Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Happy Camper (1) - Costa del Nedtur - Inez Gavilanes - E-bog

Bag om Happy Camper (1) - Costa del Nedtur

Camping er for tabere! Det synes Joanna i hvert fald, men hendes mor er af en anden mening. Hun mener, at det er godt for miljøet, så hun afbestiller den planlagte rejse til Thailand og booker en campingplads. Joanna og hendes far protesterer, men mor er ikke til at rokke. Og helt galt går det, da stemningen mellem Joannas forældre er blevet så dårlig, at hendes far kører hjem. Det er så pinligt og surt og rædselsfuldt. Og da hendes mor fortæller, at hun og Joannas far skal skilles, bliver Joanna rasende. Hvad har hun tænkt sig, hendes mor? Skal de bo på en campingplads resten af livet med alle de andre tabere? Og hvad vil hendes veninder sige? Der skal ikke kun filter på billederne på Joannas Insta-profil, der skal filter på hendes liv. Hun er nødt til at finde på en historie, så det hele ikke er så pinligt og taberagtigt.   Costa del Nedtur er første bind i serien Happy Camper, der handler om Joanna, der pludselig bliver kastet ud i en skilsmisse og havner på en campingplads med sin mor, fordi de ikke har andre steder at bo. Men det er også en serie om at lytte og lære af andre omkring sig, for indimellem finder man 'guld' de mærkeligste steder og i de mærkeligste former. En sød, sjov og letlæst serie fra ca. 9 år, der er oplagt for læsere af K for Klara-serien, og som gerne vil udfordres med lidt mere tekst.   I Happy Camper-serien: Happy Camper (1) - Costa del Nedtur Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727000404
  • Udgivet:
  • 3. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Happy Camper (1) - Costa del Nedtur

Camping er for tabere!

Det synes Joanna i hvert fald, men hendes mor er af en anden mening. Hun mener, at det er godt for miljøet, så hun afbestiller den planlagte rejse til Thailand og booker en campingplads. Joanna og hendes far protesterer, men mor er ikke til at rokke. Og helt galt går det, da stemningen mellem Joannas forældre er blevet så dårlig, at hendes far kører hjem. Det er så pinligt og surt og rædselsfuldt. Og da hendes mor fortæller, at hun og Joannas far skal skilles, bliver Joanna rasende. Hvad har hun tænkt sig, hendes mor? Skal de bo på en campingplads resten af livet med alle de andre tabere? Og hvad vil hendes veninder sige? Der skal ikke kun filter på billederne på Joannas Insta-profil, der skal filter på hendes liv. Hun er nødt til at finde på en historie, så det hele ikke er så pinligt og taberagtigt.

 

Costa del Nedtur er første bind i serien Happy Camper, der handler om Joanna, der pludselig bliver kastet ud i en skilsmisse og havner på en campingplads med sin mor, fordi de ikke har andre steder at bo. Men det er også en serie om at lytte og lære af andre omkring sig, for indimellem finder man 'guld' de mærkeligste steder og i de mærkeligste former.

En sød, sjov og letlæst serie fra ca. 9 år, der er oplagt for læsere af K for Klara-serien, og som gerne vil udfordres med lidt mere tekst.

 

I Happy Camper-serien:

Happy Camper (1) - Costa del Nedtur

Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer

Brugerbedømmelser af Happy Camper (1) - Costa del NedturFind lignende bøger
Bogen Happy Camper (1) - Costa del Nedtur findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.