Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fortællinger og skildringer (bind 2) - E-bog

Bag om Fortællinger og skildringer (bind 2)

I andet bind af "Fortællinger og skildringer" er samlet en række af forfatter og samfundskritiker Meïr Aron Goldschmidts skønlitterære skrifter. Teksterne beskæftiger sig med alt lige fra jødisk mystik, til dæmoni, til romersk kultur og katolicisme. Forfatteren var selv involveret i udvælgelsen og bidrog desuden med et forord i samlingens første bind. Indhold "Beretning om ti Skandinavers Udflugt fra Via Felice til Ostia (Fra Via Felice til St. Paulo; Fra St. Paulo til Caftel Fufano; Det gamle Ostia; Porto; Ny Ostia; Hjemtouren; Anmærkninger" "Ghetto" "Peterskirkens Belysning" "Madonna" "Hvorledes man fortæller i Rom : En Soirée" Meïr Aron Goldschmidt (1819-1887) var en dansk forfatter, satiriker og politisk iagttager og kommentator med jødisk baggrund. Meïr Aron Goldschmidt stod foruden en stor litterære produktion også bag det politiske satiretidsskrift "Corsaren".r.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711705971
  • Udgivet:
  • 17. September 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Fortællinger og skildringer (bind 2)

I andet bind af "Fortællinger og skildringer" er samlet en række af forfatter og samfundskritiker Meïr Aron Goldschmidts skønlitterære skrifter. Teksterne beskæftiger sig med alt lige fra jødisk mystik, til dæmoni, til romersk kultur og katolicisme.
Forfatteren var selv involveret i udvælgelsen og bidrog desuden med et forord i samlingens første bind.

Indhold
"Beretning om ti Skandinavers Udflugt fra Via Felice til Ostia (Fra Via Felice til St. Paulo; Fra St. Paulo til Caftel Fufano; Det gamle Ostia; Porto; Ny Ostia; Hjemtouren; Anmærkninger"
"Ghetto"
"Peterskirkens Belysning"
"Madonna"
"Hvorledes man fortæller i Rom : En Soirée"

Meïr Aron Goldschmidt (1819-1887) var en dansk forfatter, satiriker og politisk iagttager og kommentator med jødisk baggrund. Meïr Aron Goldschmidt stod foruden en stor litterære produktion også bag det politiske satiretidsskrift "Corsaren".r.

Brugerbedømmelser af Fortællinger og skildringer (bind 2)Find lignende bøger

Bogen Fortællinger og skildringer (bind 2) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.