Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Når mørket kommer krybende - Teddy Vork - Bog

Bag om Når mørket kommer krybende

Fem forfattere - Fem horror-noveller Morten Carlsen præsenterer Fra brændingen Hvad gemmer der sig i marehalmen ud for kystbyen A-----? Det er noget der gjorde ham bange som barn; og følelsen er der stadig nu hvor han er voksen. Har det mon forbindelse til skibet The Black Crescent som gik ned ud for kysten under en storm i 1852? Patrick Leis præsenterer Et drømmebarn Daniella er nybagt mor. Alting var godt ... indtil hun fødte. Nu føles alt forkert. Der er forkerte lyde i barneværelset, mellem alt legetøjet, bamserne og dukkerne. Den lille er også forkert. Teddy Vork præsenterer Svarthdel Alt er fred og idyl hos den lille familie som lige er flyttet ind i drømmehuset på landet. Bortset lige fra katten som har været væk lidt for længe. Måske har den gemt sig på loftet? Måske der er andet som venter i skyggerne på loftet ... Gudrun Østergaard præsenterer Et barndomshjem Cecilie overnatter i sin tantes hus - alene. Døren ind til biblioteket er låst af, og det var ikke alle dele af huset som var sikre at opholde sig i om aftenen.Og hvorfor var tante så opsat på at hun skulle læse bogen om drømmevarsler? A. Silvestri præsenterer Blinde killinger Døden lurer mange steder på en gård, og dagligt følger landmandens søn interesseret med når døden overrumpler et af de mange dyr. Hvad enten det er katte der ryger i mejetærskerens gab, eller rotter der slår hinanden ihjel. Eller faren der afliver killinger. Det er selve drabet der er så fascinerende.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799912971
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 19. Marts 2018
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 140x210x8 mm.
 • Vægt:
 • 127 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 17. Juli 2024

Beskrivelse af Når mørket kommer krybende

Fem forfattere - Fem horror-noveller
Morten Carlsen præsenterer Fra brændingen
Hvad gemmer der sig i marehalmen ud for kystbyen A-----? Det er noget der gjorde ham bange som barn; og følelsen er der stadig nu hvor han er voksen. Har det mon forbindelse til skibet The Black Crescent som gik ned ud for kysten under en storm i 1852?

Patrick Leis præsenterer Et drømmebarn
Daniella er nybagt mor. Alting var godt ... indtil hun fødte. Nu føles alt forkert. Der er forkerte lyde i barneværelset, mellem alt legetøjet, bamserne og dukkerne. Den lille er også forkert.

Teddy Vork præsenterer Svarthdel
Alt er fred og idyl hos den lille familie som lige er flyttet ind i drømmehuset på landet. Bortset lige fra katten som har været væk lidt for længe. Måske har den gemt sig på loftet? Måske der er andet som venter i skyggerne på loftet ...

Gudrun Østergaard præsenterer Et barndomshjem
Cecilie overnatter i sin tantes hus - alene. Døren ind til biblioteket er låst af, og det var ikke alle dele af huset som var sikre at opholde sig i om aftenen.Og hvorfor var tante så opsat på at hun skulle læse bogen om drømmevarsler?

A. Silvestri præsenterer Blinde killinger
Døden lurer mange steder på en gård, og dagligt følger landmandens søn interesseret med når døden overrumpler et af de mange dyr. Hvad enten det er katte der ryger i mejetærskerens gab, eller rotter der slår hinanden ihjel. Eller faren der afliver killinger. Det er selve drabet der er så fascinerende.

Brugerbedømmelser af Når mørket kommer krybende



Find lignende bøger
Bogen Når mørket kommer krybende findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.