Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Trykværket

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - - en praktisk indføring i kropsbevidsthed
  af Jacob Aremark
  237,95 kr.

  Alle kender oplevelsen af, at kroppen står i vejen: Det kan være en klump i halsen, når man skal sige noget vigtigt; ondt i maven, når man får skæld ud, eller hovedpine når man skal tage en stor beslutning. Kroppen spiller en rolle i alt, hvad vi laver. Men ofte spiller den en negativ rolle, og det er sjældent, at den spiller den positive rolle, den faktisk kunne spille. Men det behøver ikke være sådan. Hvis du begynder at kigge nærmere på kroppens indre landskaber, kan du lære at gøre kroppen til din medspiller. Det er ikke nogen dårlig idé, for kroppen kan alt muligt, som umiddelbart er uden for det bevidste og logiske sinds rækkevidde: Kroppen kan holde balancen, når vi cykler. Men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale. Kroppen kan mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning. Kort sagt kan kroppen en hel masse ting, som den lille del af mig selv, jeg for det meste kalder for ”jeg”, ikke kan. Det er ikke så svært at lære, som det måske lyder. Det handler primært om at slippe paraderne en smule, og blive sensitiv nok til at mærke alt det, som allerede er i gang derinde. Bogen her er fyldt med filosofiske overvejelser, gode råd og praktiske øvelser, som kan hjælpe dig til at få et nærmere forhold til din egen krop, og åbne for det skattekammer af potentiale & dybde, som allerede ligger derinde og venter.

 • - - sådan bliver du valgt
  af Benjamin Rud Elberth
  285,99 kr.

  Bogen Valgkamp for Politikere - Sådan bliver du valgt beskriver en mulig vej til at få et godt valg. Bogen tager sit afsæt i partiernes og forskernes viden om, hvad der virker, og tager udgangspunkt i en række praktiske eksempler og viden fra kandidater, der har fået gode valg. Undervejs tager bogen livtag med alle de forskellige platforme, greb og teknikker og giver forslag til, hvordan man kan forberede, tilrettelægge og gennemføre sin valgkamp.Hvordan får man stemmer i en valgkamp og bliver valgt?For at blive valgt til enten et Kommunal- eller Regionsvalg, et Europa-Parlamentsvalg eller et Folketingsvalg, skal du som kandidat kunne gennemføre en slagkraftig valgkamp. Det kræver forståelse af teknikkerne bag, evnen til at træffe en række strategiske valg og evnen til at kommunikere på tværs af en lang række platforme og flader.Denne håndbog er skrevet til kandidaten, der gerne vil vinde et valg, enten ved at sikre sit mandat eller ved at få så godt et valg, at det vækker opsigt og giver indflydelse, når der skal vælges ordførerskaber eller poster efter valget.Bogen fortæller fra start til mål, hvordan du som kandidat til Kommunalvalg, Regionsvalg, Folketingsvalg eller Europa-Parlamentsvalg rammer rigtigt, når du skal vælge alt fra slogan til mærkesager, medier og platforme, og den beskriver, hvordan du teknisk gennemfører valgkampen på tværs af alle flader.

 • af Davie Jones
  51,95 kr.

  Pirrende sex med lyst til tvangErotik og sex er evigt eksisterende og kilder til store sanselige oplevelser for dem, der griber chancen for livgivende eventyr som i Mesterlære. Davie Jones, som forfatteren kalder sig med et glimt i øjet, veksler i novellesamlingen Mesterlære mellem at skabe litterære, erotiske scenarier og personer, som de fleste kan forbinde sig med i det, som bedst beskrives som dampende rå, intens og pirrende verbalporno. Historierne omhandler og fortæller på en jordnær måde om bdsm, hvor både den fysiske og mentale nydelse for den dominante og underdanige bliver lysende klar og giver mening. Fortællingerne er alle kærlige, ærlige og direkte. Forfatteren siger selv: ”Mine noveller er, som når man i sin tid købte sig det nye AC/DC eller Barry White album. Lyden var givet på forhånd, men det var kompositionerne og variationerne, der var det nye og spændende. Sådan er det også med sex. Du ved, hvor du begynder og gerne vil hen, men hvis du holder fast i at udforske, være nysgerrig og altid have udvikling for øje, så bliver dit sexliv også én lang eventyrrejse gennem livet. Du vil med denne tilgang aldrig løbe tør for nye veje og stier, du kan begive dig ud på. I min verden er hjernen vores største og vigtigste erogene zone. Det er helt bevidst, at jeg ikke karakteriserer mine personer mere end højest nødvendigt i historierne. Det gør jeg i håbet om, at mine læsere ser sig selv og deres partnere for sig på deres indre skærm, når de læser. Missionen er ganske simpelt at tænde og inspirere.” Lad dig pirre og underholde af Mesterlære - og hvis du endnu ikke har været der, så lad dig udfordre på tanken, om ikke du også har noget seksuelt dominant eller underdanigt gemt i dig.

 • - KOM GODT I GANG
  af Claus Domine Hansen
  277,95 kr.

  ”KERAMIK - KOM GODT I GANG” henvender sig til dig, der har lyst til at få ler på fingrene, men som savner grundlæggende teoretisk og teknisk viden om materialer og proces, og som også gerne vil inspireres til udvikling af egne projekter. Det kan også være, at du som underviser gerne vil inddrage keramikken i din billedkunstundervisning. Første kapitel giver en række tips til, hvad du bør tænke på, når der indrettes keramikværksted. Derefter følger kapitler om teorien bag ler, glasur og brænding samt teknikker inden for formgivning og dekoration. Anden halvdel af bogen indeholder en række projekter, der kan kopieres 1:1 eller bruges som inspiration til videreudvikling af helt nye værker. Bogen her er blot de første skridt på en forhåbentlig lang rejse. Men det er vigtige skridt. Det er vigtigt at få det mest grundlæggende på plads, for at rejsen skal blive en succes.

 • - Strategi og taktik for topledere på sociale medier
  af Troels Johannesen
  177,95 kr.

  I disse år ser vi øgede krav til, at virksomheder og organisationer bidrager positivt til samfundet og deltager i den offentlige debat. Det stiller høje krav til organisationers og toplederes kommunikation. Samtidig har moderne topledere i dag i høj grad brug for at kommunikere i øjenhøjde med kunder, medarbejdere, medlemmer, medier og andre interessenter. Topledere skal kunne kommunikere personligt og troværdigt med holdninger og klare værdier for at trænge igennem og styrke organisationens omdømme og toplederens eget ledelsesrum. Og sociale medier er genvejen hertil. Del dig stærkere er toplederens inspiration til at komme i gang eller til at justere sin kommunikation på sociale medier. I bogen giver en række af de mest markante danske topchefer på sociale medier deres erfaringer videre, og du får cases, eksempler, øvelser og en række gode råd af både praktisk, taktisk og strategisk karakter. Når du har læst bogen, er du klar til at begynde din rejse ud i de sociale medier, hvor du bruger din stemme og deler på sociale medier for at være en stærkere leder.

 • af Henrik Villumsen
  237,95 kr.

  Beretninger fra topledernes maskinrum Hvordan forbereder man sig på at flytte en hel division af virksomheden til udlandet, eller hvordan sikrer man sig at blive tilbudt en stilling på næste ledelsesniveau? Den slags store beslutninger og eksistentielle problemstillinger hører til enhver topleders hverdag. Bogen Ledelsesskygger, skrevet af International Executive Coach Henrik Villumsen, er baseret på hundredvis af samtaler med topledere i hele verden. I bogen deler lederne deres personlige udfordringer med at finde et virksomt beredskab til de vanskelige udfordringer, som konstant opstår. Bogen foregiver ikke, at der findes nemme veje til et godt lederskab. Den giver ikke et glansbillede af topledelse, men tager læseren med ind i maskinrummet, hvor de store beslutninger tages, og hvor man kommer tæt på skyggesiderne ved at være topleder. Hvert kapitel repræsenterer et generelt aspekt i toplederes hverdag og er alle udtryk for gennemgående temaer, som ledere må forholde sig til og reflektere over løbende gennem deres karriere. Med Ledelsesskygger findes der nu en bog om ledelse, som direkte tager afsæt i de problemstillinger og dilemmaer, en topchef rent faktisk skal forholde sig til. Med Ledelsesskygger får ledere for en gangs skyld mulighed for på tæt hold at følge andre toplederes kamp med at udvikle deres lederskab og eliminere deres begrænsninger samtidig med, at de forventes at levere verdensklasse resultater. En af de ledere, som har fået adgang til at læse manuskriptet, Bjarne Sandager Nielsen, COO, LM Wind Power A/S, siger bl.a.: Henrik Villumsen er lykkedes med at skrive en særdeles relevant bog om lederskabets udvikling. Gennem en lang række eksempler står det lysende klart, at lederskab er en individuel ting, der skal opbygges, udfordres og udvikles hele tiden. At det sker, er vores eget ansvar som ledere: man er nødt til at kunne lede og udvikle sig selv for at kunne lede og udvikle andre!

 • - En fortælling om ledelseskulturen i Politiet
  af Anna Kofod
  123,95 - 197,95 kr.

  Den offentlige sektor skal slankes, er der nogen, der mener. Interesserer man sig lidt for den slags, kan jeg bidrage med denne bog, hvor det vil fremgå, at der er store muligheder for besparelser i en organisation som politiet, hvor der foregår et kæmpe spild af ressourcer, økonomisk som menneskeligt. Det skyldes blandt andet en ledelseskultur, der efter min klare opfattelse tangerer russiske tilstande, hvor løgn, trusler, straf, chikane og krænkelser sætter rammerne for, hvordan medarbejderne har det, og hvad de er i stand til at præstere. I marts 2019 blev jeg afskediget fra Københavns Politi, og jeg klagede efterfølgende til Justitsministeriet over den afgørelse og skrev samtidig, at Københavns Politi såvel som Rigspolitiet ville blive udleveret og udstillet detaljeret for det, de står for, hvis ikke der blev grebet ind overfor ledelsens opførsel. Justitsministeriet greb ikke ind, men valgte standardproceduren at henholde sig til Københavns Politis udtalelse. De gad ikke at undersøge nærmere, så de daværende overgreb på medarbejderne kunne være blevet stoppet.Det må vel være politikernes ansvar, at ledelsen i politiet er usund og ødelæggende for omgivelserne. Umiddelbart virker det ikke, som om der er nogen hjælp at hente fra den front, for vi har desværre erfaret, at det er pinlige ting, der foregår i Folketinget, og ikke mindst i den nuværende regering, hvor det umiddelbart virker, som om løgn og magtmisbrug er helt legitim opførsel.Der må være tale om en svag ledelse i politiet, for det virker ikke, som om de er i stand til at klare sig igennem arbejdsdagen uden brug af løgn, trusler, straf, chikane og krænkelser. Ud over at ødelægge medarbejderne, hindrer de en effektiv produktivitet og forringer ikke mindst den service, borgerne har betalt for.Med venlig hilsenAnna Sui KofodTidl. ansat i Københavns Politi

 • - Et opgør med dårlig ledelse
  af Morten Svennson
  287,95 kr.

  De fleste ansatte har oplevet dårlige ledere, som chikanerer og mobber, udøver sexchikane og sexisme og på anden vis ydmyger medarbejdere med en nedværdigende adfærd.Hvorfor er der ledere, som lyver, manipulerer, snyder og udøver bestikkelse, ikke griber ind over for åbenlyse ulovligheder, begår økonomisk kriminalitet, skader organisationens omdømme og produktivitet, får medarbejderne til at flygte, hæmmer kreativitet og innovation, træffer beslutninger uden hensyntagen til etiske og moralske overvejelser eller skaber en organisationskultur som er præget af grænseoverskridende adfærd, mistrivsel samt psykologisk utryghed? Svarene fås i LEDERSKABETS MØRKE SIDER, som giver en samlet fremstilling af de mørke sider af ledernes personlighed. Bogen bygger på de sidste 20 - 30 års ledelsesforskning og dokumenterer, at der ofte er tale om ledere med flere hverdagspsykopatiske, narcisstistiske, machiavellistiske eller hverdagssadistiske træk end os andre. Bogen afdækker de vidtrækkende negative konsekvenser, det har for offentlige og private virksomheder og organisationer, når disse ledere har frit spil på ledelsesgangene. For medarbejderne er det i bedste fald hårdt at have dem som ledere og i værste fald et mareridt. Men vi har et valg. I en verden, hvor bæredygtighed og FNs verdensmål står højt på alle organisationers dagsorden, burde dårlig ledelse hverken forekomme i offentlige eller private virksomheder eller organisationer. Bogen giver derfor atten konkrete forslag til at spotte dårlige ledere, inden de bliver ansat, og man risikerer at få dem som sin egen leder. Hvis de allerede er inden for murerne, giver bogen elleve anbefalinger til at dæmme op for konsekvenserne af deres negative handlinger og adfærd.

 • - Finurlige forskelle
  af Morten Schøler
  244,95 kr.

  Har du lagt mærke til, at de danske motorvejsskilte er grønne, mens de i størstedelen af Europa er blå? Eller at vi i Danmark tænder lyset ved at slå vippekontakten ned, hvor man i mange andre lande slår kontakten op? Og at vi på dansk siger tallene bagfra, mens man på de fleste sprog siger dem forfra, som når englændere og svenskere siger fifty-four og femtiofyra. I et halvt århundrede har Morten Schøler arbejdet og boet i mange lande, som han har sammenlignet med Danmark. De mange iagttagelser fortæller han om i bogen, der er fuld af overraskelser om blandt andet geografi, historie, sprog, grundlove, forvaltning, økonomi, uddannelse, arbejde, omgangsform, ulandshjælp, mad, sundhed, trafik, musik, nationalsange, sport og religion. Danmark og Verden balancerer mellem lovprisning og konstruktiv kritik af Danmark og er fortalt med både overbevisende eksempler og kærlig humor. Undervejs opdager man, at meget kan siges og gøres bedre og mere logisk, end vi er vant til i Danmark.Bogen er rigt illustreret af Niels Roland, der i 20 år har tegnet i Weekendavisen og har udgivet en række bøger i eget navn.

 • af Lars Buurgaard Sørensen, Allan Schmidt & Martin Olsgaard
  237,95 kr.

  Med denne bog ”Tvangsfjernelse og bortadoption af børn og unge i praksis” får forældre, børn og unge - og andre med interesse for emnet - en praktisk og lettilgængelig indføring i et område, der ellers kan være svært at få et overblik over. Samtidig øser de tre forfattere ud af deres viden om hvordan en sag bedst håndteres. Deres mangeårige erfaring både indenfor og udenfor murene i kommuner, ankestyrelsen og ved domstolene skinner klart igennem. Der gives masser af gode råd, vejledning og staldtips til både hvad man skal gøre og måske ikke gøre undervejs i en sag. Noget som de fleste klart vil kunne bruge i deres egen sag, hvis bogen læses i den sammenhæng. Sager om tvangsfjernelser og bortadoption er voldsomt indgribende ikke kun for de direkte involverede, men for hele familien og omgangskredsen, hvorfor den oplagt også kan benyttes mere bredt. Bogen er en opfølger på Lars Buurgaard Sørensens bog fra 2018 med titlen ”Tvangsfjernelse af børn og unge i praksis”. De øvrige forfattere Martin Olsgaard og Allan Schmidt har sat deres tydelige præg på bogen, bl.a. sådan at den nu også kan anvendes i forhold til at blive klogere på sager om bortadoption og sager omfattet af ungdomskriminalitetsnævnet. Med denne bog er man klædt bedre på til mødet med kommunens sagsbehandlere og andre af de professionelle, som man typisk støder på. De mest vigtige lovregler på området er medtaget, så man altid har dem ved hånden. Jeg kan varmt anbefale den nye bog, som altid er god at have ved sig, uanset hvor man befinder sig i et sagsforløb. Morten Boas Therkildsen, advokatSpeciale i børnesagerMøderet for Landsret

 • af Davie Jones
  51,95 kr.

  Endnu en gang seks glohede, erotiske og inspirerende pletskud fra Davie Jones i hans anden novellesamling. I Mesterlære II bliver vi ført dybt ind i karakterernes sind og personligheder, deres tiltrækning og ikke mindst begæret og gnisten i BDSM, der er så smukt beskrevet, at alle vil sige, at det giver mening, uanset om man selv er udøver.Synsvinklerne er skildret på et højt elegant plan, hvor alle kan følge med set fra begge ender af pisken. Vi bliver i overlegen stil fodret med eksempler på, at de samme kerneakter kombineret med vidt forskellige mennesker og situationer, skaber det samme fortryllende facit, i fortællinger der alle re medrivende og unikke.Vi får igen den dybe rørende romantik sammen med den rå, dyriske tilfredsstillelse, som Davie Jones altid står inde for. Der er en finurlig rød tråd igennem fortællingerne, der, efter man har læst hele bogen, står som en meningsfyldt samlet symfoni.Davie Jones' uhøjtidelige og humørfyldte personlighed skinner også i denne novellesamling tydeligt igennem og husker os på, at sex er en vidunderlig og stor ting - men også sjov at udøve.

 • af Jytte V. Damgaard
  137,95 - 147,95 kr.

  Børnebog giver med QR-koder læserne adgang til naturoplevelserTag med Bosse og Vilde på opdagelse i Møllehavens skjulte skatte. De to venner finder i ruinen fra den gamle mølle en skjult skat, som udløser en dusør. Men i Møllehaven finder de også andre oplevelser, som de ikke havde tænkt over på forhånd, nemlig 10 af Danmarks meste kendte fugle og træer. Mens børn læser om Bosse og Vildes fantastiske sommeroplevelser i Møllehaven ved Mølleåen, har de mulighed for at få mere viden om fuglene og træerne via QR-koder i bogen. Et eksempel på faktionsgenren anvendt i børnebogslitteraturen, som gør det muligt for børnene at forstå og indleve sig i naturen. QR-koderne giver både billeder af træer og fugle – og mulighed for at lytte til fuglestemmer, se billeder og læse fakta tekster - og det gør børn og deres voksne mere beredt på selv at gå på opdagelse i fuglenes og træernes vidunderlige verden. Til læseren: Du bliver en sand naturhelt, så invitér din søster, forældre, farmor eller morfar med på tur og fortæl om, hvad I ser af træer og fugle. Dit barn eller barnebarn vil også elske bogens flotte illustrationer af Tomas Björnsson.

 • - Barnets lov 2024
  af Lars Buurgaard Sørensen, Advokaterne Martin Olsgaard & Kristian Korshøj Jørgensen
  117,95 kr.

  Anmeldelse af bogen:2024 er et skelsættende år inden for det lovområde, der har med tvangsfjernelser af børn at gøre. Alle brikker i puslespillet er blevet kastet op i luften af Folketinget, og ud af det er kommet ”Barnets Lov”. Nye regler er indført og eksisterende regler er ændret. Alt det - og meget mere - kommer Tvangsfjernelse.dk ind på i deres nye bog ”Tvangsfjernelse og bortadoption - Barnets Lov 2024”. De tre forfattere - eller musketerer har jeg nær sagt - har heldigvis valgt at fastholde den overordnede systematik i bogen fra de to tidligere bøger fra 2018 og 2021. Så hvis man allerede kender dem, vil det være ekstra nemt at lære alt det nye at kende.Det er lykkedes forfatterne at undgå alt for meget juristsprog, sådan at alle kan være med. Igen er de vigtigste lovregler taget med, så man har det hele ved hånden. Bogen er god at have med når man mødes med sagsbehandlere og andre professionelle, der er blevet efteruddannet og har været på kurser i de nye regler. Du undgår at blive løbet om hjørner med og kommer faktisk på rimelig omdrejningshøjde med viden og indsigt. Der er kommet endnu flere gode råd og anbefalinger til, som du kan bruge undervejs i en sag, uanset hvilket stade den befinder sig på, før under eller efter en tvangsfjernelse. Selv professionelle vil kunne få noget ud af at læse bogen - om ikke andet så for få indsigt i forældreperspektivet og i de problemer og udfordringer, som fylder meget for de berørte familier i bred forstand, herunder også bedsteforældre og andre nære slægtninge. Også unge anbragte vil få meget ud af at læse bogen. Unge, der er fyldt 15 år, har de samme rettigheder som forældre. Jeg giver bogen mine allerbedste anbefalinger og synes, at det er på sin plads at rose forfatterne for at bogen ”sælges” til en pris, der kun dækker udgifterne til bogens fremstilling og udgivelse. Mange forældre til anbragte børn og unge har ikke for mange penge på kistebunden. Morten Boas Therkildsen, advokat. Speciale i børnesager. Møderet for begge landsretter.

 • - Kommunikation på tværs af medier
  af Benjamin Rud Elberth
  297,95 kr.

  Fra Modtager til Medtager undersøger til bunds, hvad der sker, når modtageren er blevet så passiv foran tv-skærmen og i sin avislæsning, at der skal langt mere til for at flytte målgruppen til handling. Undervejs ser bogen ind i et ændret mediebillede, hvor modtageren skal motiveres til at være medtager med muligheden for at stikke hånden helt ind i din kommunikation. Det betyder, at talen, pressemeddelelsen, pressemødet, tv-interviewet, salget, mødet med politikeren og flere andre discipliner skal understøttes med de bedste greb fra sociale og digitale medier for at lykkes.

 • - Sådan slipper du af med dit mareridt
  af Lise Andersen
  147,95 kr.

  Mareridt - gå vækAlle hader mareridt, for det er noget, enhver helst er fri for. Men mareridt er en normal del af børns udvikling, så vi må forholde os til dem. Og sammen med børnene bekæmpe dem. For de kan bekæmpes - og overvindes. Den lille bog om mareridt er for børn i alderen 5-9 år og indeholder opskriften på, hvordan mareridt kan behandles og besejres. Meningen er, at barn og forælder skal læse den sammen. Bogen indeholder en række sjove og hyggelige opgaver, som barnet skal lave, gerne hjulpet af forælderen. Mens de hygger sig med bogen, får barnet behandlet sit mareridt og lærer samtidig, hvordan det fremover kan bekæmpe mareridt, hvis de skulle komme tilbage. Lise Andersen er forfatter til bogen, som hun har udtænkt i kraft af sin uddannelse som autoriseret psykolog og specialist i børnepsykologi. Hun har 20 års erfaring i psykologisk behandling af børn, unge og familier. Den lille bog om mareridt benytter teknikker fra den psykologiske behandling, som på en legende måde er tilpasset børn. Bogen findes også i en engelsk version.

 • - - en guide til ekspertkommunikation og interessevaretagelse i et digitalt mediebillede
  af Troels Johannesen
  97,95 - 177,95 kr.

  Der er stigende krav til, at virksomheder og organisationer skal kunne bruge deres eksperter og andre talspersoner offensivt i kommunikationen. I et fragmenteret mediebillede, hvor der er brug for at kunne spille på mange tangenter i den eksterne kommunikation, er tydelige eksperter guld værd for organisationens kommunikation og interessevaretagelse.Ekspertstemmer er guiden til eksperter og deres kolleger i danske presse- og kommunikationsafdelinger, der gerne vil have en tydeligere stemme på deres område og vinde markedsandele i kampen om synlighed, kendskab og bedre omdømme.I bogen møder du cases, eksempler og interviews med nogle af de mest fremtrædende talspersoner i danske organisationer. Deres erfaringer bliver i bogen krydret med konkrete råd og vejledning til, hvordan man arbejder med at styrke sin ekspertkommunikation som individ og som organisation, og hvordan man sætter arbejdet i system.Bogen rummer hands on-rådgivning om at optræde i medierne og være aktiv på Twitter og LinkedIn til de talspersoner, der eksekverer organisationens faglige budskaber, og den rummer råd til implementering og udvikling til de kommunikationsmedarbejdere, der skal understøtte ekspertstemmerne i det daglige.

 • - Et kvantespring i dit personlige lederskab
  af Troels Brink
  96,95 kr.

  Hvad forhindrer dig i at få det fantastisk? er en titel, som både kan tage pusten fra én på forhånd, men også skærpe nysgerrigheden, om der ligger nogle gode pointer for os, der gerne vil have et bedre liv. Troels Brink er ekspert i HNLP og NLP, og han vil lære os at bruge tanker og følelser til at styre signalerne fra os selv for at sætte mål for, hvordan vi vil leve vores liv - for at få det fantastisk.Hvad gør du hver dag, som spænder ben for dig selv? Hvorfor styrer dit nervesystem dine tanker og følelser langt ind i voksenlivet? Hvordan erstatter du dårlige mønstre og frygt med nye mål og drømme?Vi bruger en stor del af livet på at sikre, at livet ikke gør for ondt. I denne bog giver Troels Brink en indføring i hovedhjernens og kropshjernens betydning. Med introduktionen til udviklingstrappen lærer du at bruge dine tanker og følelser til at tyde signalerne fra dig selv og sætte mål for, hvordan du vil leve dit liv.

 • af Berit Seidelin
  118,95 kr.

  Det er svært at være lille, når man aldrig har prøvet andet.Og siddende højt til vejrs på et rabarberblad ser alting meget stort og farligt ud. Man er jo kun en lille brumbasse, der ikke engang ved, at man har vinger og kan flyve. Overalt i den gamle have summer det af liv og nye indtryk. Men hvad hjælper det, at man hedder Brumbazz, når man ikke tør springe ud i livet, og når man samtidig har svært ved at holde balancen på rabarberbladets gyngende grund.Hvad sker der med Brumbazz?Hvad oplever den i haven, hvad lærer den? og hvordan vil det gå den? Svarene blæser i vinden, på jorden,i solen, i regnen og i luften med lyn og torden.

 • af Anne Maria Nissen
  249,95 kr.

  Eva vokser op i byen Rethymnon på Kreta i en kærlig og velstillet familie med fire søskende. Familiens trygge tilværelse ændrer sig brat, da tyskerne invaderer øen i 1941, og de flygter op i bjergene. Da de kommer tilbage, begynder en hård tid under den tyske besættelse. Faren må lukke sin købmandsforretning, familien sulter og hendes storebror bliver hvervet til tvangsarbejde for tyskerne. Efter krigen rejser Eva til Athen for at læse til sygeplejerske. Hun er dygtig til faget, og det bringer hende på kant med oversygeplejersken. Hun bliver ansat i Røde Kors og udstationeret i det centrale Grækenland, hvor borgerkrigen raser. Her tilknyttes hun en mobil sundhedsenhed, der yder hjælp i bjerglandsbyer og flygtningelejre, og oplever krigens rædsler på et militærhospital. Hendes indsats under borgerkrigen bemærkes af Røde Kors’ ledelse, som udnævner hende til forstander for et sanatorie for børn med tuberkulose. Hun elsker arbejdet med børnene og føler, hun har fundet sin rette hylde. Efter et voldsomt jordskælv på de ioniske øer udpeges Eva til kontaktperson for en gruppe frivillige håndværkere, der er udsendt af dansk Røde Kors og Mellemfolkeligt Samvirke for at hjælpe med genopbygningen. Hun forelsker sig i gruppens leder, en dansk ingeniør, men Danmark forekommer meget langt væk. Tør hun satse alt på kærligheden og forlade sin familie, sine venner, sit gode job og den tilværelse, hun kender, for at følge ham til Danmark? Det er en fortælling om afsavn og familiesammenhold, krigens menneskelige omkostninger, stærke venskaber og kærlighed. Bogen, der er inspireret af forfatterens egen familiehistorie, giver et indblik i græsk historie og kultur i 1940’erne og 50’erne.

 • af Steen Harvig
  229,95 kr.

  Det internationale klimatopmøde venter forude, og alt er tilrettelagt med henblik på den amerikanske præsident Neil Oharas deltagelse. Om han kommer, holdes indtil videre hemmeligt. Kun få kender til de allerede fastlagte planer. Frem mod topmødet indtræffer der flere brutale overfald og drab på unge mennesker i københavnsområdet. Handler det om voldsaktivister eller rabiate terrorister, der hensynsløst hærger eller noget helt tredje? Politiinspektør Erik Carlsen med staben fra Gården i København er i vildrede og bliver konfronteret med en nærmest umulig opgave… Men langsomt begynder sporene at pege i én retning og kun i én retning... Dobbeltspil. Steen Harvig. Trykværket. 304 sider. 269 kr. G-rabat på 30%. Ekspedition: Dafolo via Bogportalen. Udkommer 18. juni 24. "Stabile kvaliteter gør Steen Harvig til kult blandt krimilæsere" (Bo Tao Michaëlis, Politiken) "...som præcist skrivende iagttager af psykodramaer fører Steen Harvig sin læser ind i en besættende fascination af voldsomme mentale kræfter" (Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten) Om Steen Harvigs forrige krimi DET SIDSTE VIDNE skrev anmeldere: "Lurmærket krimilitteratur, som gedigent skriver sig ind i en dansk krimitradition. Pointeret realisme, moderat moralisme og plotmæssig sammenhæng...alt sammen leveret i en stilfærdig, men strikt prosa med faktuel realisme og intrigant elegance" ❤️❤️❤️❤️❤️ ( Bo Tao Michaëlis i Politiken) "...efter min mening er Steen Harvig en af Danmarks bedste krimiforfattere" ⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ (Jannik Lunn, Bogpusheren)

 • af Nils Jacob Rey Henningsen
  175,95 kr.

  Nøglen til evigheden er en fortælling om en dystopisk verden og et biologisk eksperiment. Romanen er et genremix og har elementer af detektivkrimi, science-fiction og fantasy.Den Globale Union er en realitet. Kontinenterne har samlet sig til én faktor, og i kulissen venter nye magtkonstellationer. De tre mastodonter er nu så store, at de kan regnes som værdige rivaler. Og solsystemets planeter ses som den næste kampplads.Kelvin har længe ønsket at vide, hvad der er sket med hans far. I sin søgen kommer han på sporet af nogle mennesker, der leder efter et urgammelt folk, der siges at have magiske kræfter. Snart er Kelvin spundet ind i et net, han ikke kan slippe ud af.Denice og hendes skæbnefæller er efter lang tids træning klar til at flytte til deres nye hjem. De kommer til at bo hos Det Øverste Råd, og her bliver de indviet i Værdibevægelsens dybeste hemmeligheder.Dennis bor i Perus hovedstad. Der er optræk til konflikt, og da et multinationalt selskab lukker flere store virksomheder, emmer det af revolution. Snart bliver han kontaktet af sin gamle ven og havner i Ghana. Og her kommer han til at deltage i et projekt, der skal redde verdens kulturer.Nøglen til evigheden er det andet og sidste bind i: E1000 Prolog serien.

 • af Anne-Pia Jørgensen
  115,95 - 147,95 kr.

  Siri og Mona bliver venner i en ung alder og holder sammen gennem hele livet. Men hvad betyder det egentlig at være veninder? Siri og Mona indser, at veninder er noget, der ligger midt imellem at være kærester og søskende. Men betyder det, at man kan forvente at bevare et nært forhold til sin veninde hele livet? Vil din veninde altid kunne forstå dig og se dig, og er hun en sikkerhed for, at du aldrig vil føle dig ensom? Veninder er en fortælling om to kvinder, der i perioder er meget tætte og i andre perioder driver fra hinanden. Men de mister aldrig helt kontakten.Anne-Pia Jørgensen har med sit solide forfatterskab igen formået at skrive en bog, der rører sit publikum. Hun fortsætter med Veninder traditionen med at fange læserne gennem sin ærlige og indsigtsfulde fortælling. Hun skildrer venindeforholdet gennem livlige dialoger og med sin skarpe sans for karakterudvikling inviterer Anne-Pia sine læsere ind i en verden, hvor følelser og refleksion står i centrum. Hendes bøger formår gang på gang at skabe genklang og eftertanke hos dem, der læser dem. Anne-Pia Jørgensen (f. 1969) har tidligere udgivet: Bidronningen (2016) Rigtige Kvinder (2019) Ukrudt (2020) Mit navn er Lava (2021) Solvejs odyssé (2021) Portrættet (2022) Den nye vej (2023)

 • - Digte
  af Jens Amdi
  128,95 kr.

  Digtsamling der først og fremmest kredser om menneskets brug af nettet. Og mere bredt om den teknologiske udviklings betydning for os.

 • - Få succes med omtale i medierne selvom du har travlt med tusind andre ting og kun har et budget på 0,- kr
  af Mikkel Noa Klein
  167,95 kr.

  Der er vanvittigt mange gode historier at fortælle inden for turisme- og oplevelsesbranchen i Danmark.Men hvordan får du hul igennem til medierne? Hvilke historier er værd at satse på?Og hvordan kan du bruge pressearbejde i din turismevirksomhed til at få omtale og opmærksomhed fra medierne?Denne bog er en meget konkret guide til at fortælle dine historier på den rigtige måde, så journalisterne lytter. Det er ikke nogen videnskab - alle kan lære det.Pressearbejde i en verden af turisme og oplevelser henvender sig til alle iværksættere og aktører, der arbejder med at skabe fantastiske oplevelser for danske og udenlandske turister.Undertitlen på bogen er Få succes med omtale i medierne selvom du har travlt med tusind andre ting og kun har et budget på 0,- kr.Det koster nemlig ikke noget af lave pressearbejde udover din tid, energi og ihærdighed.Når det lykkes at opnå gode presseresultater, kan det gøre en kæmpe forskel for dig og din virksomhed.I bogen kommer du til at møde nogle af landets førende eksperter inden for PR i turismebranchen. Du kan også møde en række turismeiværksættere, der har forstået værdien af at prioritere pressearbejde, selvom der som turismeaktør altid er travlt med tusind andre ting.

 • - Et sted - Et fund
  af Jørgen Antonsen & Hanne Pagh Martinussen
  297,95 kr.

  Kæmpe guldskat skjult i 1500 årVindelevskatten blev fundet i juledagene 2020 efter at have ligget i jorden i næsten 1500 år. Ca 800 g guld i form af smykker, medaljoner og guldmundblik blev gravet op fra mulden på en mark i Vindelev i nærheden af Jelling efter søgning med en metaldetektor. De to mænd, som fandt skatten, fik midt i Corona-tiden travlt med at gemme skatten, indtil de kunne komme i kontakt med Vejlemuseerne og få afleveret deres fund.”Det er det vigtigste fund siden Guldhornene…på en skala fra 1-10 er det en 12’er”, udtalte forhenværende arkæolog ved Nationalmuseet, dr.phil. emeritus Morten Axboe senere.Disse ord blev sagt med god grund. Skatten indeholder verdens største brakteat, en pyntemedaljon på størrelse med en underkop, sammen med fem andre. På en af brakteaterne findes ydermere verdens tidligste skriftlige vidnesbyrd om Odin. Desuden indeholder skatten fire uhyre sjældne romerske medaljoner. Vindelevskatten blev fundet af Ole Ginnerup Schytz og Jørgen Antonsen. De fandt den på en mark på Jørgens slægtsgård i Vindelev, hvor Jørgen Antonsen er syvende generation og bor dér sammen med Hanne Pagh Martinussen. De to har sammen skrevet og redigeret bogen Vindelevskatten – Et sted – Et fund, som nu udkommer med skildringen af fundet og de tanker, det har sat i gang.Jørgens slægt har boet på gården siden 1716 uden at have haft den fjerneste anelse om, at lige dér har der været et magtcenter i den sene jernalder, i 500-tallet, hvor en stormand eller en jysk høvding drev sin forretning.Fund af mange stolpehuller på samme mark viser, at der har levet en magtfuld mand med store huse og mange folk omkring sig.I bogen får vi et førstehåndsindblik i Jørgens og Hannes oplevelser med Vindelevskatten og de historiske vingesus, som fører slægten sammen med stormanden og hans nedgravede skat.Hvad gør man, når man har en guldskat som julegæst? Hvordan er det at vente i otte måneder - i dyb hemmelighed - på en arkæologisk efterudgravning? Og hvordan foregår sådan en efterudgravning?Denne bog beskriver de fundne genstande, og ved en række artikler fra forskellige forskere får læserne et overblik over resultaterne i første del af 2024.Hvad sker der på guldets videre rejse fra Vindelev til udstilling - hvilke redskaber og teknikker benyttes for at afdække så mange af guldets hemmeligheder som muligt?Og hvilke tanker sætter det i gang at finde en oldtidsskat på den gamle slægtsgårds jorder?Bogen har forord af Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet.

 • af Ole G. Mouritsen
  247,95 kr.

  Gastronomiens spor i den danske samfund. (O. G. Mouritsen, red.) Et festskrift og en debatbog udgivet i anledning af Det Danske Gastronomiske Akademis 60-års jubilæum (1964-2024).Mad er på alles tunger, når den smages, debatteres og tilberedes. Over de seneste 60 år er gastronomien gået fra at være noget, som eliten talte om i forbindelse med finere madlavning, til at sætte Danmarks restauranter på verdenskortet og blive en motor for nødvendige ændringer i samfundet, når det gælder fødevareproduktion, forbrug af fødevarer og tilberedning af mad og måltider med respekt for mennesker og klode.Denne bog kaster lys over nogle af de spor, gastronomien har sat i det danske samfund over de sidste seks årtier set fra mange forskellige synsvinkler. Lyskasterne er tyve personer med interesse for gastronomi. De giver hver deres bud på, hvordan gastronomien fremover vil sætte præg på det danske samfund og dets udvikling. Bogen henvender sig til læsere med interesse for den mad, vi spiser, og for hvordan mad, smag, måltider, madkultur, madlavning, madhåndværk, maddannelse og fødevareproduktion er helt centrale elementer i alle menneskers hverdag og har betydning for, hvordan vi ønsker at indrette vores samfund nu og i fremtiden. Bogen indeholder bidrag fra Martin Marchman Andersen, Rasmus Bredahl, Louise Beck Brønnum, Helle Brønnum Carlsen, Katja Seerup Clausen, Anna Marie Fisker, Asmus Gamdrup, Susanne Højlund, Jan Krag Jacobsen, Kirsten Rohde Jensen, René Langdahl Jørgensen, Anne Kofoed, Jens Kondrup, Jonatan Leer, Claus Meyer, Ole G. Mouritsen, Caroline Nyvang, Kirsten Agnete Skovsby, Nicholas Symes og Claus Tingstrøm.

 • af Caspar Sutton
  213,95 kr.

  Var det Simons fortvivlede råb om hjælp, var det Ingers iscenesættelse af sig selv som hovedpersonen i sit eget liv eller Johns frustration over, at Matthew ikke blev den englænder, han havde håbet på at fostre? Måske. Var det mangel på kærlighed? Helt sikkert. Det er Sommeren 1967. Matthew er sendt alene med flyet til London, hvor han skal besøge sin far, John. Han ville hellere være hjemme i Dragør, gå tur ved stranden og bade sammen med vennen Lars. Dér havde han kun stedfaderens lune at bekymre sig om. Men han har intet valg. I London ser alt perfekt ud på overfladen, men underneden er der revner i familieidyllen. De to ældre stedbrødre bryder sig ikke om ham. De lever under faderens forventninger og hårde disciplinære hånd. Matthew er altid på vagt, forberedt. Oplevelserne skulle han senere i livet stadig kæmpe for at frigøre sig fra. Caspar Sutton har skrevet romanen Drømmen om et liv for at belyse, hvordan det er at vokse op med narcissistiske forældre og i to forskellige kulturer. Hvad sker der når forældres egne behov sætter dagsordenen for børn? I romanen belyser Caspar Sutton, hvilke konsekvenser det kan have for et barn at blive følelsesmæssigt forsømt og mangle stabilitet og tryghed i dets hverdag. - Vigtigt er det også, at lysten til at skrive en roman har ligget i min underbevidsthed i mange år. Peter Høegs 'De måske egnede', følte jeg var skrevet til mig. Efter at have startet min skolegang på Ordblindeinstituttet i København kom jeg på Bordings Friskole, hvor jeg gik i skole med Peter. Han har navngivet en af hovedpersonerne i De måske egnede mit efternavn, meget passende, for jeg var netop en af de ’måske egnede’, siger Caspar Sutton. - Som ordblind og vokset op i et akademiker hjem har jeg hele livet følt, at jeg skulle kæmpe for at bevise, at jeg er egnet. Blandt andet derfor har det været vigtigt for mig at skrive romanen Drømmen om et liv. Men bogen står her som et gyldent bevis på, at Caspar Sutton er mere end måske egnet. Han træder frem som en forfatter med en vigtig historie at fortælle.

 • - - Vejen til et rigere liv
  af Nick Leschly
  175,95 kr.

  Vær medskaber af dit eget livNick Leschlys nye bog: ’At leve med nærvær - Vejen til et rigere liv’ tager afsæt i hans egne erfaringer, men er dog ikke en personlig bog. I stedet drager bogen paralleller mellem filosofi, psykologi, religion og buddhistisk erkendelsesteori - alt sammen værktøjer, som han aktivt har gjort brug af efter en barndom præget af mobning og senere gennem en ungdom med misbrug, depression, stress og angst. Værktøjer som efter eget udsagn har ledt ham gennem skærene og ud på den anden side, hvor en større ro, mere nærvær samt glæde er resultatet af en til tider meget hård, men i sidste ende givende rejse. Bogen er skrevet i håbet om at få læseren til at sætte spørgsmålstegn ved tilværelsen og bryde ud af det limbo, som vores psykiske velbefindende potentielt befinder sig i, når vi ikke lever et bevidst liv. “Der findes stor værdi i at skabe et indre og ydre nærvær. Lære sig selv at kende! Der ligger en øvelse gemt i at stoppe op og se sig selv i øjnene og spørge: "Hvem er jeg?” - En øvelse, der i sidste ende kan lede til mere ro og en større balance i hverdagen,” siger Nick Leschly.

 • af Jesper Manniche & Susanne Warming
  157,95 kr.

  Sex og graviditet tegnet og fortalt for børnHvordan opstår et liv? Og hvordan er det nu lige, at babyer kommer ind i maven? Og hvad sker der egentlig derinde i de ni måneder, en graviditet varer?Disse og mange andre spørgsmål, børn kan stille eller undre sig over om tilblivelsen af børn, svarer jordemoder Susanne Warming og lærer Jesper Manniche på, mens grafiker Eva Flinch Gjedde illustrerer udviklingen i bogen: Da Finn kom indUd over at give børn konkret viden om, hvordan et barn bliver til, så kan bogen bruges til at forberede familiens øvrige børn på, når der kommer et familiemedlem mere.Sidste del af bogen er nemlig delt op i måneder og kan således ses som en kalenderbog, hvor man hver måned kan læse om, hvad der sker inde i maven.Bogen forholder sig ikke kun til fysiske fakta, men forholder sig også til følelser hos børn, der venter søskende – både glæden, men også nogle af de bekymringer, som kan følge med.Bogen er en forlængelse af fødselsbogen Da Knud kom ud, som udkom i 2016 – og nu er i 4. oplag.Begge bøger er velegnede både til familiebrug og til læsning i daginstitutioner eller til skolebrug op til 5. klassetrin.

 • af Jesper Manniche & Susanne Warming
  157,95 kr.

  Med en helt naturlig tilgang til fødslen ønsker forfatterne med denne bog at guide børn igennem graviditet og fødsel med fokus på de meningsfulde og gode processer, der sker i kroppen undervejs.Bogen kan læses for børn i alle aldre, og de vil få noget ud af det på hver deres niveau. Der er dels viden om kroppen, og bogen er krydret med lidt humor og sjov leg med ord. Dog ikke mere end, de helt små børn også kan få glæde af den. Bogen tager udgangspunkt i en hjemmefødsel. Men bogen vil også kunne være med til at bringe gode snakke i familier, hvor fødslen planægges til at foregå på et hospital.Bogen rummer både en sød historie til kommende store søskende og giver børn og forældre indsigt i fødslens fantastiske verden og indblik i, hvordan kvinden på en god måde kan arbejde med – og ikke imod – ved fødslen. Det betyder uendeligt meget, hvordan de fødende betragter fødslen. Når man ser den, som den virkelig er – en naturlig proces, så vil fødslen også forløbe som sådan i langt de fleste tilfælde. Her er altså en børnebog, der lærer børn om fødsel, krop, sind og kærlighed og samtidig giver små oplysninger til moderen, som kan hjælpe hende til en positiv fødselsoplevelse. For fødsler er som udgangspunkt en fest. Det er jo babys første fødselsdag!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.