Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer - Inez Gavilanes - E-bog

Bag om Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer

Camping er for sejt! Joanna elsker sit nye campingliv og sine nye venner. Der er plads til alle, og stemningen er fantastisk. Det eneste, der ikke er så fantastisk, er, at hun ikke kan tilgive sin far, der åbenbart har fundet en anden dame. Joanna synes, at han er en idiot, og hun vil ikke svare på hans opkald eller have noget med ham at gøre. Hun har faktisk vigtigere ting at tage sig til. Som at redde campingpladsen fra at blive lukket! Kommunen vil bygge luksushotel på pladsen, og alle fastliggerne er oprørte. Hvad skal de gøre? Joanna og hendes venner gør klar til kamp! Og så får de hjælp af Mika, der har familie blandt fastliggerne. Søde Mika, der er så nem at tale med. Men Joanna har ikke været heldig med de drenge, hun har forelsket sig i, så hun gør alt, hvad hun kan, for at holde sig væk fra Mika.   Kærlighed og andre katastrofer er andet bind i serien Happy Camper, der handler om Joanna, der pludselig bliver kastet ud i en skilsmisse og havner på en campingplads med sin mor, fordi de ikke har andre steder at bo. Men det er også en serie om at lytte og lære af andre omkring sig, for indimellem finder man 'guld' de mærkeligste steder og i de mærkeligste former. En sød, sjov og letlæst serie fra ca. 9 år, der er oplagt for læsere af K for Klara-serien, og som gerne vil udfordres med lidt mere tekst.   I Happy Camper-serien: Happy Camper (1) - Costa del Nedtur Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711996119
  • Udgivet:
  • 3. Maj 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer

Camping er for sejt!

Joanna elsker sit nye campingliv og sine nye venner. Der er plads til alle, og stemningen er fantastisk. Det eneste, der ikke er så fantastisk, er, at hun ikke kan tilgive sin far, der åbenbart har fundet en anden dame. Joanna synes, at han er en idiot, og hun vil ikke svare på hans opkald eller have noget med ham at gøre. Hun har faktisk vigtigere ting at tage sig til. Som at redde campingpladsen fra at blive lukket! Kommunen vil bygge luksushotel på pladsen, og alle fastliggerne er oprørte. Hvad skal de gøre? Joanna og hendes venner gør klar til kamp! Og så får de hjælp af Mika, der har familie blandt fastliggerne. Søde Mika, der er så nem at tale med. Men Joanna har ikke været heldig med de drenge, hun har forelsket sig i, så hun gør alt, hvad hun kan, for at holde sig væk fra Mika.

 

Kærlighed og andre katastrofer er andet bind i serien Happy Camper, der handler om Joanna, der pludselig bliver kastet ud i en skilsmisse og havner på en campingplads med sin mor, fordi de ikke har andre steder at bo. Men det er også en serie om at lytte og lære af andre omkring sig, for indimellem finder man 'guld' de mærkeligste steder og i de mærkeligste former.

En sød, sjov og letlæst serie fra ca. 9 år, der er oplagt for læsere af K for Klara-serien, og som gerne vil udfordres med lidt mere tekst.

 

I Happy Camper-serien:

Happy Camper (1) - Costa del Nedtur

Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer

Brugerbedømmelser af Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastroferFind lignende bøger
Bogen Happy Camper (2) - Kærlighed og andre katastrofer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.