Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Frank af Ingunn 	 Aamodt

Frank

bind 4 i serien Marv & ben

Bag om Frank

Josefine kommer med hjem til klassekammeraten Casper og opdager, at det meste af det store, fine hus er aflåst. Casper fortæller, at ingen har lov at gå derind. Sådan er reglerne, og sådan har det altid været. Men Josefine bliver nysgerrig, og sammen med Casper opdager hun den forfærdelige grund til, at døren har været låst i mange år. Marv & ben er råskummel læsning for de modigste: Kun for dem! Så tjek hellere under sengen, hav lommelygten klar, kryb godt ned under dynen og forbered dig på isnende gys. Frank er bind 2 i gyserserien MARV & BEN. Første bind var Dukken af Ingunn Aamodt. Marv & ben er råskummel læsning for de modigste – og kun for dem! Så tjek hellere under sengen, hav lommelygten klar, kryb godt ned under dynen og forbered dig på isnende gys. Lektørudtalelse: Kort om bogen: Da Frank var i live, forvoldte han sin egen datters død, og han er ikke blevet mere mild som spøgelse. Det må Josefine sande, da hun besøger klassekammeraten Caspar, som bor i Franks gamle hus. Gys. Fra 11 år. Beskrivelse: Josefine og Caspar går i 8. klasse. En dag inviterer Caspar Josefine med hjem. Flere rum er aflåste og intet er i stand til at gro i haven. Caspar indvier langsomt Josefine i husets dunkle hemmelighed, og sammen beslutter de sig for at undersøge sagen. Måske de sammen kan ophæve forbandelsen? Bogen er en del af serien "Marv og Ben", som er selvstændige bøger, hvor indholdet er gys, gru og uhygge. Det er forskellige forfattere, der skriver bøger til serien. Denne bogs forfatter har tidligere udgivet bøger i serien, senest Marv & ben - dukken. Vurdering: Bag den mystiske forside gemmer sig et godt gys. Gyset bliver langsomt bygget op og kulminerer til sidst i et brag af uhygge. Rammen er uforklarlige hændelser, uhyggelige begivenheder i fortiden og en slutning, der får historien til at hænge rigtig godt sammen. Bogen har korte sætninger og et let sprog og er derfor hurtigt læst. Andre bøger om samme emne/genre: Der findes et utal af gyserbøger, der på samme måde underholder kortfattet og effektivt fx serien Gåsehud. "Marv og Ben" har skiftet forlag, og dette er andet bind fra det nye forlag. Selvom forsiden har ændret layout, er tone og indhold stadig det samme. Til bibliotekaren: Underholdende gys med effektive virkemidler. Fortjener en plads blandt de andre gyser-bøger. Anbefales. Lektør: Stine Veisegaard

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779166905
  • Udgivet:
  • 1. februar 2019
  • 185,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 161,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Ingunn Aamodt
Se alle titler
Beskrivelse af Frank
Josefine kommer med hjem til klassekammeraten Casper og opdager, at det meste af det store, fine hus er aflåst. Casper fortæller, at ingen har lov at gå derind. Sådan er reglerne, og sådan har det altid været. Men Josefine bliver nysgerrig, og sammen med Casper opdager hun den forfærdelige grund til, at døren har været låst i mange år.
Marv & ben er råskummel læsning for de modigste: Kun for dem!
Så tjek hellere under sengen, hav lommelygten klar, kryb godt ned under dynen og forbered dig på isnende gys.

Frank er bind 2 i gyserserien MARV & BEN. Første bind var Dukken af Ingunn Aamodt.

Marv & ben er råskummel læsning for de modigste – og kun for dem!
Så tjek hellere under sengen, hav lommelygten klar, kryb godt ned under dynen og forbered dig på isnende gys.

Lektørudtalelse:
Kort om bogen:

Da Frank var i live, forvoldte han sin egen datters død, og han er ikke blevet mere mild som spøgelse. Det må Josefine sande, da hun besøger klassekammeraten Caspar, som bor i Franks gamle hus. Gys. Fra 11 år.

Beskrivelse:
Josefine og Caspar går i 8. klasse. En dag inviterer Caspar Josefine med hjem. Flere rum er aflåste og intet er i stand til at gro i haven. Caspar indvier langsomt Josefine i husets dunkle hemmelighed, og sammen beslutter de sig for at undersøge sagen. Måske de sammen kan ophæve forbandelsen? Bogen er en del af serien "Marv og Ben", som er selvstændige bøger, hvor indholdet er gys, gru og uhygge. Det er forskellige forfattere, der skriver bøger til serien. Denne bogs forfatter har tidligere udgivet bøger i serien, senest Marv & ben - dukken.

Vurdering:
Bag den mystiske forside gemmer sig et godt gys. Gyset bliver langsomt bygget op og kulminerer til sidst i et brag af uhygge. Rammen er uforklarlige hændelser, uhyggelige begivenheder i fortiden og en slutning, der får historien til at hænge rigtig godt sammen. Bogen har korte sætninger og et let sprog og er derfor hurtigt læst.

Andre bøger om samme emne/genre:
Der findes et utal af gyserbøger, der på samme måde underholder kortfattet og effektivt fx serien Gåsehud. "Marv og Ben" har skiftet forlag, og dette er andet bind fra det nye forlag. Selvom forsiden har ændret layout, er tone og indhold stadig det samme.

Til bibliotekaren:
Underholdende gys med effektive virkemidler. Fortjener en plads blandt de andre gyser-bøger. Anbefales.

Lektør: Stine Veisegaard
Brugerbedømmelser af Frank


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Frank findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.