Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Horisonten og sådan noget - Tina Sakura - E-bog

Bag om Horisonten og sådan noget

Horisonten og sådan noget er en eventyrlig fortælling om krig, sorg, kærlighed og mirakler. Det er historien om Noura, som flygter fra det hjemland, der er besat af ondskaben, og som siden møder Daimi, der hjælper hende med at finde modet til at tage tilbage og redde sin lillebror.   Noura betyder lys. Men mørke er det eneste, Noura kan huske. Hvorfor har hun sejlet omkring i en mystisk ubåd? Og hvor kommer hun mon fra? Da Noura møder Daimi, begynder hun at huske. Noura og Daimi rejser af sted mod horisonten og savnet og magien: De leder efter deres egen lyd, de leder efter mod. Men vil det virkelig være nok, når de står over for grusomheden selv?   Bogen er gennemillustreret af Lilian Brøgger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727010427
  • Udgivet:
  • 15. Marts 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Horisonten og sådan noget

Horisonten og sådan noget er en eventyrlig fortælling om krig, sorg, kærlighed og mirakler. Det er historien om Noura, som flygter fra det hjemland, der er besat af ondskaben, og som siden møder Daimi, der hjælper hende med at finde modet til at tage tilbage og redde sin lillebror.

 

Noura betyder lys. Men mørke er det eneste, Noura kan huske. Hvorfor har hun sejlet omkring i en mystisk ubåd? Og hvor kommer hun mon fra? Da Noura møder Daimi, begynder hun at huske. Noura og Daimi rejser af sted mod horisonten og savnet og magien: De leder efter deres egen lyd, de leder efter mod. Men vil det virkelig være nok, når de står over for grusomheden selv?

 

Bogen er gennemillustreret af Lilian Brøgger.

Brugerbedømmelser af Horisonten og sådan nogetFind lignende bøger
Bogen Horisonten og sådan noget findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.