Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Fucking engle af Pia Sandberg Nielsen

Fucking engle

Bag om Fucking engle

Eksisterer evig forudbestemt kærlighed? Twin flames? Eller er det bare en romantisk skrøne? Findes Gud? Findes der virkelig engle? Og hvis der gør, blander de sig så i vores liv? Hjælper de os? Leder os på rette vej? Er hele livet bare en række tilfælde, eller er der en større mening med alt, hvad der sker? En overordnet plan? Hvordan former en ganske almindelig kvindes liv sig med en smule himmelsk indblanding? Et er sikkert, har man først stiftet bekendtskab med den spirituelle verden, bliver ens liv aldrig det samme igen. Uddrag af bogen ”Lige siden du fik den skide bog om engle, har vores liv været et forbandet mareridt – du har været som besat – læst side efter side på nettet om engletegn, engletal, Twin flames, og hvad ved jeg.” Han holdt inde for at trække vejret, og det benyttede Susan sig af. ”Tjekker du, hvad jeg søger efter på nettet? Det kommer da ikke dig ved. Hvad fanden bilder du dig ind? Og jeg har vel forresten lov til at læse, hvad jeg vil, du skal da ikke bestemme, hvad jeg skal læse om.” Hun var vred nu, følte, at han havde kigget hende over skuldrene, at han havde trængt ind på hendes private område. Men Jens var ikke færdig. Om forfatteren Pia Sandberg Nielsen (f. 1976) er opvokset på Djursland, men bor nu i Randers. Inspirationen til denne roman har hun fundet i det spirituelle univers.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772187785
  • Udgivet:
  • 9. december 2019
  • 144,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 125,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Pia Sandberg Nielsen
Se alle titler
Beskrivelse af Fucking engle
Eksisterer evig forudbestemt kærlighed? Twin flames? Eller er det bare en romantisk skrøne?

Findes Gud? Findes der virkelig engle? Og hvis der gør, blander de sig så i vores liv? Hjælper de os? Leder os på rette vej? Er hele livet bare en række tilfælde, eller er der en større mening med alt, hvad der sker?

En overordnet plan?

Hvordan former en ganske almindelig kvindes liv sig med en smule himmelsk indblanding?

Et er sikkert, har man først stiftet bekendtskab med den spirituelle verden, bliver ens liv aldrig det samme igen.Uddrag af bogen

”Lige siden du fik den skide bog om engle, har vores liv været et forbandet mareridt – du har været som besat – læst side efter side på nettet om engletegn, engletal, Twin flames, og hvad ved jeg.”
Han holdt inde for at trække vejret, og det benyttede Susan sig af. ”Tjekker du, hvad jeg søger efter på nettet? Det kommer da ikke dig ved. Hvad fanden bilder du dig ind? Og jeg har vel forresten lov til at læse, hvad jeg vil, du skal da ikke bestemme, hvad jeg skal læse om.” Hun var vred nu, følte, at han havde kigget hende over skuldrene, at han havde trængt ind på hendes private område. Men Jens var ikke færdig.Om forfatteren

Pia Sandberg Nielsen (f. 1976) er opvokset på Djursland, men bor nu i Randers. Inspirationen til denne roman har hun fundet i det spirituelle univers.
Brugerbedømmelser af Fucking engle


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fucking engle findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.