Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Haiku til Japan - Udgivet af Books on Demand - E-bog

Bag om Haiku til Japan

Digtene i denne bog er skrevet og indsamlet på BoDs Facebook-side som en reaktion på den svære tsunamikatastrofe, som ramte Japan i marts 2011. BoD opfordrede alle til at sende en tanke til Japan i form af Haiku-digte, som blev lagt ud på BoDs Facebook-væg. Bogen indeholder 220 meget fine og rørende digte, som udtrykker følelser som frustration, angst, afmagt, medfølelse, håb og vilje til at hjælpe. Digtene er en poetisk hilsen til Japan fra Danmark i den svære tid. Digtsamlingen sælges til fordel for de japanske skolebørn. Overskuddet doneres ubeskåret i samarbejde med Red Barnet til støtte for de mange japanske skolebørn, der stadig kæmper for en normal hverdag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771146950
  • Udgivet:
  • 30. Marts 2012
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Haiku til Japan

Digtene i denne bog er skrevet og indsamlet på BoDs Facebook-side som en reaktion på den svære tsunamikatastrofe, som ramte Japan i marts 2011. BoD opfordrede alle til at sende en tanke til Japan i form af Haiku-digte, som blev lagt ud på BoDs Facebook-væg.

Bogen indeholder 220 meget fine og rørende digte, som udtrykker følelser som frustration, angst, afmagt, medfølelse, håb og vilje til at hjælpe. Digtene er en poetisk hilsen til Japan fra Danmark i den svære tid.

Digtsamlingen sælges til fordel for de japanske skolebørn. Overskuddet doneres ubeskåret i samarbejde med Red Barnet til støtte for de mange japanske skolebørn, der stadig kæmper for en normal hverdag.

Brugerbedømmelser af Haiku til JapanFind lignende bøger
Bogen Haiku til Japan findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.