Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Erhvervsskolernes Forlag

Bøger udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Erhvervsskolernes Forlag hører til det det danske forlag PRAXIS, som udgiver læremidler, faglitteratur med mere. Erhvervsskolernes Forlag stammer helt tilbage fra år 1900, hvor det blev oprettet af de danske erhvervsskoler. Af Erhvervsskolernes Forlag udsprang i år 1950 "Nyt Teknisk Forlag", der i dag også hører under forlaget PRAXIS og udgiver bøger og lærermidler til blandt andet gymnasiale- og videregående uddannelser. Erhvervsskolernes Forlag har i flere årtier udgivet bøger og læremidler til erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser samt 10.klasser. Erhvervsskolernes Forlag er kendt for deres høje kvalitet og store udbud af faglitteratur inden for et væld af forskellige emner, blandt andet kan nævnes deres populære bøger "Murebogen" og "Slagterbogen", der begge er udgivet med henblik på at formidle viden af høj kvalitet, på en overskuelig og koncentreret måde. Derudover udgiver forlaget eksempelvis bøger om el og elektronik, grafisk, form og farver, IT, miljø og sundhed og så videre. Forlaget har udgivet over 1000 forskellige titler, og har således udgivelser til et hvert formål. Erhvervsskolernes Forlag er ideelt for studerende, såvel som læsere, der ønsker at blive klogere på verden, eller dykke ned længere ned i et interesseområde. PRAXIS, som Erhvervsskolernes Forlag hører under, har hovedkontor i Odense. De har, udover deres hovedkontor, også afdelinger i både Købenavn, Aabenraa og Aalborg. I 2014 fusionerede forlaget med it-læringsvirksomheden itai A/S, hvilket har betydet meget for kvaliteten og udbuddet af deres elektroniske produkter. Det er således muligt at finde mange produkter indenfor e-bøger, webbøger og apps.

Vis mere
Filter
Filter
Genre
  • (1)
  • (4)
  • (3)
  • (1)
  • (6)
  • (25)
  • (1)
Type
  • (29)
  • (5)
Format
  • (20)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (1)
Sprog
  • (34)
Pris
DKK
Serie
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - teori & teknik
    af Claus Domine Hansen
    356,95 kr.

    Håndbog i studiokeramik - teori og teknik er en omfattende teoretisk og praktisk indføring i faget keramik. Teorien bag ler, glasur og brændinger beskrives på en let tilgængelig måde. Bogen giver således en større forståelse for materialerne og kombineret med de mange opskrifter og illustrationer udvides mulighederne i arbejdet med keramikken. Udover den teoretiske del gives en lang række eksempler på teknikker inden for formgivning og dekoration. Teknikker, hvorfra der kan hentes inspiration og udvikling til den enkeltes arbejde med leret eller ideer til undervisning i faget. Håndbog i studiokeramik - teori og teknik er opbygget kronologisk over den keramiske proces, og ved hjælp af et omfattende stikordsregister er bogen et overskueligt og uundværligt redskab i arbejdet med keramikken.

  • af Anette Helbo Sørensen
    295,95 kr.

    Plantebiologi giver en bred og omfattende basisviden om biologi i relation til planteavl i jordbrugsbranchen. Bogen dækker grundfaget biologi på erhvervsuddannelserne inden for områderne gartneri, landbrug og skovbrug. Omdrejningspunktet er planter med med baggrund i planteriget, planters opbygning og funktion samt deres samspil med insekters, mikroorganismers og omgivelser i øvrigt. I alle emner er inddraget eksempler fra jordbrugsbranchens virkelighed. Bogens indhold er overordnet: * Livscyklus for forskellige organismer * Formeringsformer, arvelighedslære og forædling * Beskrivelse af plantens forskellige vækstfaktorer, herunder jordbundsforhold * Aktuelle naturlige kredsløb Plantebiologi er udarbejdet af Anette Helbo Sørensen, der er uddannet gartneritekniker, og som til daglig er faglærer og læsevejleder ved Jordbrugets UddannelsesCenter Århus.

  • - tandklinikassistent, hovedforløb
    af Jan Hejle
    416,95 kr.

    Anatomi og fysiologi giver en fyldestgørende, rigt illustreret gennemgang af, hvordan mennesket er opbygget (anatomi) og virker (fysiologi). Den består af følgende kapitler: Celler og væv Bevægeapparatet Luftvejssystemet Karsystemet Lymfekarsystemet Fordøjelsessystemet Kroppens kirtler og væv Urinvejssystemet Nervesystemet Kraniet Hoved- og halsmuskler Mundhulens anatomi og fysiologi Mundhulens nerve- og karforsyning Bogen er udarbejdet til tandklinikassistenter, men kan på grund af sit letflydende sprog og letforståelige illustrationer læses af alle, der har brug for viden om anatomi og fysiologi. Med bogen følger lyd-cd med teksten indlæst.

  • - Eldrevne/hybride køretøjer
    af Per Johnny Nørregaard
    212,95 kr.

    Indledende introduceres kort de begreber og teknologier, som er specielle i forhold til eldrevne og hybride køretøjer. Herefter beskrives de særlige sikkerhedsforhold samt forudsætninger for sikkert arbejde med el. Til sidst gennemgås den nødvendige førstehjælp i forbindelse med elulykker.Der er forslag til praktiske opgaver og en række afsluttende spørgsmål, som man kan bruge til at repetere og tjekke sin viden.Dette hæfte handler om sikkert arbejde på eldrevne og hybride køretøjer. Det er målrettet AMU-kursus nr. 42870: ”Sikkerhedshåndtering af eldrevne/hybride køretøjer”, men egner sig også til mekanikeruddannelse på EUD.

  • af Preben Madsen
    60,95 kr.

    Teknisk matematik - Formler er et praktisk opslagsværk, der giver et hurtigt overblik over alle formlerne fra lærebogens enkelte kapitler. Ud over formlerne er der også en oversigt over matematiske tegn og symboler med tilhørende forklaring

  • af Preben Madsen
    476,95 kr.

    Teknisk Matematik dækker htx-uddannelsens obligatoriske A- og B-niveau. Bogen giver eleverne et dynamisk og letlæseligt materiale, hvor teorien kobles sammen med praktiske eksempler og opgaver, hvortil der anvendes regnemaskiner med CAS-faciliteter.Bogen kan også anvendes på andre tekniske uddannelser.

  • af Pia Johansen & Ulla Ethelberg
    322,79 kr.

    Laboratorieberegninger sætter den laborantstuderende i stand til at løse beregningsopgaver i laboratoriet – både af kemisk og apparatrelateret art. Bogens indhold er tilpasset behov og niveau både i forhold til den daglige undervisning og eksamen. Tekst og eksempler gør også bogen relevant til selvstudium og som opslagsbog uden for undervisningssektoren. Tidligere udgaver er udkommet på Erhvervsskolernes Forlag

  • af Andreas Persson & Per-Henrik Persson
    331,00 kr.

    Udledningen af miljøskadelige stoffer fra transport-sektoren skal nedbringes. Derfor ser vi i disse år en masse køretøjsteknologiske fornyelser:- Optimering af de traditionelle forbrændingsmotorer.- Hybridteknologier, hvor forbrændingsmotoren kombineres med en el-motor, hvilket giver bedre brændstoføkonomi og dermed lavere udledning fra det enkelte køretøj.- Køretøjer med ren el-drift, som kan være stort set forureningsfrie, såfremt strømmen hentes fra en miljøvenlig strømkilde.- Udvikling af alternative brændstoffer som biodiesel, ætanol, brint m.fl.Denne bog kommer rundt om de mange spændende, nye tiltag.

  • - Hovedforløb
     
    874,95 kr.

    Tandklinikassistent - Hovedforløb er skræddersyet til uddannelsen.Bogen indeholder følgende kapitler:1. Plak og tandsten2. Profylakse3. Sundhedsfremme og sundhedspædagogik4. Tandpasta og mundskyllevæske5. Farmakologi6. Oral patologi7. Radiologi8. Parodontologi9. Cariologi10. Endodonti11. Traumatologi12. Kirurgi13. Protetik14. KlinikadministrationBogen suppleres af Anatomi og fysiologi.

  • af J. M. Buch Kristensen & J.M. Buch Kristensen
    363,95 kr.

  •  
    632,95 kr.

    Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:1: AlmentHygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.2: Salg og serviceDetailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.3: Kød - tilberedning og tilbehørKøds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.4: Kød fra produktion til opskæringKødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.5: PølsemageriPølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.

  • - innovativ undervisning i folkeskolen
    af Irmelin Funch Jensen & Ebbe Kromann-Andersen
    151,00 kr.

    KIE-modellen er et pædagogisk, didaktisk redskab til innovativ læring. Den er enkel, og den kan bruges på alle niveauer i undervisningssystemet – i det hele taget alle vegne, hvor innovative processer skal styrkes. Ebbe og Irmelin har udviklet og praktiseret modellen gennem en årrække, både i konkret undervisning og gennem kurser i mange sammenhænge.Modellen er bygget op om tre læringsrum: det kreative, det innovative og det entreprenante, med hver sine klare regler og formål. Ved at opdele processen i tre adskilte rum får man styr på rammerne for den innovative læring i klassen eller organisationen.

  •  
    328,95 kr.

    Tegningslære er en grundbog, hvor de grundlæggende teorier og principper i tegningslæren gennemgås. Tegningslære er inddelt i følgende kapitler:- Tegneteknik - Geometri - Alment - Prismer - Snit og udfoldning - Sidebillede - Omkantninger - Hjælpeplaner - Pyramideformer - Cylindre - Kegler - Kugler - Aksonometrisk afbildning - Perspektivisk afbildningDenne udgave er farvelagt, således at der bl.a. er anvendt farvekodning for at tydeliggøre tegneplanerne. Bogen anvendes i undervisningen inden for træfagene samt øvrige byggetekniske uddannelser på erhvervsskolerne.

  • af Per Johnny Nørregaard
    172,95 kr.

    Mekanikere i alle afskygninger – personvogn, lastvogn, entreprenør- og landbrug – vil få stor gavn af hæftet, både på EUD og i efteruddannelserne.Dette hæfte beskriver virkemåde og opbygning af aircondition og klimaanlæg til køretøjer. De anvendte kølemidler har forskellige miljømæssige påvirkninger, derfor er arbejdet med disse underlagt en række love og regler – de vigtigste gennemgås. Der er et større afsnit om service, diagnose og fejlfinding på klimaanlæg. Hæftet indeholder teoriopgaver og oplæg til praktisk opgave.Hæftet dækker de obligatoriske fag på personvognsmekanikeruddannelsens hovedforløb samt på alle efteruddannelseskurser i emnet aircondition.

  • af Marianne Wraae
    368,95 kr.

    Planlægning, produktion og salg omhandler: Koncept – idegrundlag/målsætning/visionerUdgangspunktet er, at virksomhedstypens styreredskab er konceptet, dvs. dens politikker og målsætninger. Her gives derfor anvisninger på at opstille et koncept. Planlægning/produktionTil planlægningen hører bl.a. afgrænsning af målgruppen, sortiment og medarbejderstaben. Til produktionen hører bl.a. indkøb, arbejdsgangsbeskrivelse, anretning og klargøring til salg. Vinklen er overalt den praktiske tilgang. Salgspraktik med personlighedDen personlige fremtræden i salgsområdet og ved selve salget er vinklen. Kundebehov, betjeningsformer, indretning af salgsflow samt gæstebetjening er nogle af emnerne. I bilagene gives redskaber i form af kalkulationsskema, oversigter over tilberednings- og rensesvind samt mål og vægt. Bogen er henvendt til gastronomuddannelsens speciale cater, men kan med stort udbytte læses af alle, der er beskæftiget i selvbetjeningsrestauranter, kantiner, cafeer, cafeterier og fastfoodrestauranter.

  • - værktøjer
    af Hans Jørn Knudsen
    101,95 kr.

    Projektledelse - værktøjer er bogen til dig, der skal i gang med at projektlede.Bogen indeholder en række skemaer med de mest grundlæggende temaer inden for projektledelse, fx projektbeskrivelse, kalkulation, kommunikation, evaluering og meget andet.Til hvert skema er der udarbejdet en kort beskrivelse af selve skemaets formål, dets anvendelsesemuligheder samt ikke mindst: Det udbytte, skemaet giver dig og din projektledelse. Endelig er der ved hvert skema gjort plads til , at du selv kan skrive og notere dig dine egne erfaringer.Projektledelse - værktøjer er udarbejdet af Hans Jørn Knudsen, der til daglig er projektleder på LedelsesAkademiet Lillebælt.

  • af Lone Iserhorst Markussen
    378,95 kr.

    Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges.Alle de mest udbredte sygdomme og dertil hørende diæter beskrives. Det giver en dybere forståelse for anbefalingerne af de forskellige diæter, der bruges som et redskab i sygdomsbehandlingen.Kostens mulighed for at forebygge sygdomme er også et vigtigt emne i bogen.Bogen indeholder følgende kapitler:Introduktion til diætetikFaglige anbefalinger og redskaberKostformerDiæterIndustriens specialprodukterDiætetik er lærebogen for ernæringsassistenter, men kan med udbytte læses af alle med interesse for området.

  • - Grundforløb
    af Erling Østergaard & Lillian Hansen
    102,95 kr.

    Hygiejne giver en grundlæggende viden om hygiejne og forhold af hygiejnisk relevans inden for den personlige, den arbejdsrelaterede og den almene hygiejne. Hæftet beskriver desuden principperne vedrørende sikring af hygiejnekvaliteten via egenkontrol og HACCP-systemet. Hæftet omfatter følgende 5 kapitler, der omhandler forskellige aspekter af hygiejne: - Mikrobiologi - Personlig sundhed og hygiejne - Arbejdsrelateret hygiejne - Rengøring af lokaler og inventar - Egenkontrol - sikring af hygiejnekvaliteten Hæftet indeholder desuden en ordliste med ´vanskelige ord´. Hæftet er beregnet på grundforløbet på indgangene: Krop og stil; Sundhed, omsorg og pædagogik samt Bygnings- og brugerservice.

  • af Uffe Madsen & Kaare Stuhr
    123,95 - 189,95 kr.

    Materialelære 3 er det tredje temahæfte af serien, der omhandler malematerialernes opbygning og egenskaber. Seriens indhold og pædagogiske struktur bygger på en gradvis fordybelse i stoffet på tre niveauer med stigende sværhedsgrad. Materialelære 3 omhandler kemi og fysik set i forhold til malematerialer og maleteknik og indeholder bl.a. emner som: mineralske underlag og malinger, malebehandling på metaller og fysiske grundbegreber. Stoffet præsenteres i en lettilgængelig og praktisk relateret form, der tager sit udgangspunkt i læserens hverdag som maler.

  • af E. Waagner Nielsen & J.M. Buch Kristensen
    432,95 kr.

    Mikrobiologi og bioteknik giver en dybtgående indføring i genteknologi, fermentering og mikrobiologiske processer på områder, der er af særlig betydning i relation til mejeri- og levnedsmiddelområdet. Bogen er primært udarbejdet som lærebog for mejeriteknikerstuderende, men den kan i høj grad anvendes som håndbog eller opslagsbog for alle, der ønsker at vide mere om mejeri- og levnedsmiddelteknologi eller bioteknik.

  • af Bent Bill
    118,95 kr.

    Dette er opgavesamlingen til bogen Naturlære.

  • af Alice Linning
    329,00 kr.

  • af E. Waagner Nielsen
    325,95 kr.

    Mælkekemi er skrevet med henblik på uddannelse af mejeriteknikere og procesteknologer, men kan også anvendes som orienterings- og opslagsværk af andre, der beskæftiger sig med mælk og mejeriprodukter.Bogen giver et omfattende indblik i mælkens fysik og kemi samt de mange forarbejdningsprocesser, analysemetoder og beregninger, der kan tages i brug i forbindelse med behandling af mælk og mælkeprodukter. Mælkekemi udkom første gang i 1962 og er siden revideret flere gange. Denne revision fører bogen helt up to date inden for moderne mælkekemi.

  • af Hanne Hyldgaard Langager & Birthe Balskilde
    344,00 kr.

    Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til. Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde. Bogen indeholder følgende kapitler: - Introduktion til kostlære og -vurdering - Kostvaner - madkultur - Kostlære før og nu - Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen - Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper - Målgrupper - Måltidsfordeling og portionsstørrelser - Menusammensætning - Menuplanlægning i praksis i alle måltider - Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab - Menuvalg - Udportionerings- og serveringsformer - Næringsstofberegning - Vurdering af madens sammensætning - Kost- og brugerundersøgelser

  • - § 17-uddannelse
     
    148,95 kr.

    Arbejdsmiljø og sikkerhed ved svejsning og termisk skæring - § 17 uddannelse. Ifølge At-bekendtgørelse nr. 906 af 8. november 2002 ´Bekendtgørelse om foranstaltninger til forebyggelse af kræftrisikoen ved arbejde med stoffer og materiale'´må svejsning og termisk skæring kun udføres af personer, der i henhold til § 25 har fået vejledning om sikkerheds- og sundhedsmæssige problemer og foranstaltninger i forbindelse med arbejdet, eller som i henhold til § 26 har gennemgået en særlig uddannelse benævnt Arbejdsmiljø og sikkerhed ved svejsning og termisk skæring.

  •  
    61,95 kr.

    Dette er hæftet til adgangskurset til ingeniøruddannelserne. Tabelsamlingen dækker emner, hvori der kan stilles opgaver ved de skriftlige prøver.

  •  
    1.152,95 kr.

  • af Kurt Jensen
    212,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.