Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Handbook of Food Spoilage Yeasts - Tibor (University of Horticulture Deak - Bog

Bag om Handbook of Food Spoilage Yeasts

Including 30 tables, 40 figures, 20 percent more species, and more than 2000 references, this book provides an overview of spoilage yeasts, delivering comprehensive coverage of the biodiversity and ecology of yeasts in a variety food types and commodities.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781420044935
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 348
  • Udgivet:
  • 16. november 2007
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 178x263x26 mm.
  • Vægt:
  • 758 g.
  • 2-4 uger.
  • 25. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Handbook of Food Spoilage Yeasts

Including 30 tables, 40 figures, 20 percent more species, and more than 2000 references, this book provides an overview of spoilage yeasts, delivering comprehensive coverage of the biodiversity and ecology of yeasts in a variety food types and commodities.

Brugerbedømmelser af Handbook of Food Spoilage Yeasts



Find lignende bøger
Bogen Handbook of Food Spoilage Yeasts findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.