Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ham - Mette Eike Neerlin - E-bog

Bag om Ham

Uffes søster er blevet 12 år og mærkelig. Hun sidder ofte under skrivebordet inde på sit værelse, med knæene trukket op under hagen og er sur. Det er bare alderen, mener mor, når far forsøger at få Kikki ud. Men det stopper ikke der ved skrivebordet og tavsheden. Kikki begynder at mishandle dyr, og gradvist går det op forældrene, at de har en datter, som er psykisk syg. Undervejs i forløbet glemmer de fuldstændig Uffe, der i forvejen er en stille, lidt nørdet dreng, som forsøger at finde sin plads både i familien og i skolen. Men så får han en hemmelighed sammen med mor: Der er flyttet et pindsvin ind i haven, og de er nødt til at holde det hemmeligt for Kikki, en beslutning som Uffe bitterligt fortryder og som han forsøger at gøre god igen på sin egen frygtelige måde. Bevægende, velskrevet fortælling om en opvækst i en dysfunktionel familie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788763833301
  • Udgivet:
  • 25. April 2014
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Ham

Uffes søster er blevet 12 år og mærkelig. Hun sidder ofte under skrivebordet inde på sit værelse, med knæene trukket op under hagen og er sur. Det er bare alderen, mener mor, når far forsøger at få Kikki ud. Men det stopper ikke der ved skrivebordet og tavsheden. Kikki begynder at mishandle dyr, og gradvist går det op forældrene, at de har en datter, som er psykisk syg. Undervejs i forløbet glemmer de fuldstændig Uffe, der i forvejen er en stille, lidt nørdet dreng, som forsøger at finde sin plads både i familien og i skolen.

Men så får han en hemmelighed sammen med mor: Der er flyttet et pindsvin ind i haven, og de er nødt til at holde det hemmeligt for Kikki, en beslutning som Uffe bitterligt fortryder og som han forsøger at gøre god igen på sin egen frygtelige måde.

Bevægende, velskrevet fortælling om en opvækst i en dysfunktionel familie.

Brugerbedømmelser af HamFind lignende bøger
Bogen Ham findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.