Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hellere halvgammel end helt død - Lydbog

Bag om Hellere halvgammel end helt død

I næsten 60 år har Ulf Pilgaard underholdt danskerne fra scenen, og han har ikke tænkt sig at stoppe endnu. Men hvordan er det at bevæge sig ind i livets efterår, hvor familie og venner falder fra, og kroppen begynder at drille? I "Hellere halvgammel end helt død" fortæller Ulf Pilgaard humoristisk, ærligt, indsigtsfuldt og eftertænksomt om at blive gammel og kunne se mere tilbage end frem. Det er en optimistisk og livsglad fortælling om venskaber, kærlighed, tro, sex og humor, men også en ærlig beretning om sorg, fortrydelser – og om at skulle sige verden farvel. Ulf Pilgaard (f. 1940) er en af Danmarks mest populære skuespillere og bl.a. kendt som folkekær revykunstner i Cirkusrevyen gennem 40 sæsoner. Han debuterede som skuespiller i 1963 i Collagetruppen og har siden haft roller på teatret, i film og tv samt flere forskellige revyer. Ulf Pilgaard er gennem karrieren hædret med en lang række priser, bl.a. Årets Æreskunstner i 2000, Årets Dirch i 2006 og 2012 samt Lauritzen-prisen som årets mandlige skuespiller i 2011. Han modtog i 2007 desuden Ridderkorset.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728015315
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. November 2021
 • Oplæser:
 • Ulf Pilgaard
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Hellere halvgammel end helt død

  Beskrivelse af Hellere halvgammel end helt død

  I næsten 60 år har Ulf Pilgaard underholdt danskerne fra scenen, og han har ikke tænkt sig at stoppe endnu. Men hvordan er det at bevæge sig ind i livets efterår, hvor familie og venner falder fra, og kroppen begynder at drille?
  I "Hellere halvgammel end helt død" fortæller Ulf Pilgaard humoristisk, ærligt, indsigtsfuldt og eftertænksomt om at blive gammel og kunne se mere tilbage end frem. Det er en optimistisk og livsglad fortælling om venskaber, kærlighed, tro, sex og humor, men også en ærlig beretning om sorg, fortrydelser – og om at skulle sige verden farvel.

  Ulf Pilgaard (f. 1940) er en af Danmarks mest populære skuespillere og bl.a. kendt som folkekær revykunstner i Cirkusrevyen gennem 40 sæsoner. Han debuterede som skuespiller i 1963 i Collagetruppen og har siden haft roller på teatret, i film og tv samt flere forskellige revyer.
  Ulf Pilgaard er gennem karrieren hædret med en lang række priser, bl.a. Årets Æreskunstner i 2000, Årets Dirch i 2006 og 2012 samt Lauritzen-prisen som årets mandlige skuespiller i 2011. Han modtog i 2007 desuden Ridderkorset.

  Brugerbedømmelser af Hellere halvgammel end helt død  Find lignende bøger

  Bogen Hellere halvgammel end helt død findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.