Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Højsangen fra Palermovej - Annette Bjergfeldt - E-bog

Bag om Højsangen fra Palermovej

En saga fra Amager om tre generationer, der lever under samme tag, med afstikkere til operaen i Paris og Cirkus Sowalskaja i Sankt Petersborg. Alt sammen fortalt af den generte maler, Esther. Da Esthers morfar køber huset på Palermovej i 1921, ønsker han sig et hjem fyldt med opera, bohemer og en kærlighed så berusende som beskrevet i Kong Salomons Højsang. Men hans udkårne, russiske Varinka, vil langt hellere spille på greyhounds ude på Tårnbybanen. Den utæmmelige lidenskab og drømmen om et kunstnerliv bliver ved med at spøge i slægten. Især Esther og hendes tvillingesøster, divaen Olga, slås med deres skyhøje forventninger til tilværelsen. Højsangen fra Palermovej er en frodig og vildtvoksende roman om jagten på århundredets kærlighed. Og om at miste stort og give det hele en chance til.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770073738
 • Udgivet:
 • 19. Maj 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Højsangen fra Palermovej

En saga fra Amager om tre generationer, der lever under samme tag, med afstikkere til operaen i Paris og Cirkus Sowalskaja i Sankt Petersborg. Alt sammen fortalt af den generte maler, Esther.

Da Esthers morfar køber huset på Palermovej i 1921, ønsker han sig et hjem fyldt med opera, bohemer og en kærlighed så berusende som beskrevet i Kong Salomons Højsang. Men hans udkårne, russiske Varinka, vil langt hellere spille på greyhounds ude på Tårnbybanen.
Den utæmmelige lidenskab og drømmen om et kunstnerliv bliver ved med at spøge i slægten. Især Esther og hendes tvillingesøster, divaen Olga, slås med deres skyhøje forventninger til tilværelsen.

Højsangen fra Palermovej er en frodig og vildtvoksende roman om jagten på århundredets kærlighed. Og om at miste stort og give det hele en chance til.

Brugerbedømmelser af Højsangen fra Palermovej

 • Annette F. 7. Februar 2021

  Jeg giver uden tvivl 5 stjerner. Den er så charmerende, de sproglige og handlingsmæssige indfald er sjove og overraskende. Absolut en humørløfter i denne lidt triste tid. Har selv fået den anbefalet og har videregivet til mange andre.
  Glæder mig allerede til at læse den igen.
  Annette Fabricius-Bjerre

 • Jørgen K. 4. December 2020

  En fantastisk og helt speciel bog morsom og fandenivoldsk i et hæsblæsende ordforråd, der beskriver generationers liv på godt og ondt, længe leve Højsangen fra Palrrmovej

 • Preben B. 26. August 2020

  God ,sjov, lidt speciel og læsevædig bog, kan bestemt anbefales


Find lignende bøger
Bogen Højsangen fra Palermovej findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.