Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frejas Blod - Freja-trilogien I - Martin Holmslykke - E-bog

- Nordisk krimi

Bag om Frejas Blod - Freja-trilogien I

Ditte Freulich bliver fundet død i sin bil. Der er et afskedsbrev, men Christopher Kingo tror ikke, Ditte har begået selvmord, fordi hun har en datter, Carla, på 6 måneder. Christopher er Dittes ven og biologisk far til Carla, og han kan ikke lade sagen ligge uopklaret hen. Sammen med den fælles veninde Isabella vil Christopher gøre alt for at finde frem til sandheden. Hvem har dræbt Ditte? Det prøver journalisten Isabella Luz og piloten Christopher Kingo at finde ud af. Isabella kæderyger og grovæder skumfiduser, mens Christopher er bekymret for sin lille datter. Det umage detektivpar er på sporet af en mordgåde med tråde tilbage i historien, men har Isabella en skjult dagsorden? Deres venskab bliver udfordret på den hæsblæsende rejse rundt i Norden, hvor det er svært at skelne ven fra fjende. Hvad Christopher ikke ved er, at medlemmer fra en hemmelig kvindeloge af asatroende og en kristen mandesekt er lige i hælene på dem med hvert deres formål, og de skyer ingen midler for at nå deres mål. Har det noget med kvindekampen at gøre? Og hvem vinder? ”Frejas blod” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown. Anmelderne skrev: DBC: ”Spændende og vellykket dansk konspirationskrimi. Kan læses af alle fans af genren.” WilliamDam.dk: ”Bogen er en pageturner - havde svært ved at lægge den fra mig. ” Bryggebladet.dk: "Forfatteren er blevet kaldt "Nordens Dan Brown" og foretrækker fandenivoldske kvinder." Gucca.dk: ”Plottet er klart det bedste, hvis du kan lide en krimi med en masse løse ender og en masser personer, der fint bindes sammen så er det en krimi for dig.” Næstved Bladet: ”Når et mord finder sted kommer mange ting frem i lyset. Sådan er det også i Martin Holmslykkes nye krimi. Et besøg på Gavnø er en del af mordgåden.” Bogfidusen.dk: "Romanen er en meget lovende start på en forfatter karriere og det bliver spændende at se hvad der mere kommer fra den kant." Saxo.dk: ”Helt fantastisk rejse. Jeg elsker den måde man bliver ført gennem tider, steder og hoveder. Jeg får helt lyst til at rejse i romanens fodspor.”

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797227114
 • Udgivet:
 • 15. Juni 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Frejas Blod - Freja-trilogien I

Ditte Freulich bliver fundet død i sin bil. Der er et afskedsbrev, men Christopher Kingo tror ikke, Ditte har begået selvmord, fordi hun har en datter, Carla, på 6 måneder. Christopher er Dittes ven og biologisk far til Carla, og han kan ikke lade sagen ligge uopklaret hen. Sammen med den fælles veninde Isabella vil Christopher gøre alt for at finde frem til sandheden.
Hvem har dræbt Ditte? Det prøver journalisten Isabella Luz og piloten Christopher Kingo at finde ud af. Isabella kæderyger og grovæder skumfiduser, mens Christopher er bekymret for sin lille datter. Det umage detektivpar er på sporet af en mordgåde med tråde tilbage i historien, men har Isabella en skjult dagsorden? Deres venskab bliver udfordret på den hæsblæsende rejse rundt i Norden, hvor det er svært at skelne ven fra fjende.
Hvad Christopher ikke ved er, at medlemmer fra en hemmelig kvindeloge af asatroende og en kristen mandesekt er lige i hælene på dem med hvert deres formål, og de skyer ingen midler for at nå deres mål. Har det noget med kvindekampen at gøre? Og hvem vinder?

”Frejas blod” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Anmelderne skrev:
DBC: ”Spændende og vellykket dansk konspirationskrimi. Kan læses af alle fans af genren.”
WilliamDam.dk: ”Bogen er en pageturner - havde svært ved at lægge den fra mig. ”
Bryggebladet.dk: "Forfatteren er blevet kaldt "Nordens Dan Brown" og foretrækker fandenivoldske kvinder."
Gucca.dk: ”Plottet er klart det bedste, hvis du kan lide en krimi med en masse løse ender og en masser personer, der fint bindes sammen så er det en krimi for dig.”
Næstved Bladet: ”Når et mord finder sted kommer mange ting frem i lyset. Sådan er det også i Martin Holmslykkes nye krimi. Et besøg på Gavnø er en del af mordgåden.”
Bogfidusen.dk: "Romanen er en meget lovende start på en forfatter karriere og det bliver spændende at se hvad der mere kommer fra den kant."
Saxo.dk: ”Helt fantastisk rejse. Jeg elsker den måde man bliver ført gennem tider, steder og hoveder. Jeg får helt lyst til at rejse i romanens fodspor.”

Brugerbedømmelser af Frejas Blod - Freja-trilogien I

 • Mads L. 11. Juli 2020

  Endelig en dansk krimiforfatter, der bruger konspirationsteori i sit plot. Historien følger to venner, der leder efter spor fra Århus til Djursland, fra Rundetårn forbi Rosenborg slot over Sverige og til Oslo og Akershus Slot. De leder efter spor, der kan fortælle dem om deres veninde begik selvmord eller blev myrdet - de tror hun blev myrdet. Krimien minder lidt om Dan Brown i opbygningen.

  På deres tur rundt i Norden er de ikke alene og der er nogle noget skæve karakterer med både blandt de kvinder, der er i en hemmelig loge - men også blandt de mænd som er efter dem.

  Godt med sex – også den lidt skæve slags…

  Er vild med de, tror der er 4 eller 5, historiske kapitler, sjovt at høre om Sophie Brahe, der var søster til Thygo Brahe og som også var lærd.
  Forfatteren kan finde ud af at opbygge en krimi og jeg har stadig lyst til mere - så kan kun anbefale forfatteren at skrive en efterfølger - helst hurtigt please. :o)

  Kan rigtig godt anbefales også til mænd, selvom det er en hemmelig loge af kvinder, der er noget af omdrejningspunktet.

 • Bo N. 9. Juli 2020

  Nordens Dan Brown?
  Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men vil lige fortælle om Frejas blod af Martin Holmslykke. Den kan godt anbefales. Kan se at andre har skrevet at han skriver som Dan Brown, det er jeg ikke helt enig i – men opbygningen er nok som Dan Brown.
  Jeg er vild med hovedpersonen Isabella, hende gad jeg sku godt møde. Hun er mega fandenivoldsk og virker mega fræk – kunne være en fed film hvis nogen gad indspille den.
  Bogen handler om et mord/selvmord i Århus der gør at to venner Isabella og Christopher prøver at finde ud af om deres veninden blev myrdet eller begik selvmord. De finder så nogen spor rundt omkring og rejser gennem Norden for at finde svar og det går bare derudaf.
  Jeg kan godt li at der er en masse personer med, der fint kommer ind i historien.
  Det eneste der er irriterende ved bogen er at den slutter meget åbent så der skal komme en mere og den venter jeg så på.


Find lignende bøger
Bogen Frejas Blod - Freja-trilogien I findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.