Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frejas Vinger - Freja-trilogien II - Martin Holmslykke - Lydbog

- En nordisk krimi

Bag om Frejas Vinger - Freja-trilogien II

To personer ryger overbord på Oslofærgen og forsvinder i det iskolde vand. Hvorfor følger de efter Christopher og Isabella? Og hvilken sammenhæng er der med nøglerne? I kampen mellem asatroende kvinder og kristne mænd viser Isabella pludselig, at hun ikke er den, hun har udgivet sig for. ”Frejas vinger” er andet bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz. Christopher og hans datter Carla bor på Islands Brygge. Christophers søster Winni er vendt hjem fra USA og tager sig meget af Carla. Christopher vil ikke tale med Isabella, efter at hun har forrådt ham. Han ønsker ikke at blive rodet ind i en malstrøm af drab og hemmeligheder, men spørgsmålet om mordet på Carlas mor spøger. Da en person prøver at dræbe Carla og Winni, er Christopher tvunget ind i kampen. Isabella har ved en hurtig indsats reddet Carla og Winni, og derfor tilgiver Christopher hende. Sammen tager de sagen op, og sporet fører rundt i Europa i jagt på historiske nøgler og sandheden. I hælene på dem er de to grupper af asatroende kvinder og kristne mænd, og et opgør mellem dem er uundgåeligt. ”Frejas vinger” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown. Anmelderne skrev: "Romanen bliver bedre og bedre, som vi nærmer os afslutningen. Bogen afsluttes med en spektakulær cliffhanger på Bornholm". DBC - lektørudtalelse "Frejas Vinger er vikelig velskrevet, ufatteligt spændende og har en sammenhængende historie med en virkelig interessant udvikling af karaktererne." Krimiormen. "Jeg er så begejstret for romanen, at det faktisk er lidt svært at sætte ord på det." Minvirtuellebogreol.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797227152
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 1. September 2020
  • Oplæser:
  • Maria Stokholm
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Frejas Vinger - Freja-trilogien II

To personer ryger overbord på Oslofærgen og forsvinder i det iskolde vand. Hvorfor følger de efter Christopher og Isabella? Og hvilken sammenhæng er der med nøglerne? I kampen mellem asatroende kvinder og kristne mænd viser Isabella pludselig, at hun ikke er den, hun har udgivet sig for. ”Frejas vinger” er andet bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.
Christopher og hans datter Carla bor på Islands Brygge. Christophers søster Winni er vendt hjem fra USA og tager sig meget af Carla. Christopher vil ikke tale med Isabella, efter at hun har forrådt ham. Han ønsker ikke at blive rodet ind i en malstrøm af drab og hemmeligheder, men spørgsmålet om mordet på Carlas mor spøger.
Da en person prøver at dræbe Carla og Winni, er Christopher tvunget ind i kampen. Isabella har ved en hurtig indsats reddet Carla og Winni, og derfor tilgiver Christopher hende. Sammen tager de sagen op, og sporet fører rundt i Europa i jagt på historiske nøgler og sandheden. I hælene på dem er de to grupper af asatroende kvinder og kristne mænd, og et opgør mellem dem er uundgåeligt.
”Frejas vinger” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

Anmelderne skrev:
"Romanen bliver bedre og bedre, som vi nærmer os afslutningen. Bogen afsluttes med en spektakulær cliffhanger på Bornholm". DBC - lektørudtalelse
"Frejas Vinger er vikelig velskrevet, ufatteligt spændende og har en sammenhængende historie med en virkelig interessant udvikling af karaktererne." Krimiormen.
"Jeg er så begejstret for romanen, at det faktisk er lidt svært at sætte ord på det." Minvirtuellebogreol.

Brugerbedømmelser af Frejas Vinger - Freja-trilogien IIFind lignende bøger
Bogen Frejas Vinger - Freja-trilogien II findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.