Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Volker Kutscher

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Volker Kutscher
  218,95 kr.

  En tømmermandsramt morgen efter karnevallet i Köln får Gereon Rath et alvorligt telefonopkald fra Berlin. En hjemløs veteran findes død på togsporene ved Nollendorfplatz station, og Rath bringes ind for at opklare sagen.Rath ankommer til Berlin da Rigsdagen brænder ned, og nazisternes greb strammes for alvor om Tyskland. Også blandt Rath og Charly Ritters kolleger er der politiske stridigheder. Men på trods af bogafbrændinger og marcher i gaderne, må politiets arbejde gøres og retfærdigheden ske fyldest.Femte bind i Volker Kutschers forrygende serie om politiefterforsker Gereon Rath, der opklarer forbrydelser i mellemkrigstidens Tyskland. Det er både hårdkogt spænding og et levende, historisk portræt af storbyen Berlin i 1930'erne.

 • af Volker Kutscher
  218,95 - 1.831,95 kr.

  Under indspilningen af en af tidens moderne tonefilm bliver den berømte skuespillerinde Betty Winter ramt af en projektør og dør. Sagen fører kriminalassistent Gereon Rath om bag kulisserne i filmmetropolen Berlin. Her møder han en branche under dramatisk omvæltning. Tonefilm er i fuld gang med at erobre det hvide lærred, og det betyder døden for mange: producenter, biografejere - og filmstjerner. Da endnu en skuespillerinde findes død, er der ingen tvivl om, at en morder er på spil: kvindens stemmebånd er skåret ud. Krigen mellem rivaliserende filmproducenter fører Rath dybt ned i Berlins underverden. Samtidig marcherer både kommunister og nazister i gaderne, og byen er på kogepunktet. En hårdkogt actionkrimi og et pulserende tidsbillede af storbyen Berlin i 1930'erne. DEN STUMME DØD er den anden bog i Kutschers historiske bestseller-krimiserie, der danner baggrund for den populære tv-serie "Babylon Berlin".

 • af Volker Kutscher
  218,95 - 1.831,95 kr.

  DEN VÅDE FISK er første bind i Volker Kutschers historiske bestseller-krimiserie, der danner baggrund for den populære tv-serie "Babylon Berlin". Kabareter, letlevende damer, nådesløse kriminelle og gryende nazisme. Kommunistiske demonstrationer og andre optøjer truer statens sikkerhed. Gereon Rath, en ung, desillusioneret kriminalassistent fra Køln, bliver overflyttet til Berlin, efter at han i selvforsvar har dræbt en psykopatisk massemorder. I Berlin opdager han liget af en mand i en bil i floden Spree. Offeret, en russer, er helt tydeligt blevet både tortureret og myrdet, før han blev kørt i vandet. Inden Rath når at se sig om, er han dybt involveret i at optrevle en kontrarevolutionær plan om at smugle guld for en værdi af 80 millioner rigsmark fra det kommunistiske Rusland til Berlin. En rå fortælling med hårdkogt action og et stemningsfuldt tidsbillede af Berlin i mellemkrigstiden.

 • af Volker Kutscher
  218,95 kr.

  GOLDSTEIN er den tredje bog i Kutschers historiske bestseller-krimiserie, der danner baggrund for den populære tv-serie "Babylon Berlin".Berlin 1931. To hjemløse unge stjæler smykker i indkøbstemplet KaDeWe, men efter en voldsom politijagt styrter han i døden og hun må flygte. Gereon Rath har fået til opgave at overvåge den jødisk-amerikanske gangster Abraham Goldstein. Men Goldstein er tilsyneladende from som et lam. Samtidig tvinger underverdensbossen Marlow Rath til at foretage en privat efterforskning, der fører ham direkte ind i en eskalerende bandekrig.Charlotte Ritter, Raths kæreste, møder tilfældigt vidnet til dødsfaldet i KaDeWe i domhuset, hvor hun nu arbejder. Da vidnet undslipper Charlottes varetægt, kommer sagen i direkte konflikt med Raths overvågning af Goldstein, som viser sig at være langt mere udspekuleret end først antaget.En hårdkogt actionkrimi og et pulserende tidsbillede af storbyen Berlin i 1930?erne.

 • af Volker Kutscher
  218,95 kr.

  Sagen Vaterland er fjerde selvstændige bog i Volker Kutschers historiske bestseller krimiserie, som tv-serien Babylon-Berlin er baseret på. Bøgerne foregår i Berlin i perioden mellem de to verdenskrige.I juli 1932 står politiet i Berlin over for en gåde: En mand bliver fundet død i en vareelevator i ?Haus Vaterland?, det legendariske forlystelsessted på Potsdamer Platz, og alt tyder på, at han er druknet i etablissementets svømmepøl. Men han er åbenbart ikke den eneste, der er omkommet på den måde ... For at opklare sagen Vaterland må kriminalassistent Gereon Rath ud på en usædvanlig efterforskningsrejse, som blandt andet bringer ham helt til Østpreussen - og Rath når grænsen for, hvad han kan klare. ?Forrygende og sindsoprivende pageturner-indgang til intet mindre end en formidabel krimi.? ***** - Fyens Stifttidende om GOLDSTEIN?Er så medrivende fortalt, at man nærmest sluger de 619 sider i et stræk.? *****- Jyllands-Posten om DEN STUMME DØD?En hårdkogt, sort-hvid actionkrimi og et farvestrålende, pulserende tidsbillede af metropolen Berlin.? *****Femina om DEN VÅDE FISK

 • af Volker Kutscher
  63,94 - 94,95 kr.

  Berlin 1929. Livet leves med kabareter, svindlere, dejlige damer og gryende nazisme. Det er det berømte forår, hvor kommunistiske demonstrationer og andre optøjer truer statens sikkerhed.Gereon Rath, en desillusioneret, ensom politibetjent fra Køln, bliver overflyttet til Berlin-afdelingen, efter at han har dræbt en psykopatisk massemorder i selvforsvar. Hans nye job begynder med, at han opdager liget af en mand i en bil i floden Spree.Offeret, en russer, er helt tydeligt blevet både torteret og myrdet, før han er kørt i vandet. Og før Rath når at se sig om, er han dybt involveret i at opklare sagen om en plan om at smugle firs millioner mark fra det kommunistiske Rusland til Berlin.En rå fortælling i bedste amerikanske stil med masser af skurke, intriger og hårdkogt action, og et stemningsfuldt tidsbillede af byen Berlin i 1920’erne og de tidlige 1930’ere.DEN VÅDE FISK er første bind i Volker Kutschers historiske bestseller-krimiserie fra 1930’ernes Berlin.Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien “Babylon Berlin”."Det er saften og kraften i Kutschers tidsbilleder, der gør DEN VÅDE FISK til sådan en stor oplevelse at læse." *****– Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende"En hårdkogt, sort-hvid actionkrimi og et farvestrålende, pulserende tidsbillede af metropolen Berlin." *****– Sissel-Jo Gazan, Femina "Simpelthen underholdende historieundervisning på højt niveau." ******– Mikael Butsch, Jyllands-Posten"Den er spændende som et mareridt, man ikke ønsker at forlade."- Lars Bonnevie, Weekendavisen"Et pragtfuldt sprog vekslende mellem det bredt anlagte og det knivskarpe." *****- Jonas Hindsholm Bentzen, Børsen"En fantastisk bog, der giver et glimrende billede af en fascinerende by i en historisk spændende og alvorlig tid."- Bjarne Nielsen, Arbejderen

 • af Volker Kutscher
  207,95 - 218,94 kr.

  Et lig bliver fundet kvalt i et glasøje, og snart er den bramfri efterforsker Gereon Rath på sporet af en underjordisk forbryderring ledet af den Berlins kriminalkonge, Johann Marlow. Liget og forbryderringen er knyttet til de fremadbusende brunskjorter, SA-agenterne, og ikke mindst den forladte forlystelsespark, Lunapark, og snart er ikke bare Gereon men også Charly i fare.Sjette bind i Volker Kutschers forrygende serie om politiefterforsker Gereon Rath, der opklarer forbrydelser i mellemkrigstidens Tyskland. Det er både hårdkogt spænding og et levende, historisk portræt af storbyen Berlin i 1930'erne.

 • af Volker Kutscher
  92,95 kr.

  I juli 1932 står politiet i Berlin over for en gåde: En mand bliver fundet død i en vareelevator i "Haus Vaterland", det legendariske forlystelsessted på Potsdamer Platz, og alt tyder på, at han er druknet i etablissementets svømmepøl. Men han er åbenbart ikke den eneste, der er omkommet på den måde ... For at opklare sagen Vaterland må kriminalassistent Gereon Rath ud på en usædvanlig efterforskningsrejse, som blandt andet bringer ham helt til Østpreussen - og Rath når grænsen for, hvad han kan klare. SAGEN VATERLAND er fjerde selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN.Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien “Babylon Berlin”."Forrygende og sindsoprivende pageturner-indgang til intet mindre end en formidabel krimi." ***** - Fyens Stifttidende om GOLDSTEIN"Er så medrivende fortalt, at man nærmest sluger de 619 sider i et stræk." *****- Jyllands-Posten om DEN STUMME DØD"En hårdkogt, sort-hvid actionkrimi og et farvestrålende, pulserende tidsbillede af metropolen Berlin." *****Femina om DEN VÅDE FISKSAGEN VATERLAND er fjerde selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN.

 • af Volker Kutscher
  97,95 kr.

  Berlin 1930. Sound film is conquering the big screen, leaving many by the wayside: producers, cinema owners - and silent film stars. Investigating the violent on-set death of actress Betty Winter, Inspector Gereon Rath encounters the dark side of glamour and an industry in turmoil.

 • af Volker Kutscher
  107,95 kr.

  It is 1927 and Gereon Rath experiences a city in a state of ecstasy. Cocaine, illegal night clubs, street riots between the rising Nazis and the communists. The young and ambitious inspector, new in town and ordered to work for the vice squad, meddles with the investigations to a murder - and is not yet aware that he has stirred up a hornet's nest.

 • af Volker Kutscher
  138,95 - 173,95 kr.

  En tømmermandsramt morgen efter karnevallet i Köln får Gereon Rath et alvorligt telefonopkald fra Berlin. En hjemløs veteran findes død på togsporene ved Nollendorfplatz station, og Rath bringes ind for at opklare sagen.Rath ankommer til Berlin da Rigsdagen brænder ned, og nazisternes greb strammes for alvor om Tyskland. Også blandt Rath og Charly Ritters kolleger er der politiske stridigheder. Men på trods af bogafbrændinger og marcher i gaderne, må politiets arbejde gøres og retfærdigheden ske fyldest.Femte bind i Volker Kutschers forrygende serie om politiefterforsker Gereon Rath, der opklarer forbrydelser i mellemkrigstidens Tyskland. Det er både hårdkogt spænding og et levende, historisk portræt af storbyen Berlin i 1930'erne.

 • af Volker Kutscher
  97,95 kr.

  The fifth novel in the internationally successful Gereon Rath series by Volker Kutscher, translated by Niall Sellar. Now also an internationally successful television series titled Babylon Berlin.

 • af Volker Kutscher
  97,95 kr.

  Berlin, 1931. A power struggle is taking place in Berlin's underworld. The American gangster Abraham Goldstein is in residence at the Hotel Excelsior. As a favour to the FBI, the police put him under surveillance with Detective Gereon Rath on the job.

 • af Volker Kutscher
  97,95 kr.

  July 1932. When a drowned man is found in a freight elevator in Haus Vaterland, the giant pleasure palace on Potsdamer Platz, Inspector Gereon Rath is called in to investigate.

 • af Volker Kutscher
  2.268,95 kr.

  “Med Gereon Raths tredje sag er Kutscher rykket op i den øverste liga af tyske spændingsforfattere.” – Kölner Stadt-Anzeiger om GOLDSTEIN. Berlin 1931: To hjemløse unge, Benny og Alexandra, går ind i byens prægtigste indkøbstempel KaDeWe for at stjæle smykker og ure. Men det går frygtelig galt, og Alexandra må nøjes med at være tilskuer, da Benny styrter i døden – måske som offer for vold fra en politimand. Fra det tidspunkt bliver hun jaget. Et andet sted i byen sidder kriminalkommissær Gereon Rath og keder sig. Han har fået til opgave at overvåge den jødisk-amerikanske gangster Abraham Goldstein, som er ankommet til Berlin og har indlogeret sig på det fornemme Hotel Excelsior. Men Goldstein er tilsyneladende from som et lam. Samtidig bliver Rath af underverdensbossen Johann Marlow tvunget til at betale en gammel gæld og foretage en privat efterforskning: Bandelederen Røde Hugo, som er chef for en af Berlins notoriske forbryderforeninger, Berolina, er forsvundet. Uden at ville det lander Rath mellem fronterne i en eskalerende bandekrig. Og så er der Charly Ritter, Gereon Raths endnu-ikke-forlovede, som er blevet juridisk praktikant ved domhuset i Lichtenberg. Da Charly tilfældigt møder vidnet til dødsfaldet i KaDeWe og lader hende undslippe sin varetægt, kommer Charlys sag i karambolage med Gereons. Samtidig er Goldstein undsluppet politiets overvågning og har tilsyneladende skaffet sig en pistol. Og pludselig keder Rath sig ikke længere … GOLDSTEIN er tredje selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK og DEN STUMME DØD. "Er så medrivende fortalt, at man nærmest sluger de 619 sider i et stræk." ***** Jyllands-Posten om Den stumme død. "Simpelthen underholdende historieundervisning på højt niveau." ****** Jyllands-Posten om Den våde fisk. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Volker Kutscher
  62,95 kr.

  Repubblica di Weimar, luglio 1932. Gereon Rath, commissario della polizia di Berlino si trova di fronte a un enigma. Un uomo giace morto nel montacarichi del locale Haus Vaterland, il più importante ‘tempio del piacere’ della città, che ospita, tra le varie cose, il più grande caffè al mondo. Il mistero si infittisce ancora di più perché la causa della morte sembra essere per annegamento. L’omicidio, avvenuto a Potsdamer Platz, sembra riconducibile a una serie di delitti che porteranno Rath a est, verso la Polonia. Mentre il commissario procede nelle indagini in una piccola cittadina della Masuria, Charly, appena rientrata dal suo anno di studio a Parigi, si introduce sotto copertura al "tempio del piacere" come aiuto cuoco. La situazione a Berlino si farà più tesa quando un segreto, tenuto a lungo nascosto, rischierà di essere svelato...Volker Kutscher delinea ancora una volta i tratti per una storia avvincente e complessa, sullo sfondo di fondamentali avvenimenti storici: i conflitti di strada tra nazisti e comunisti causano sempre più morti, ma sarà la destituzione del Governo democratico prussiano da parte del cancelliere del Reich, von Papen, a mettere i bastoni tra le ruote a Rath, perché questa decisione politica porterà anche alla rimozione del capo della polizia di Berlino.Un thriller favoloso che ritrae in modo travolgente il periodo di transizione dalla Repubblica di Weimar al Terzo Reich, un periodo oscuro e carico di tensione della storia contemporanea.Volker Kutscher (1962) è uno scrittore tedesco. Prima di intraprendere la carriera di romanziere di successo ha lavorato come giornalista. Ha raggiunto la notorietà grazie al commissario Gereon Rath, protagonista di una serie di romanzi polizieschi ambientati nella Berlino tra gli anni Venti e Trenta, pubblicati in Italia da Feltrinelli, che nel 2017 hanno ispirato la serie televisiva Babylon Berlin, trasmessa da Sky in Italia. Con La morte non fa rumore ha vinto il premio svizzero Burgdorfer per letteratura crime con il romanzo.

 • af Volker Kutscher
  220,95 kr.

  The Basis for the International TV Sensation Babylon BerlinOne of CrimeReads's Favorite Crime Books of the Year (Selected by Paul French) "[Kutscher's] trick is ingenious...He's created a portrait of an era through the lense of genre fiction."-The New York Times Volker Kutscher, author of the international bestseller Babylon Berlin, continues his Gereon Rath Mystery series with Goldstein as a police inspector investigates the crime and corruption of a decadent 1930s Berlin in the shadows of the growing Nazi movement.Berlin, 1931. A power struggle is taking place in Berlin's underworld. The American gangster Abraham Goldstein is in residence at the Hotel Excelsior. As a favour to the FBI, the police put him under surveillance with Detective Gereon Rath on the job. As Rath grows bored and takes on a private case for his seedy pal Johann Marlow, he soon finds himself in the middle of a Berlin street war. Meanwhile Rath's on-off girlfriend, Charly, lets a young woman she is interrogating escape, and soon her investigations cross Rath's from the other side. Berlin is a divided city where two worlds are about to collide: the world of the American gangster and the expanding world of Nazism.

 • af Volker Kutscher
  1.834,96 kr.

  En mand kvalt i et glasøje bringer Gereon Rath på sporet af Johann Marlow, Berlins største forbryderkonge, og hans slæng af kriminelle kompagnoner. Liget og forbryderringen er knyttet til de fremadstormende Stormabteilung-agenter, og sagen fører Rath og hans folk til den forladte forlystelsespark, Lunapark.Imens bringer den unge Fritze nazismen helt tæt på Charly og Gereon, da han insisterer på at blive medlem af den lokale ungdomsklub, Hitlerjugend …”Lunapark” er den sjette bog i Volker Kutschers bestsellerkrimiserie om kriminalkommissær Gereon Rath og er både en hårdkogt actionkrimi og et historisk portræt af metropolen Berlin i 1930’erne.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Volker Kutscher
  138,95 kr.

  En mand kvalt i et glasøje bringer Gereon Rath på sporet af Johann Marlow, Berlins største forbryderkonge, og hans slæng af kriminelle kompagnoner. Liget og forbryderringen er knyttet til de fremadstormende Stormabteilung-agenter, og sagen fører Rath og hans folk til den forladte forlystelsespark, Lunapark.Imens bringer den unge Fritze nazismen helt tæt på Charly og Gereon, da han insisterer på at blive medlem af den lokale ungdomsklub, Hitlerjugend ..."Lunapark" er den sjette bog i Volker Kutschers bestsellerkrimiserie om kriminalkommissær Gereon Rath og er både en hårdkogt actionkrimi og et historisk portræt af metropolen Berlin i 1930’erne.Volker Kutscher (f. 1962) bor i Köln med sin familie og har tidligere arbejdet som avisredaktør og manuskriptforfatter. I 2007 udkom "Den våde fisk", som blev den første i serien om kommissær Gereon Rath i mellemkrigstidens Berlin. "Lunapark" er sjette bog i den populære serie.

 • af Volker Kutscher
  2.268,95 kr.

  En tømmermandsramt morgen efter karnevallet i Köln får Gereon Rath et alvorligt telefonopkald fra Berlin. En hjemløs veteran findes død på togsporene ved Nollendorfplatz station, og Rath bringes ind for at opklare sagen.Rath ankommer til Berlin, da Rigsdagen brænder ned, og nazisternes greb strammes for alvor om Tyskland. Også blandt Rath og Charly Ritters kolleger er der politiske stridigheder. Men på trods af bogafbrændinger og marcher i gaderne, må politiets arbejde gøres og retfærdigheden ske fyldest.DEM DER FALDT I MARTS er femte selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD, GOLDSTEIN og SAGEN VATERLAND. Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er blevet filmatiseret til TV-serien “Babylon Berlin”.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Volker Kutscher
  2.268,95 kr.

  I juli 1932 står politiet i Berlin over for en gåde: En mand bliver fundet død i en vareelevator i "Haus Vaterland", det legendariske forlystelsessted på Potsdamer Platz, og alt tyder på, at han er druknet i etablissementets svømmepøl. Men han er åbenbart ikke den eneste, der er omkommet på den måde ... For at opklare sagen Vaterland må kriminalassistent Gereon Rath ud på en usædvanlig efterforskningsrejse, som blandt andet bringer ham helt til Østpreussen - og Rath når grænsen for, hvad han kan klare. SAGEN VATERLAND er fjerde selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK, DEN STUMME DØD og GOLDSTEIN. Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er blevet filmatiseret til TV-serien “Babylon Berlin”. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Volker Kutscher
  92,95 kr.

  Berlin 1931: To hjemløse unge, Benny og Alexandra, går ind i byens prægtigste indkøbstempel KaDeWe for at stjæle smykker og ure. Men det går frygtelig galt, og Alexandra må nøjes med at være tilskuer, da Benny styrter i døden – måske som offer for vold fra en politimand. Fra det tidspunkt bliver hun jaget.Et andet sted i byen sidder kriminalkommissær Gereon Rath og keder sig. Han har fået til opgave at overvåge den jødisk-amerikanske gangster Abraham Goldstein, som er ankommet til Berlin og har indlogeret sig på det fornemme Hotel Excelsior. Men Goldstein er tilsyneladende from som et lam.Samtidig bliver Rath af underverdensbossen Johann Marlow tvunget til at betale en gammel gæld og foretage en privat efterforskning: Bandelederen Røde Hugo, som er chef for en af Berlins notoriske forbryderforeninger, Berolina, er forsvundet. Uden at ville det lander Rath mellem fronterne i en eskalerende bandekrig.Og så er der Charly Ritter, Gereon Raths endnu-ikke-forlovede, som er blevet juridisk praktikant ved domhuset i Lichtenberg. Da Charly tilfældigt møder vidnet til dødsfaldet i KaDeWe og lader hende undslippe sin varetægt, kommer Charlys sag i karambolage med Gereons. Samtidig er Goldstein undsluppet politiets overvågning og har tilsyneladende skaffet sig en pistol. Og pludselig keder Rath sig ikke længere ...GOLDSTEIN er tredje selvstændige bind i Volker Kutschers historiske krimiserie om førkrigstidens Berlin. Tidligere udkom DEN VÅDE FISK og DEN STUMME DØD.Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien “Babylon Berlin”.OM GOLDSTEIN"Med Gereon Raths tredje sag er Kutscher rykket op i den øverste liga af tyske spændingsforfattere."– Kölner Stadt-Anzeiger om GOLDSTEIN."Ikke kun eminent kriminallitteratur,men også et storslået portræt af Berlini begyndelsen af 30’erne." - ECHO"Hvilken forrygende og sindsoprivende pageturner-indgang til intet indre end en formidabel krimi. Så smukt et sprog, så stram en opbygning, så præcise sindbilleder, der emmer af en overlegen håndtering af genren. Inden side 35 er åndedrættet kommet i staccato eller helt udeblevet, og der er 600 sider mere" 5 stjerner, Fyens Stiftstidende

 • af Volker Kutscher
  65,95 - 92,95 kr.

  Berlin, marts 1930. En skuespillerindes død fører kriminalassistent Gereon Rath ind bag kulisserne i filmmetropolen Berlin. Her oplever han en branche under dramatisk omvæltning. Tonefilmen er i fuld gang med at erobre det hvide lærred, og mange formår ikke at omstille sig til den nye verden.Under indspilningen af en tonefilm bliver den fejrede filmskuespillerinde Betty Winther ramt af en projektør og slået ihjel. Hændelsen ligner et uheld, men Gereon Rath får mistanke om, at der snarere er tale om et udspekuleret mord. Og da endnu en skuespillerinde findes myrdet, er der ingen tvivl om, at en eller flere mordere er på spil. Omstændighederne ved det andet mord er makabre: offeret har fået skåret stemmebåndene ud.Efterforskningen fører Rath midt ind i en krig mellem rivaliserende filmproducenter og ned i berlins underverden på et tidspunkt, hvor byen er på kogepunktet. Kommunister og nazister marcherer i gaderne, og begravelsen af en dræbt nazist fører til vilde kampe. Samtidig må Rath hjælpe sin far med en celeber afpresningssag, hans veninde Charly vil ikke kendes ved ham, og hans chef truer med at suspendere ham. Ikke underligt, at det hele er ved at vokse ham over hovedet … Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien “Babylon Berlin”.En medrivende og fremragende krimi med et mesterligt tidsbillede af Berlin i starten af 1930'erne - Per Månson, lektør.

 • af Volker Kutscher
  315,95 kr.

  Berlin, marts 1930. En skuespillerindes død fører kriminalassistent Gereon Rath ind bag kulisserne i filmmetropolen Berlin. Her oplever han en branche under dramatisk omvæltning. Tonefilmen er i fuld gang med at erobre det hvide lærred, og mange formår ikke at omstille sig til den nye verden.Under indspilningen af en tonefilm bliver den fejrede filmskuespillerinde Betty Winther ramt af en projektør og slået ihjel. Hændelsen ligner et uheld, men Gereon Rath får mistanke om, at der snarere er tale om et udspekuleret mord. Og da endnu en skuespillerinde findes myrdet, er der ingen tvivl om, at en eller flere mordere er på spil. Omstændighederne ved det andet mord er makabre: offeret har fået skåret stemmebåndene ud.Efterforskningen fører Rath midt ind i en krig mellem rivaliserende filmproducenter og ned i berlins underverden på et tidspunkt, hvor byen er på kogepunktet. Kommunister og nazister marcherer i gaderne, og begravelsen af en dræbt nazist fører til vilde kampe. Samtidig må Rath hjælpe sin far med en celeber afpresningssag, hans veninde Charly vil ikke kendes ved ham, og hans chef truer med at suspendere ham. Ikke underligt, at det hele er ved at vokse ham over hovedet ... Bøgerne om politibetjent Gereon Rath er også blevet filmatiseret til TV-serien "Babylon Berlin"."En medrivende og fremragende krimi med et mesterligt tidsbillede af Berlin i starten af 1930'erne" - Per Månson, lektør. idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlidden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /html

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.