dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Her var en mand - Jeffrey Archer - E-bog

Bag om Her var en mand

Her var en mand er sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den medrivende saga om familierne Cliftons og Barringtons turbulente liv. Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, afslutter sine ti år som bestyrrelsesformand for Bristol Royal Infirmary. En uventet telefonopringning spænder imidlertid ben for dén plan. Sebastian Clifton og lady Virginia er meget imod deres vilje nødt til at opsøge gamle bekendte i fængslet. Giles Barrington er på vej ud af politik. Nye vinde blæser i England, og Giles må så småt indstille sig på et mere almindeligt familieliv sammen med sin østtyske kone Karin. Lady Virginia er til gengæld helt på vej ud af landet for at undslippe sine kreditorer, men så dør hertuginden af Hertford, og lady Virginia får en lys idé.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711918715
 • Udgivet:
 • 9. August 2019
 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Her var en mand

Her var en mand er sidste bind i Clifton-krøniken. Jeffrey Archer afslutter den medrivende saga om familierne Cliftons og Barringtons turbulente liv.

Den verdensberømte forfatter Harry Clifton er i fuld gang med at skrive sit næste store værk, mens hans hustru, Emma, afslutter sine ti år som bestyrrelsesformand for Bristol Royal Infirmary. En uventet telefonopringning spænder imidlertid ben for dén plan. Sebastian Clifton og lady Virginia er meget imod deres vilje nødt til at opsøge gamle bekendte i fængslet. Giles Barrington er på vej ud af politik. Nye vinde blæser i England, og Giles må så småt indstille sig på et mere almindeligt familieliv sammen med sin østtyske kone Karin. Lady Virginia er til gengæld helt på vej ud af landet for at undslippe sine kreditorer, men så dør hertuginden af Hertford, og lady Virginia får en lys idé.

Brugerbedømmelser af Her var en mand

 • Vagn H. 23. Februar 2021

  En fantastisk afslutning på en serie der er svær at slippe når man er startet.

 • Karen H. 27. August 2020

  Den sidste bog om familien Clifton, en værdig afslutning

 • Kirsten S. 2. Juli 2020

  Fantastisk bog, og medrivende fortælling. Det er sådan en bog, hvor man bare sluger den ene side efter den anden. Det samme gælder iøvrigt for alle 7 bøger i Clifton Krøniken.

 • Peter T. 7. Maj 2020

  Jeg var så heldig at finde en del OTA-bøger på loftet som 9-10 årig, og dem slugte jeg så hurtig, som mine læsefærdigheder nu tillod. De lagde, sammen med BS Ingemanns "Valdemar-bøger" et fundamentet for min evige fascination for histeori legender og historie legender/polt a la BS Ingemann. Så var der vel en pause på en 10 år, da jeg i tresser fik foræret "Når løven Jager" Wilbur Smith, jeg fik stille og rolig læst næsten alt hvad Wilbur Smidt senere udgav. Med Romanen "Jorden Søjler" kom Ken Follet også ind i varmen.

  De senere år har Jeffrey Archer også gjort i samme genre. Han skriver spænde, men lidt mere populært eller Krimiagtig, men de bliver samtidig også sat ind i en tidsånd, som gør at man sluger dem.

 • Inga P. 24. April 2020

  Dejligt skrevet interessant fortælling om tiden og forholdene i England er da blevet en del klogere på Politike i England den får fem stjerner af mig


Find lignende bøger
Bogen Her var en mand findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.