Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Syriens gryder – en kulinarisk dannelsesrejse er ikke blot en kogebog med de skønneste retter til lange middage med snak over bordet. Den er også en kærlighedserklæring til det syriske folk og dets rige kultur, fra før verden gik af lave, og borgerkrigen brød ud. Journalist Ruth von Sperling fortæller levende om både hverdagslivet og madkulturen fra sine rejser i Syrien, og billedkunstner Pernille Kløvedal Helweg har foreviget oplevelserne med sit kamera. Mød syrerne: Kom med på shopping i Den lige Gade, spis på Restaurant Al-Mahab, som serverer retter med alt med lam – og tag med til privat fødselsdagsfest hos Fatima, hvor der både bliver danset og sunget. Ruth von Sperling har indsamlet en række autentiske mezze-opskrifter, som Trine Hahnemann har testet og udviklet sammen med bogens øvrige retter. Både de velkendte falafel, baba ganoush og tabbouleh og nye og spændende madoplevelser som f.eks. kylling med citron og grønne oliven, rødbedemutable samt et væld af lækre salater.Syriens gryder er blevet til på baggrund af et ønske fra forfatterne og forlaget om at yde et bidrag til hjælpen til de mange syriske flygtninge, der har mistet alt og nu kæmper for en ny tilværelse.
70 opskrifter på rugbrødsmadder og smørrebrød, samt et kapitel med grundopskrifter, hvor du finder opskrifter til rugbrød, pålæg, surt, mayonnaiser m.m. Ideer til morgenmad, madpakker og aftensmåltider året rundt samt til, hvordan rester sammen med forskelligt enkelt tilbehør kan blive til velsmagende og indbydende pålæg.I Danmark har vi flere hundrede års tradition for at spise rugbrød og smørrebrød. Trine Hahnemann har om nogen formidlet dette i kogebøger både herhjemme og i udlandet. Hun er nemlig passioneret omkring gode rugbrødsmadder og enkelt, velkomponeret smørrebrød.
JORDENS BEDSTE KOGEBOG er bygget op om et 80/20-princip: Der er skruet gevaldigt op for det grønne og ned for kødet. Valgt at fokusere mest på lokale råvarer og mindre udenlandsk. Det er bæredygtigt og godt for Jorden. I opskrifterne er 80 % af den samlede energi i måltidet vegetabilsk i form af frugt, grønt, korn, bælgfrugter og krydderurter. 20 % får du fra de animalske fødekilder som mejerivarer, kød, fjerkræ og fisk. Aarstiderne udbreder med denne bog også PLANETAR-konceptet, der handler om at spise og leve på en måde, så vi passer på vores planet. Fokus er på mad, der er velsmagende, nemt at lave og som ikke belaster klimaet med megen transport eller emballage.
Simply Scandinavian is a captivating book written by the talented Trine Hahnemann. Published by Hardie Grant London Ltd. in 2023, it delves into the heart of Scandinavian culture and lifestyle. The book is a must-read for those interested in exploring the simplicity and elegance of Scandinavian design, food, and lifestyle. It beautifully encapsulates the essence of the Scandinavian way of life, making it a valuable addition to any bookshelf. The author, Trine Hahnemann, masterfully narrates the story, making you feel as if you're experiencing the culture firsthand. Don't miss out on this beautifully written piece from 2023, brought to you by the renowned publisher Hardie Grant London Ltd.
Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele efteråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, kylling og pasta, fisk og lette salater – alt, det vi godt kan lide at spise i de lange, lyse sommeraftener.De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.
Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter - en til hver dag hele sommeren. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer - her er både kød og grønt, kylling og pasta, fisk og lette salater - alt, det vi godt kan lide at spise i de lange, lyse sommeraftener. De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.
Sund og nem mad til hele familien. 91 opskrifter – en til hver dag hele foråret. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne gør god brug af sæsonens råvarer – her er både kød og grønt, nye grøntsager og lette salater, pasta og tærter – alt, det vi godt kan lide at spise, når lyset vender tilbage.De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.
Sund og nem mad til hele familien. 92 opskrifter – en til hver dag hele vinteren, både hverdag og weekender. Nu behøver du aldrig mere mangle inspiration til, hvad der skal serveres ved dit middagsbord. Opskrifterne er beseret på sæsonens råvarer – fx grønt, kål og rodfrugter. Her er både kødretter, supper og gryderetter – alt, det vi godt kan lide at spise i de mørke vintermåneder. De fleste retter kan laves på under en halv time. De mange flotte farvefotos og enkle fremgangsmåder gør bogen dejligt nem at bruge.
In this cookbook Trine Hahnemann shares her love for a special place in North Tuscany called Peralta, where she stays every year with her family. Peralta is a hamlet in the mountains where people, nature and culture melt into one. It is the kind of place where time makes you stop and reflect to enjoy life a little bit more. Here Trine finds inspiration to her ideas, to do nothing, and to the next meal. Peralta is a place for stories about a good life. The stories come alive through Lars Ranek´s amazing pictures that explore the beauty and uniqueness of the place. For Trine and Lars Peralta is the quintessential dream about Italy. The difference, however, is: this is not a dream. It is the real thing. The book has 90 recipes – a mix of Trine´s Italian cooking and local dishes and includes stories about the local people and their produce.
Søde sager sætter humøret i vejret, og undersøgelser viser, at god chokolade har en gavnlig indvirkning på helbredet. At lave sin egen konfekt er desuden et hyggeligt projekt, som indbyder til, at man investerer både kærlighed og omhu.Med SPIS GODT - KONFEKT får du en række opskrifter på søde fristelser, som alle kan fremstilles hjemme i køkkenet af gode råvarer. Prøv f.eks. myslibar med havregryn, flødeboller med rabarberskum eller hjemmelavet Nutella.SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.