Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Spis godt - Konfekt - Trine Hahnemann - E-bog

indgår i Spis godt serien

Bag om Spis godt - Konfekt

Søde sager sætter humøret i vejret, og undersøgelser viser, at god chokolade har en gavnlig indvirkning på helbredet. At lave sin egen konfekt er desuden et hyggeligt projekt, som indbyder til, at man investerer både kærlighed og omhu. Med SPIS GODT - KONFEKT får du en række opskrifter på søde fristelser, som alle kan fremstilles hjemme i køkkenet af gode råvarer. Prøv f.eks. myslibar med havregryn, flødeboller med rabarberskum eller hjemmelavet Nutella. SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702216875
  • Udgivet:
  • 30. juni 2024
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Spis godt - Konfekt

Søde sager sætter humøret i vejret, og undersøgelser viser, at god chokolade har en gavnlig indvirkning på helbredet. At lave sin egen konfekt er desuden et hyggeligt projekt, som indbyder til, at man investerer både kærlighed og omhu.
Med SPIS GODT - KONFEKT får du en række opskrifter på søde fristelser, som alle kan fremstilles hjemme i køkkenet af gode råvarer. Prøv f.eks. myslibar med havregryn, flødeboller med rabarberskum eller hjemmelavet Nutella.
SPIS GODT-serien består af små kogebøger fyldt med skønne opskrifter, som alle er ledsaget af farvefotos. Hver bog har et tema og indeholder ca. 25 opskrifter – og helt ærligt, hvor mange flere opskrifter har man egentlig brug for, når man lige står og skal prøve noget nyt?

Brugerbedømmelser af Spis godt - Konfekt



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.