Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Slagterbogen - Bog

Slagterbogen
Bag om Slagterbogen

Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have. Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele: 1: Alment Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø. 2: Salg og service Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation. 3: Kød - tilberedning og tilbehør Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering. 4: Kød fra produktion til opskæring Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring. 5: Pølsemageri Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer. Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770824811
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 495
  • Udgivet:
  • 16. december 2014
  • Udgave:
  • 5
  • Størrelse:
  • 195x276x31 mm.
  • Vægt:
  • 1585 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan muligvis leveres inden juleaften

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Slagterbogen

Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.
Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:
1: Alment
Hygiejne, konservering, emballage, værktøj og beklædning, arbejdsmiljø.
2: Salg og service
Detailhandel, kunden, forretningen, slagterafdelingen, slagterafdelingens varer, detailslagteren, fremtiden, regnskab, kalkulation.
3: Kød - tilberedning og tilbehør
Køds egenskaber, ernæring, mejerivarer, æg, fisk og skaldyr, drikkevarer, varmebehandling af kød, charcuteri, portionering.
4: Kød fra produktion til opskæring
Kødproduktion, dyrevelfærd, slagtning, opskæring.
5: Pølsemageri
Pølsemageriproduktion, udvalgte recepter, tilsætnings- og hjælpestoffer, krydderier, saltning, røgning, tarme, helt pålæg og røgvarer.
Overalt er den krydret med illustrationer og forklarende eksempler. Bogen egner sig også som opslagsværk, blandt andet for svende og mestre.

Brugerbedømmelser af Slagterbogen



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.