Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Har du tid? af Nanna Heiner Jacobsen

Har du tid? - E-bog

Bag om Har du tid?

Den forfærdelige ungdom som vi elsker så højt. Den ungdom, der skabes af modige sind og angste hjerter. Det handler om alt det vi tænker på, men ikke tør snakke om. Det handler om ungdommen når den er bedst og når den er værst. Lærer vi nogensinde at blive rigtige voksne? Vi skaber vores egen virkelighed, og vi tager den med os ud i verden. Her får tankernes strejf lov at gro, og vi lærer at leve med dets efterdønninger og glæder. Der skal være plads til latter og gråd, grin og skrål. Der skal være plads til dig og til mig og til alle, der har brug for en håndsudrækning. Det er bare om at tage imod den. Om forfatteren Nanna Heiner Jacobsen (f. 1998) er studerende ved Københavns Universitet, kollegianer på P. Carl Petersens kollegium, søster, datter og veninde. Har du tid? er forfatterens debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794049788
  • Udgivet:
  • 16. December 2020
  • 37,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 32,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Nanna Heiner Jacobsen
Vis alle titler
Beskrivelse af Har du tid?
Den forfærdelige ungdom som vi elsker så højt. Den ungdom, der skabes af modige sind og angste hjerter. Det handler om alt det vi tænker på, men ikke tør snakke om. Det handler om ungdommen når den er bedst og når den er værst.

Lærer vi nogensinde at blive rigtige voksne?

Vi skaber vores egen virkelighed, og vi tager den med os ud i verden. Her får tankernes strejf lov at gro, og vi lærer at leve med dets efterdønninger og glæder.

Der skal være plads til latter og gråd, grin og skrål. Der skal være plads til dig og til mig og til alle, der har brug for en håndsudrækning.

Det er bare om at tage imod den.

Om forfatteren
Nanna Heiner Jacobsen (f. 1998) er studerende ved Københavns Universitet, kollegianer på P. Carl Petersens kollegium, søster, datter og veninde. Har du tid? er forfatterens debut.
Brugerbedømmelser af Har du tid?


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Har du tid? findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.