Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Håndbog for mellemledere - Henrik Holt Larsen - E-bog

Bag om Håndbog for mellemledere

Mellemledere er heltene i midten af alle virksomheder. De kitter organisationen sammen og sikrer, at der bliver skabt klar retning og mening. Her samles mange tråde, her oversættes omverdenens og toplederes budskaber, her skabes de første erfaringer som leder, de første succeser og måske også de første fejltrin. "Håndbog for mellemledere" er en praktisk guide med værktøjer og råd til mellemledere i de mange udfordringer, der præger virksomheder. Bogen tager en tur 360 grader rundt om mellemlederen og giver bud på udfordringer, dilemmaer og løsninger: Stærkt personligt lederskab, samfundets nye krav, kundernes magt, digitalisering, ledelse opad og på tværs, ledelse så medarbejderne føler sig set, hørt og forstået - samt et kig ud mod fremtidens krav. Håndbogens mange kapitler er alle forsynet med eksempler fra virksomheder og en praktisk case fra en mellemleder til inspiration.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771985481
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 1. December 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Håndbog for mellemledere

Mellemledere er heltene i midten af alle virksomheder. De kitter organisationen sammen og sikrer, at der bliver skabt klar retning og mening. Her samles mange tråde, her oversættes omverdenens og toplederes budskaber, her skabes de første erfaringer som leder, de første succeser og måske også de første fejltrin.

"Håndbog for mellemledere" er en praktisk guide med værktøjer og råd til mellemledere i de mange udfordringer, der præger virksomheder.

Bogen tager en tur 360 grader rundt om mellemlederen og giver bud på udfordringer, dilemmaer og løsninger: Stærkt personligt lederskab, samfundets nye krav, kundernes magt, digitalisering, ledelse opad og på tværs, ledelse så medarbejderne føler sig set, hørt og forstået - samt et kig ud mod fremtidens krav.

Håndbogens mange kapitler er alle forsynet med eksempler fra virksomheder og en praktisk case fra en mellemleder til inspiration.

Brugerbedømmelser af Håndbog for mellemledereFind lignende bøger
Bogen Håndbog for mellemledere findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.