Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Herrens Hus - Søren Ellemose - E-bog

- Manus Albino 4

Bag om Herrens Hus

Den aldrende kriminalkommissær, Henning Lorentzen, nyder stilheden i sit sommerhus på vestkysten. Journalist Xenia Holm er i Indien for at undersøge en sag om giftige kemikalier hos modegiganten GreatSales. Da advokat Phillip Rosenkrantz, partner i et hæderkronet advokatfirma, begår selvmord, udløses en kædereaktion af begivenheder. Snart må alle involverede erkende, at fortidens synder melder deres ankomst. HERRENS HUS er fjerde bind i Manus Albino-serien om kriminalkommissær Henning Lorentzen, Louise Jensen, Thomas Kokdahl og Xenia Holm. HERRENS HUS starter, hvor Havfruens Død endte. Tvillingerne Søren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet mere end 35 bøger. ⭐⭐⭐⭐⭐ “Hele Manus Albino-serien kan klart anbefales.” Goodreads ⭐⭐⭐⭐⭐ “… kom så i gang med at læse denne serie!” Cats, books and coffee ⭐⭐⭐⭐⭐ “Har du ikke læst serien endnu, så kan jeg kun sige: kom igang!” Goodreads ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Herrens Hus er en bog, man ikke kan lægge fra sig. Den er medrivende, sindsoprivende, kvalmefremkaldende, nervepirrende og ganske enkelt fantastisk.” Goodreads ⭐⭐⭐⭐⭐ “I har gjort det igen.” Goodreads ⭐⭐⭐⭐⭐ “En af de mest velskrevne, spændende krimithrillere i hele min bogreol.” Goodreads

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793927841
 • Udgivet:
 • 10. Maj 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Herrens Hus

Den aldrende kriminalkommissær, Henning Lorentzen, nyder stilheden i sit sommerhus på vestkysten.

Journalist Xenia Holm er i Indien for at undersøge en sag om giftige kemikalier hos modegiganten GreatSales.

Da advokat Phillip Rosenkrantz, partner i et hæderkronet advokatfirma, begår selvmord, udløses en kædereaktion af begivenheder.

Snart må alle involverede erkende, at fortidens synder melder deres ankomst.

HERRENS HUS er fjerde bind i Manus Albino-serien om kriminalkommissær Henning Lorentzen, Louise Jensen, Thomas Kokdahl og Xenia Holm.

HERRENS HUS starter, hvor Havfruens Død endte.

Tvillingerne Søren og Morten Ellemose (f. 1972) har tilsammen skrevet mere end 35 bøger.

⭐⭐⭐⭐⭐ “Hele Manus Albino-serien kan klart anbefales.” Goodreads

⭐⭐⭐⭐⭐ “… kom så i gang med at læse denne serie!” Cats, books and coffee

⭐⭐⭐⭐⭐ “Har du ikke læst serien endnu, så kan jeg kun sige: kom igang!” Goodreads

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Herrens Hus er en bog, man ikke kan lægge fra sig. Den er medrivende, sindsoprivende, kvalmefremkaldende, nervepirrende og ganske enkelt fantastisk.” Goodreads

⭐⭐⭐⭐⭐ “I har gjort det igen.” Goodreads

⭐⭐⭐⭐⭐ “En af de mest velskrevne, spændende krimithrillere i hele min bogreol.” Goodreads

Brugerbedømmelser af Herrens Hus

 • Krimiormen s. 6. Juni 2020

  ”Herrens hus” er 4. bind i serien Manus Albino skrevet af brødrene Søren & Morten Ellemose. De 2 forfatter- og forlagsbrødre har en eminent evne til at skrive nogle fantastiske page-turnere og de holder sig ikke til en enkelt genre. Serien Manus Albino har jeg været dybt imponeret over siden jeg læste det første bind ”Københavns brand”.

  Hele serien er virkelig fantastisk velskrevet med forfatternes sædvanlige pift af skøn humor drysset velvilligt ud over siderne. ”Herrens hus” starter i Brasilien og ender såmænd i Rumænien. Det er lykkedes afdøde Sebastian La Cour at sende et brev til Louise hinsides graven.

  Så er scenen ellers sat for ”Herrens hus”. ”Herrens hus” er som de tidligere bind i serien Manus Albino fantastisk godt skruet sammen. Der er afsluttede historier, men samtidig er der også en del åbne slutninger som man må forvente bliver afsluttet i 5. og sidst bind ”Dannebrogs fald”.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Herrens Hus findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.