Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Glød - Raven Leilani - E-bog

Bag om Glød

"En stram, skarp og sjov bog om at være ung nu. Den er brutal – og genial." – ZADIE SMITH Glød handler om en ung sort kvinde, Edie. Hun tumler igennem sine 20’ere, bor i en delelejlighed i Bushwick, stempler ind og ud af kontoret, hvor hun arbejder, og træffer i øvrigt en række upassende sexvalg. Indtil hun en dag møder Eric, ældre hvid familiefar fra New Jersey, som lever med sin kone i et åbent ægteskab – med regler.Edie bliver hurtigt den perfekte, sorte rollemodel for familien, der gerne vil virke fordomsfri og moderne, men ikke er det, når man kradser en smule i overfladen. Raven Leilanis GLØD er et portræt af en ung kvinde, der søger mening med sin tilværelse – sin lyst og sin vrede – i en forvirret tid. Romanen er både en uhyggeligt hjerteskærende og humoristisk beskrivelse af, hvor vanskeligt det kan være at tro på sit eget talent, og hvordan vores omgivelser er med til at skabe os som individer. Barack Obamas yndlingsroman Vinder af Kirkus Prize for Fiction Vinder af Center for Fiction First Novel Prize Vinder af National Book Critics Circle Award for Fiction Longlistet til Andrew Carnegie Medal for Excellence in Fiction Longlistet til Women’s Prize for Fiction

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773398326
  • Udgivet:
  • 22. August 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Glød

"En stram, skarp og sjov bog om at være ung nu. Den er brutal – og genial." – ZADIE SMITH

Glød handler om en ung sort kvinde, Edie. Hun tumler igennem sine 20’ere, bor i en delelejlighed i Bushwick, stempler ind og ud af kontoret, hvor hun arbejder, og træffer i øvrigt en række upassende sexvalg. Indtil hun en dag møder Eric, ældre hvid familiefar fra New Jersey, som lever med sin kone i et åbent ægteskab – med regler.Edie bliver hurtigt den perfekte, sorte rollemodel for familien, der gerne vil virke fordomsfri og moderne, men ikke er det, når man kradser en smule i overfladen.

Raven Leilanis GLØD er et portræt af en ung kvinde, der søger mening med sin tilværelse – sin lyst og sin vrede – i en forvirret tid. Romanen er både en uhyggeligt hjerteskærende og humoristisk beskrivelse af, hvor vanskeligt det kan være at tro på sit eget talent, og hvordan vores omgivelser er med til at skabe os som individer.

Barack Obamas yndlingsroman
Vinder af Kirkus Prize for Fiction
Vinder af Center for Fiction First Novel Prize
Vinder af National Book Critics
Circle Award for Fiction
Longlistet til Andrew Carnegie
Medal for Excellence in Fiction
Longlistet til Women’s Prize for Fiction

Brugerbedømmelser af GlødFind lignende bøger
Bogen Glød findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.