Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Glimt fra et pigeliv - Zakiya Ajmi - E-bog

Bag om Glimt fra et pigeliv

Til alle dem, der kan lide Sommerfugleserien, kommer forfatteren Zakiyas personlige beretning om at være en teenagepige i moderne verden. Vigtige venskaber, dybe tanker og forvirrede forældre. Det er ikke nemt at stå på tærsklen til voksenlivet og vide, hvordan verden gerne vil have, at man skal gebærde sig. Og det er svært selv at bestemme farten, når det kommer til venskaber, kærester og uddannelse, for alle andre mener altid noget ... Lidt efter lidt finder Zakiya ud af, hvem hun selv er, og hvordan hun ønsker at leve sit liv, selv om det indebærer valg, der ikke altid er lette.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711513811
  • Udgivet:
  • 29. Februar 2016
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Glimt fra et pigeliv

Til alle dem, der kan lide Sommerfugleserien, kommer forfatteren Zakiyas personlige beretning om at være en teenagepige i moderne verden.

Vigtige venskaber, dybe tanker og forvirrede forældre. Det er ikke nemt at stå på tærsklen til voksenlivet og vide, hvordan verden gerne vil have, at man skal gebærde sig. Og det er svært selv at bestemme farten, når det kommer til venskaber, kærester og uddannelse, for alle andre mener altid noget ...

Lidt efter lidt finder Zakiya ud af, hvem hun selv er, og hvordan hun ønsker at leve sit liv, selv om det indebærer valg, der ikke altid er lette.

Brugerbedømmelser af Glimt fra et pigelivFind lignende bøger
Bogen Glimt fra et pigeliv findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.