Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies - Bog

Bag om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774638545
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 290
  • Udgivet:
  • 8. juli 2024
  • Størrelse:
  • 156x234x0 mm.
  • Vægt:
  • 640 g.
  • 2-4 uger.
  • 24. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Brugerbedømmelser af Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Find lignende bøger
Bogen Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.