dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Her var en mand - Jeffrey Archer - Lydbog

Bag om Her var en mand

"Her var en mand" er det syvende og sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den episke saga om familierne Clifton og Barrington og deres turbulente liv i 1978-1982 i denne medrivende fortælling om intriger, magt og kærlighed. Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, er ved at afslutte sine mange år som bestyrelsesformand og for alvor drosle ned for arbejdet. Et uventet telefonopkald spænder dog ben for den plan. I England har magten igen skiftet hænder, og Giles må nu så småt indstille sig på et roligt familieliv med sin hustru, Karin. Men alting er ikke, som det ser ud, og også den plan går i vasken. "Underholdende slægtsroman, der har det hele" – Litteratursiden om Clifton-Krøniken "Førsteklasses håndværk" – Weekendavisen om Clifton-krøniken "Her var en mand" er syvende og sidste bind i Clifton-krøniken, en episk fortælling om magt, forræderi og familiebånd. Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primært er kendt for sine mange spændingsromaner, som har solgt over 330 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spændingsromaner har Archer også udgivet noveller, fængselsdagbøger og børne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer været aktiv inden for engelsk politik og blandt andet været næstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened måtte Archer afsone en fængselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bøger.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726262490
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 23. August 2019
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Her var en mand

"Her var en mand" er det syvende og sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den episke saga om familierne Clifton og Barrington og deres turbulente liv i 1978-1982 i denne medrivende fortælling om intriger, magt og kærlighed.

Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, er ved at afslutte sine mange år som bestyrelsesformand og for alvor drosle ned for arbejdet. Et uventet telefonopkald spænder dog ben for den plan.

I England har magten igen skiftet hænder, og Giles må nu så småt indstille sig på et roligt familieliv med sin hustru, Karin. Men alting er ikke, som det ser ud, og også den plan går i vasken.

"Underholdende slægtsroman, der har det hele" – Litteratursiden om Clifton-Krøniken

"Førsteklasses håndværk" – Weekendavisen om Clifton-krøniken

"Her var en mand" er syvende og sidste bind i Clifton-krøniken, en episk fortælling om magt, forræderi og familiebånd.

Jeffrey Archer (f. 1940) er en engelsk forfatter, der primært er kendt for sine mange spændingsromaner, som har solgt over 330 millioner eksemplarer verden over. Udover sine spændingsromaner har Archer også udgivet noveller, fængselsdagbøger og børne- og ungdomslitteratur. Ved siden af sin forfatterkarriere har Archer været aktiv inden for engelsk politik og blandt andet været næstformand for det Konservative Parti (1985-86). Efter en sag om mened måtte Archer afsone en fængselsdom i 2001-03. Om det ophold udgav han tre bøger.

Brugerbedømmelser af Her var en mand

 • Vagn H. 23. Februar 2021

  En fantastisk afslutning på en serie der er svær at slippe når man er startet.

 • Karen H. 27. August 2020

  Den sidste bog om familien Clifton, en værdig afslutning

 • Kirsten S. 2. Juli 2020

  Fantastisk bog, og medrivende fortælling. Det er sådan en bog, hvor man bare sluger den ene side efter den anden. Det samme gælder iøvrigt for alle 7 bøger i Clifton Krøniken.

 • Peter T. 7. Maj 2020

  Jeg var så heldig at finde en del OTA-bøger på loftet som 9-10 årig, og dem slugte jeg så hurtig, som mine læsefærdigheder nu tillod. De lagde, sammen med BS Ingemanns "Valdemar-bøger" et fundamentet for min evige fascination for histeori legender og historie legender/polt a la BS Ingemann. Så var der vel en pause på en 10 år, da jeg i tresser fik foræret "Når løven Jager" Wilbur Smith, jeg fik stille og rolig læst næsten alt hvad Wilbur Smidt senere udgav. Med Romanen "Jorden Søjler" kom Ken Follet også ind i varmen.

  De senere år har Jeffrey Archer også gjort i samme genre. Han skriver spænde, men lidt mere populært eller Krimiagtig, men de bliver samtidig også sat ind i en tidsånd, som gør at man sluger dem.

 • Inga P. 24. April 2020

  Dejligt skrevet interessant fortælling om tiden og forholdene i England er da blevet en del klogere på Politike i England den får fem stjerner af mig


Find lignende bøger
Bogen Her var en mand findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.