Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hendes gale baron - Kate Rothwell - E-bog

Bag om Hendes gale baron

Nathaniel, der nylig er blevet baron Felston, vågner fra sit feberanfald og opdager, at han er fange på sin eget gods. Først tror han, at han har mistet forstanden, men finder ud af, at hans besynderlige syner skyldes stærk opium. Men han er indespærret på et lille værelse og kan ikke overvinde sin mystiske fangevogter. Florrie Cadero er fast besluttet på at stjæle et af sin fars sværd tilbage, men hun får mere med i købet, da hun bryder ind i baronens herresæde. Den billedskønne mand, der bedøvet af stoffer sidder på sit værelse, trækker hende snart ind i sin historie – og ned i sin seng. Da det går op for hende, at de er fanget sammen, udtænker hun en smart flugt. Nathaniel, der er blevet afhængig af sine fangevogteres stoffer, er opsat på hævn og opsøger den gæve tyv, der befriede ham. Florrie, der nu arbejder i en butik, har en gang for alle givet afkald på sit eventyrliv, men Nathaniels jobtilbud gør hende nysgerrig. Sammen må de få bugt med hans afhængighed og afsløre skurken, der ville ødelægge hans liv. Uddrag af bogen Florrie drejede på låsen, åbnede døren og gled ind i rummet. Hun bed et skrig af skræk i sig. En mands skikkelse lå udækket og henslængt hen over sengen. Død? Nej, hans vejrtrækning var dyb og jævn. Han sov. Mens hun stirrede på manden, hørte hun fodtrin og en dæmpet ed. Eden og så lyden af metal, der skrabede, sendte Florrie dykkende ind under sengen. Et øjeblik senere gik det op for hende, at tjenestepigen var vendt tilbage og havde låst døren igen. I det stille rum trak Florrie sig selv ud fra under sengen og listede hen til døren. Låst. Hun var fanget med en mand, som ikke havde andet på end et par lasede knælange bukser. Eller, du milde himmel, det var underbenklæder. Dette var ikke en ældre døende mand. Han var ung og velbygget. Hvor fascinerende hans skikkelse end måtte være, prøvede hun at undgå at kigge på hans nøgne bryst og lemmer. Om forfatteren Kate Rothwell er prisvindende forfatter, der også udgiver under navnet Summer Devon. Hun skriver flere forskellige typer kærlighedsromaner. På dansk er tidligere udgivet Den vidunderlige.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772375649
  • Udgivet:
  • 19. December 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hendes gale baron

Nathaniel, der nylig er blevet baron Felston, vågner fra sit feberanfald og opdager, at han er fange på sin eget gods. Først tror han, at han har mistet forstanden, men finder ud af, at hans besynderlige syner skyldes stærk opium. Men han er indespærret på et lille værelse og kan ikke overvinde sin mystiske fangevogter.

Florrie Cadero er fast besluttet på at stjæle et af sin fars sværd tilbage, men hun får mere med i købet, da hun bryder ind i baronens herresæde. Den billedskønne mand, der bedøvet af stoffer sidder på sit værelse, trækker hende snart ind i sin historie – og ned i sin seng. Da det går op for hende, at de er fanget sammen, udtænker hun en smart flugt. Nathaniel, der er blevet afhængig af sine fangevogteres stoffer, er opsat på hævn og opsøger den gæve tyv, der befriede ham. Florrie, der nu arbejder i en butik, har en gang for alle givet afkald på sit eventyrliv, men Nathaniels jobtilbud gør hende nysgerrig. Sammen må de få bugt med hans afhængighed og afsløre skurken, der ville ødelægge hans liv.Uddrag af bogen

Florrie drejede på låsen, åbnede døren og gled ind i rummet.

Hun bed et skrig af skræk i sig.

En mands skikkelse lå udækket og henslængt hen over sengen. Død? Nej, hans vejrtrækning var dyb og jævn. Han sov.

Mens hun stirrede på manden, hørte hun fodtrin og en dæmpet ed. Eden og så lyden af metal, der skrabede, sendte Florrie dykkende ind under sengen. Et øjeblik senere gik det op for hende, at tjenestepigen var vendt tilbage og havde låst døren igen.

I det stille rum trak Florrie sig selv ud fra under sengen og listede hen til døren.

Låst. Hun var fanget med en mand, som ikke havde andet på end et par lasede knælange bukser. Eller, du milde himmel, det var underbenklæder.

Dette var ikke en ældre døende mand. Han var ung og velbygget. Hvor fascinerende hans skikkelse end måtte være, prøvede hun at undgå at kigge på hans nøgne bryst og lemmer.Om forfatteren

Kate Rothwell er prisvindende forfatter, der også udgiver under navnet Summer Devon. Hun skriver flere forskellige typer kærlighedsromaner. På dansk er tidligere udgivet Den vidunderlige.

Brugerbedømmelser af Hendes gale baronFind lignende bøger
Bogen Hendes gale baron findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.