Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fyrets regelmæssige lys - Jørgen Biegel - E-bog

- Anekdoter fra mit liv

Bag om Fyrets regelmæssige lys

Jeg har i mange år fortalt anekdoter for vores børn og i andagter, jeg har holdt i folkekirkens børnearbejde. Under andagten var min metode at læse en bibeltekst, fortælle en anekdote og lade den understøtte formidlingen af den valgte bibeltekst. De fleste af anekdoterne udspringer af egne oplevelser gennem størstedelen af mit liv. Fortællingerne spænder fra anekdoter om leg som barn i Hirtshals over min medvirken til fremstilling af F16-fly-komponenter til afsked med nogle kære. Anekdoterne er tidsmæssigt ordnet kronologisk. De hænger ikke sammen hverken tids- eller emnemæssigt. De udgør ikke en selvbiografi. I stedet foretager jeg nogle nedslag i min livsfortælling. Gennem bogen kan min egen familie fastholde glimt af deres familiesaga. Nogle læsere kunne inspireres til selv at skrive en fragmenteret selvbiografi. Andre kunne få ideer til at belyse egne værdier med anekdoter fra eget liv.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772378596
  • Udgivet:
  • 21. Maj 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fyrets regelmæssige lys

Jeg har i mange år fortalt anekdoter for vores børn og i andagter, jeg har holdt i folkekirkens børnearbejde. Under andagten var min metode at læse en bibeltekst, fortælle en anekdote og lade den understøtte formidlingen af den valgte bibeltekst.

De fleste af anekdoterne udspringer af egne oplevelser gennem størstedelen af mit liv. Fortællingerne spænder fra anekdoter om leg som barn i Hirtshals over min medvirken til fremstilling af F16-fly-komponenter til afsked med nogle kære.

Anekdoterne er tidsmæssigt ordnet kronologisk. De hænger ikke sammen hverken tids- eller emnemæssigt. De udgør ikke en selvbiografi. I stedet foretager jeg nogle nedslag i min livsfortælling.

Gennem bogen kan min egen familie fastholde glimt af deres familiesaga. Nogle læsere kunne inspireres til selv at skrive en fragmenteret selvbiografi. Andre kunne få ideer til at belyse egne værdier med anekdoter fra eget liv.

Brugerbedømmelser af Fyrets regelmæssige lysFind lignende bøger
Bogen Fyrets regelmæssige lys findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.