Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fuglene synger baglæns - Karin Slot Christiansen - E-bog

Bag om Fuglene synger baglæns

Karin Slot Christiansen har med romanen Fuglene synger baglæns skrevet en dansk bestseller. En vidunderlig læseoplevelse og stærk fortælling, som jeg vil anbefale alle. Bogblogger.dk Sprængfyldt med psykologi og drama ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Bogrummet.dk Varmeste anbefaling ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Bareenbog En roman der går i hjertet på mig ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Qland.dk Fuglene synger baglæns er en dramatisk og psykologisk kærlighedsroman om uindfriede længsler, drømme, selvbedrag og utroskab. Katrine og Vicki er barndomsveninder og hinandens vigtigste livsvidner. Nu sidst i 30erne lever de vidt forskellige liv. Katrine har en strålende karriere i København. Vicki er blevet i Vestjylland, har giftet sig med en landmand og fået børn. Venindeforholdet er intakt, men begge misunder de hinandens liv. En skæbnesvanger weekend får en lavine af dramatiske begivenheder til at rulle med store konsekvenser for begge kvinder. Nok kan man komme til verdens ende på en løgn, men aldrig tilbage igen. Karin Slot Christiansen er født i 1968. Hun er mor, journalist, dokumentartilrettelægger og certificeret psykoterapeut med særlig interesse for jungiansk inspireret drømmearbejde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773399330
  • Udgivet:
  • 25. Maj 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Fuglene synger baglæns

Karin Slot Christiansen har med romanen Fuglene synger baglæns skrevet en dansk bestseller.

En vidunderlig læseoplevelse og stærk fortælling, som jeg vil anbefale alle.
Bogblogger.dk

Sprængfyldt med psykologi og drama ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Bogrummet.dk

Varmeste anbefaling ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Bareenbog

En roman der går i hjertet på mig ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Qland.dk

Fuglene synger baglæns er en dramatisk og psykologisk kærlighedsroman om uindfriede længsler, drømme, selvbedrag og utroskab.

Katrine og Vicki er barndomsveninder og hinandens vigtigste livsvidner. Nu sidst i 30erne lever de vidt forskellige liv. Katrine har en strålende karriere i København. Vicki er blevet i Vestjylland, har giftet sig med en landmand og fået børn. Venindeforholdet er intakt, men begge misunder de hinandens liv. En skæbnesvanger weekend får en lavine af dramatiske begivenheder til at rulle med store konsekvenser for begge kvinder.

Nok kan man komme til verdens ende på en løgn, men aldrig tilbage igen.

Karin Slot Christiansen er født i 1968. Hun er mor, journalist, dokumentartilrettelægger og certificeret psykoterapeut med særlig interesse for jungiansk inspireret drømmearbejde.

Brugerbedømmelser af Fuglene synger baglænsFind lignende bøger
Bogen Fuglene synger baglæns findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.