Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Genetic Modification and Food Quality - Robert Blair - Bog

- A Down to Earth Analysis

Bag om Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118756416
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 31. juli 2015
  • Størrelse:
  • 178x252x20 mm.
  • Vægt:
  • 603 g.
  • 2-3 uger.
  • 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK FRIDAY
    : :

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Brugerbedømmelser af Genetic Modification and Food Quality



Find lignende bøger
Bogen Genetic Modification and Food Quality findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.