangement, men det er svært at finde på noget virkelig skræmmende. Indtil Elias husker historien om den gamle ondskab, der skulle hjemsøge skolens kælder.Det er selvfølgelig bare en historie, men da Elias og nogle af hans klassekammerater undersøger kælderen, opdager de, at noget venter på dem i mørket. Noget med forbindelse til det nærliggende hospital og den gamle kirkegård ved siden af skolen. Noget, som ikke slipper, når det først har fået fat.De døde husker er en historie om venskab, kærlighed og heavy metal … og de døde, som aldrig glemmer.

 • - 11 horror-noveller
  af Teddy Vork, A. Silvestri, Lars Ahn Pedersen, mfl.
  147,95 - 157,95 kr.

  Vampyren. Varulven. Zombien. Ikoniske monstre fra utallige film og bøger. Fra utallige mareridt. De er dog ikke de eneste. Verden myldrer med monstre. Med ånder. Med dæmoner. Med det, der er værre. Nogle monstre skal man lede efter. Men alle skal man skjule sig for. I denne bog kan du opleve 11 monstre på sikker afstand. Og så måske alligevel ikke. De findes iblandt os. De findes i os. Men ingen af dem vil os det godt. Novellesamlingen er blevet til på baggrund af en konkurrence, hvor 42 forfattere indsendte deres bidrag. 11 noveller er blevet valgt ud og udgør det samlede værk, Monster.

 • af Pernille Eybye, Mette Honoré, Helene Tegtmeier, mfl.
  87,95 - 88,95 kr.

  I 2011 lancerede Kulturministeriet og Ministeriet for Børn og Undervisning Drengelitteraturprisen. Formålet med Drengelitteraturprisen er at styrke drengenes læselyst og få drenge på 4.-7. klassetrin til at læse mere. En række danske forfattere giver her deres bud på letlæselige historier til drengene. Historierne deltog alle i Drengelitteraturprisen 2013. Indeholder desuden vindernovellen fra 2012 Colosseum af Anika Eibe. I henhold til reglerne for deltagelse i Drengelitteraturprisen, bliver denne bog først frigivet d. 8. november 2013 efter prisoverrækkelsen på BogForum.

 • af Teddy Vork, Christian Reslow & Martin Schjönning
  157,95 kr.

  Forlaget skriver: Er du træt af vampyren med samvittighed?Er du træt af vampyren på jagt efter den store kærlighed?Er du træt af vampyren reduceret til en parodi?Hvis ja, så er denne novellesamling noget for dig.Her har vampyren smidt sin falske ham.Her er vampyren tilbage.Her vil vampyren have blod.Og den tager det.Uden at spørge om lov.

 • af Teddy Vork
  87,95 - 88,95 kr.

  Hvert syvende år, i datidens Danmark, skulle der efter ældgammel tradition ofres en dreng til diget langs Vadehavet.Spærret inde i digets mørke må Knud kæmpe mod sult, tørst, kulde og rædsel – for han opdager snart, at han ikke er alene. Noget venter i mørket.Diget foregår i middelalderen i marsken omkring Ribe og skildrer kampen for overlevelse under de værst tænkelige forhold.

 • af Teddy Vork
  87,95 - 88,95 kr.

  Balder som vil gøre alt for at få sin ekskæreste tilbage. Taxachaufføren som opdager at hans kone er ham utro.Landskabsarkitekten Petra som vil til bunds i hvem der vælter gravstenene på den kirkegård, som hun har omdannet til park.Forfatteren som begynder at høre stemmer.Moderen som undrer sig over, hvem der har spist risengrøden på loftet.Pia som går tur på stranden med sin datter Signe.Men ét har de til fælles: Alt bliver anderledes dér hvor skyggen falder ...

 • af Teddy Vork
  58,95 kr.

  Mare, Mare Minde. Rrrrrrrrrrr. Peter krøllede sig sammen. Noget havde kradset mod undersiden af madrassen. Det var alt for let at forestille sig en lang negl.Løb!Kom ud.Men så ville han ikke have dynen som skjold. Så kunne det tage ham.Et hæst hæ.Et grin? Eller måske ikke helt et grin, men en tung udånding …Peter skal sove, så hans syge hjerte kan få ro. Men han kan ikke falde i søvn. Han er bange for mørket. Bange for de væsner, der vil skræmme ham ihjel.Peter får uventet hjælp af en af hovedpersonerne fra sin yndlingshistorie. Men det er langtfra sikkert, at det er nok til at redde ham. For der er mægtige kræfter, som ikke ønsker, at Peter skal sove… men i stedet sove ind.

 • af Teddy Vork, A. Silvestri, Patrick Leis, mfl.
  66,95 kr.

  Fem forfattere - Fem horror-novellerMorten Carlsen præsenterer Fra brændingen Hvad gemmer der sig i marehalmen ud for kystbyen A-----? Det er noget der gjorde ham bange som barn; og følelsen er der stadig nu hvor han er voksen. Har det mon forbindelse til skibet The Black Crescent som gik ned ud for kysten under en storm i 1852?Patrick Leis præsenterer Et drømmebarnDaniella er nybagt mor. Alting var godt ... indtil hun fødte. Nu føles alt forkert. Der er forkerte lyde i barneværelset, mellem alt legetøjet, bamserne og dukkerne. Den lille er også forkert.Teddy Vork præsenterer SvarthdelAlt er fred og idyl hos den lille familie som lige er flyttet ind i drømmehuset på landet. Bortset lige fra katten som har været væk lidt for længe. Måske har den gemt sig på loftet? Måske der er andet som venter i skyggerne på loftet ...Gudrun Østergaard præsenterer Et barndomshjemCecilie overnatter i sin tantes hus - alene. Døren ind til biblioteket er låst af, og det var ikke alle dele af huset som var sikre at opholde sig i om aftenen.Og hvorfor var tante så opsat på at hun skulle læse bogen om drømmevarsler?A. Silvestri præsenterer Blinde killingerDøden lurer mange steder på en gård, og dagligt følger landmandens søn interesseret med når døden overrumpler et af de mange dyr. Hvad enten det er katte der ryger i mejetærskerens gab, eller rotter der slår hinanden ihjel. Eller faren der afliver killinger. Det er selve drabet der er så fascinerende.

 • af Teddy Vork
  47,95 kr.

  Mare, Mare MindeRrrrrrrrrrr.Peter krøllede sig sammen. Noget havde kradset mod undersiden af madrassen. Det var alt for let at forestille sig en lang negl.Løb!Kom ud.Men så ville han ikke have dynen som skjold. Så kunne det tage ham.Et hæst hæ.Et grin? Eller måske ikke helt et grin, men en tung udånding …Peter skal sove, så hans syge hjerte kan få ro. Men han kan ikke falde i søvn. Han er bange for mørket. Bange for de væsner, der vil skræmme ham ihjel.Peter får uventet hjælp af en af hovedpersonerne fra sin yndlingshistorie. Men det er langtfra sikkert, at det er nok til at redde ham. For der er mægtige kræfter, som ikke ønsker, at Peter skal sove… men i stedet sove ind.

 • af Teddy Vork
  86,95 kr.

  Der forsvundne bogstav Det forsvundne bogstavs lænestol var væltet. “Der er nogen, som har taget hende,” sagde S. “Vi må finde hende. Ellers er der ingen, der kan bruge ordene med hende,” sagde A. Hun vippede frem og tilbage på sine to ben. “S, du må prøve at finde hende. Du er så snedig og smart.” S nikkede. “Jeg kan godt prøve, men jeg må have hjælp.” “Hvem melder sig frivilligt?” spurgte A. Der blev helt stille. “Av!” udbrød L, da H kom til at træde ham over hans korte led. “Var det et ja, L?” spurgte A. L forsøgte at bøje sig sammen, så han kunne kigge ned i gulvet. “Nej, jeg tør ikke. Der er så mange farlige ting uden for Alfabetstrup.” “Jeg vil gerne,” sagde G pludselig. Hans hjerte bankede hurtigt. S og G drager ud for at redde deres ven. Men rejsen er fuld af farer og strabadser. De skal over Fnuller-ørkenen, hvor et enormt monster hersker og igennem Futhark-skoven, som bebos af de levende døde. Og vil de nogensinde opklare, hvem der er bortføreren, og få reddet deres ven? Højtlæsning med indbygget bogstavleg Fra fem år og opefter

 • - 13 mørke erotiske noveller
  af Pernille Eybye, Teddy Vork, Jonas Wilmann, mfl.
  98,94 kr.

  I mørk erotik kombineres gys og lyst. Effekten kan være ganske foruroligende, hvilket du opdager, når du læser denne bog.Her møder du blandt andet ægteparret, der pifter deres sexliv op ved at invitere døden ind i ægtesengen.Du kommer også til at møde manden, der en dag får en henvendelse fra en søn, han ikke anede eksisterede. Og som ikke burde eksistere.Og så er der kvinden, der efter en skilsmisse og hensygnende sexliv en dag kommer til at røre en ældre kvindes hånd. Og mærker knoglerne under den tynde hud.

 • - noveller
  af Teddy Vork
  101,95 kr.

  ÅRETS HORRORUDGIVELSE 2014Sprækker, hvor døre og låger ikke lukker helt tæt. De revner, selv det stærkeste materiale slår under tilstrækkelig belastning. Brister i bolværket mellem rationalitet og vanvid. Lækager i forseglingen mellem denne verden og en anden, vi ikke ønsker at se.Sprækker er åbninger, hvor der burde være lukket.I hver af bogens ni noveller slår verden sprækker, og noget fremmed siver ind. Blandt andet hos …Dagplejemoren, som en dag hører sin afdøde fars stemme i babyalarmen, og børnene begynder at opføre sig underligt.Rengøringsassistenten, som under rengøringen af et sommerhus finder flere og flere tegn på, at der er sket noget frygteligt på stedet.Den vordende far, som er ved at tapetsere familiens nye hus. Men en fold i tapetet breder sig, og mens konens graviditet kompliceres, antager folden en ildevarslende form.Juryens begrundelse for at tildele Sprækker prisen for Årets Danske Horrorudgivelse 2015 lød: "Juryen finder, at Sprækker er en række stemningsmættede og dystre noveller, hvor underspillet ondskab og snigende gru er i fokus. Vork mestre på bedste vis den svære kunst at skræmme voksne mennesker ved hjælp af psykologiske virkemidler fremfor billige effekter. Sprækker er velskreven horror fyldt med sproglige finesser og løfter genren til sjældne litterære højder."

 • af Dennis Jürgensen, Kenneth Bøgh Andersen, Teddy Vork, mfl.
  88,95 kr.

  Vi er under sengen.I kælderen.I skabet.På loftet.Vi er i mørket.Vi venter på dig.

 • af Teddy Vork
  36,95 kr.

  En gysernovelle af Teddy Vork.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.