Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Handl! - Henrik Jøker Bjerre - E-bog

Bag om Handl!

Vi skal handle mere, købe, være aktive, proaktive, omstille os, gå ind for noget. Efterhånden har den maniske handlen fået karakter af gentagelsestvang. Vi handler for at handle eller endda bare for at vise andre, at vi handler. Handl! vil tegne dels et billede af det at handle som noget, der rummer langt flere aspekter og mulige versioner, end de fleste umiddelbart tænker; dels et billede af de tre store grupper af handlinger, som vi finder særligt relevante at betragte i dag; og dels, som det sidste, en mere udfoldet forståelse af netop den type af handlinger, sande handlinger, som forekommer særligt vigtige at genopfinde. Bogserien ’Skolen for livet’ handler om alt det, du ikke lærte i skolen. Om at leve dit liv i en kultur i konstant forandring. At mærke efter, analysere, relatere, tale, vide, handle, lytte, dømme, se – leve. For nu blot at nævne nogle af de mange færdigheder, som vi måske tager for givet, men som vi alle har brug for skoling i for virkelig at mestre. Serien tager fat på nogle af de mest grundlæggende spørgsmål om de færdigheder, vi bruger til at finde os til rette med det moderne livs udfordringer. På den måde er serien også et bud på et moderne dannelsesrepertoire. Ikke for at give endegyldige svar, men for at blive ved med at stille gode spørgsmål.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793535213
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 8. November 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Handl!

Vi skal handle mere, købe, være aktive, proaktive, omstille os, gå ind for noget. Efterhånden har den maniske handlen fået karakter af gentagelsestvang. Vi handler for at handle eller endda bare for at vise andre, at vi handler.
Handl! vil tegne dels et billede af det at handle som noget, der rummer langt flere aspekter og mulige versioner, end de fleste umiddelbart tænker; dels et billede af de tre store grupper af handlinger, som vi finder særligt relevante at betragte i dag; og dels, som det sidste, en mere udfoldet forståelse af netop den type af handlinger, sande handlinger, som forekommer særligt vigtige at genopfinde.
Bogserien ’Skolen for livet’ handler om alt det, du ikke lærte i skolen. Om at leve dit liv i en kultur i konstant forandring. At mærke efter, analysere, relatere, tale, vide, handle, lytte, dømme, se – leve. For nu blot at nævne nogle af de mange færdigheder, som vi måske tager for givet, men som vi alle har brug for skoling i for virkelig at mestre.
Serien tager fat på nogle af de mest grundlæggende spørgsmål om de færdigheder, vi bruger til at finde os til rette med det moderne livs udfordringer. På den måde er serien også et bud på et moderne dannelsesrepertoire. Ikke for at give endegyldige svar, men for at blive ved med at stille gode spørgsmål.

Brugerbedømmelser af Handl!Find lignende bøger
Bogen Handl! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.