Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lunapark (Gereon Rath-krimi 6) - Volker Kutscher - E-bog

Bag om Lunapark (Gereon Rath-krimi 6)

Et lig bliver fundet kvalt i et glasøje, og snart er den bramfri efterforsker Gereon Rath på sporet af en underjordisk forbryderring ledet af den Berlins kriminalkonge, Johann Marlow. Liget og forbryderringen er knyttet til de fremadbusende brunskjorter, SA-agenterne, og ikke mindst den forladte forlystelsespark, Lunapark, og snart er ikke bare Gereon men også Charly i fare. Sjette bind i Volker Kutschers forrygende serie om politiefterforsker Gereon Rath, der opklarer forbrydelser i mellemkrigstidens Tyskland. Det er både hårdkogt spænding og et levende, historisk portræt af storbyen Berlin i 1930'erne.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727010434
 • Udgivet:
 • 23. Marts 2022
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Lunapark (Gereon Rath-krimi 6)

  Beskrivelse af Lunapark (Gereon Rath-krimi 6)

  Et lig bliver fundet kvalt i et glasøje, og snart er den bramfri efterforsker Gereon Rath på sporet af en underjordisk forbryderring ledet af den Berlins kriminalkonge, Johann Marlow. Liget og forbryderringen er knyttet til de fremadbusende brunskjorter, SA-agenterne, og ikke mindst den forladte forlystelsespark, Lunapark, og snart er ikke bare Gereon men også Charly i fare.

  Sjette bind i Volker Kutschers forrygende serie om politiefterforsker Gereon Rath, der opklarer forbrydelser i mellemkrigstidens Tyskland. Det er både hårdkogt spænding og et levende, historisk portræt af storbyen Berlin i 1930'erne.

  Brugerbedømmelser af Lunapark (Gereon Rath-krimi 6)  Find lignende bøger
  Bogen Lunapark (Gereon Rath-krimi 6) findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.