Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frankenstein genfortalt - Kenneth Bøgh Andersen - Lydbog

Bag om Frankenstein genfortalt

Frankenstein. De fleste har hørt navnet, de færreste har læst bogen. Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersens version af Mary Shellys grufulde og tragiske fortælling om videnskabsmanden, der knækker selve livets kode og skaber et levende væsen – med frygtelige konsekvenser til følge. Frankenstein udkom første gang i 1818, men den medrivende historie er også relevant den dag i dag med temaer om at stå uden for et fællesskab; mennesket over for videnskaben og de fantastiske og farlige muligheder, der følger. I Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersen tro mod den oprindelige historie, men har gennemskrevet fortællingen med sin særlige fornemmelse for timing, knugende uhygge og spænding. Historien om Frankenstein og hans skabning handler om had og hævn, kærlighed og medfølelse, afmagt og ansvar, død og ødelæggelse – og bliver siddende i læseren længe efter, den sidste side er vendt. Frankenstein genfortalt er et drama, der leger med livets største spørgsmål og tager læseren med på en rejse, der fører vidt omkring. Helt til verdens ende og ind i de dybeste afgrunde af menneskets sjæl … Til alle fans af Kenneth Bøgh Andersen og dem, som gerne vil lære Frankenstein at kende – første bind i genfortalt-trilogien, hvor forfatteren præsenterer og åbner klassiske gyserhistorier op for nye læsere.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740072846
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. September 2021
 • Oplæser:
 • Kenneth Bøgh Andersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Frankenstein genfortalt

Frankenstein. De fleste har hørt navnet, de færreste har læst bogen.


Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersens version af Mary Shellys grufulde og tragiske fortælling om videnskabsmanden, der knækker selve livets kode og skaber et levende væsen – med frygtelige konsekvenser til følge.

Frankenstein udkom første gang i 1818, men den medrivende historie er også relevant den dag i dag med temaer om at stå uden for et fællesskab; mennesket over for videnskaben og de fantastiske og farlige muligheder, der følger. I Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersen tro mod den oprindelige historie, men har gennemskrevet fortællingen med sin særlige fornemmelse for timing, knugende uhygge og spænding. Historien om Frankenstein og hans skabning handler om had og hævn, kærlighed og medfølelse, afmagt og ansvar, død og ødelæggelse – og bliver siddende i læseren længe efter, den sidste side er vendt.

Frankenstein genfortalt er et drama, der leger med livets største spørgsmål og tager læseren med på en rejse, der fører vidt omkring. Helt til verdens ende og ind i de dybeste afgrunde af menneskets sjæl …

Til alle fans af Kenneth Bøgh Andersen og dem, som gerne vil lære Frankenstein at kende – første bind i genfortalt-trilogien, hvor forfatteren præsenterer og åbner klassiske gyserhistorier op for nye læsere.

Brugerbedømmelser af Frankenstein genfortalt

 • Krimiormen s. 30. Oktober 2022

  De fleste mennesker kender formentlig ”Frankensteins monster”. Denne udgave er en genfortælling, skrevet af Kenneth Bøgh Andersen. William er en lille dreng og hans bror er rejst til storbyen for at studere. Elisabeth har boet hos familien i mange år.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Frankenstein genfortalt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.