Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ghostbusters - G. M. Berrow - E-bog

Bag om Ghostbusters

En filmperle som hyggelig billedbog for børn! Filmen Ghostbusters er en elsket klassiker i stil med E.T., Tilbage til fremtiden, Alene hjemme, Karate Kid og mange andre skønne film fra 80'erne,som de fleste forældre og bedsteforældre kan nikke genkendende til. Derfor er det også oplagt at præsentere historierne for den næste generation af læsere som flotte, gennemillustrerede billedbøger, der bringer historien ned i øjenhøjde med sine yngre læsere, og måske vækker deres nysgerrighed efter at se filmen med den voksne. Billedbogen Ghostbusters er baseret på filmen af sammen navn, men omgivelserne og fortællingen er børnevenlig og hyggelig: En flok børn på den lokale folkeskole vil jage spøgelser. De er bare ikke særligt populære hos rektor, fordi de sviner med deres udstyr. Men da skolen bliver hjemsøgt af et sultent spøgelse, må de unge spøgelsesjægere træde til og blive dagens helte!   Fra ca. 4 år.   Andre titler i Carlsens Filmklassikere:  E.T. Tilbage til fremtiden Alene hjemme Karate Kid

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727011912
  • Udgivet:
  • 8. Juni 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ghostbusters

En filmperle som hyggelig billedbog for børn!

Filmen Ghostbusters er en elsket klassiker i stil med E.T., Tilbage til fremtiden, Alene hjemme, Karate Kid og mange andre skønne film fra 80'erne,som de fleste forældre og bedsteforældre kan nikke genkendende til.

Derfor er det også oplagt at præsentere historierne for den næste generation af læsere som flotte, gennemillustrerede billedbøger, der bringer historien ned i øjenhøjde med sine yngre læsere, og måske vækker deres nysgerrighed efter at se filmen med den voksne.

Billedbogen Ghostbusters er baseret på filmen af sammen navn, men omgivelserne og fortællingen er børnevenlig og hyggelig: En flok børn på den lokale folkeskole vil jage spøgelser. De er bare ikke særligt populære hos rektor, fordi de sviner med deres udstyr. Men da skolen bliver hjemsøgt af et sultent spøgelse, må de unge spøgelsesjægere træde til og blive dagens helte!

 

Fra ca. 4 år.

 

Andre titler i Carlsens Filmklassikere:

 E.T.

Tilbage til fremtiden

Alene hjemme

Karate Kid

Brugerbedømmelser af GhostbustersFind lignende bøger
Bogen Ghostbusters findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.