Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hornblower på Atropos - C. S. Forester - E-bog

Bag om Hornblower på Atropos

Horatio Hornblower bliver for første gang gjort til kaptajn over eget skib. Kongen sender ham til Tyrkiet, hvor et britisk skib er gået til bunds med en enorm guldskat om bord. Hornblower og hans mandskab skal i al hemmelighed hæve skatten op fra havets bund, men noget går helt galt. Tyrkerne finder ud af, hvad Hornblower har gang i, og de øjner muligheden for at få fingre i skatten selv. De besætter det forladte Fort Atropos, og pludselig ser det hele meget sort ud for briterne. "Hornblower på Atropos" er fjerde bog i seriens indre kronologi. Serien om den engelske søofficer kaptajn Hornblower tager os med tilbage til Napoleonskrigene og fortæller historien om den søsyge matros, der ender med at blive en vaskeægte søhelt i den engelske flåde. Bøgerne er blevet filmatiseret flere gange og har opnået stor popularitet verden over. C.S. Forester (1899-1966) var pseudonymet for den britiske forfatter Cecil Louis Throughton Smith, der blev kendt for sine fortællinger om krig til søs. Hans bogserie om den royale søofficer Horatio Hornblower blev oversat til en lang række sprog og gjorde ham meget populær. I 1951 blev hans bog "The African Queen" filmatiseret med Katherine Hepburn og Humphrey Bogart i hovedrollerne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771744859
  • Udgivet:
  • 5. Oktober 2015
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Hornblower på Atropos

Horatio Hornblower bliver for første gang gjort til kaptajn over eget skib. Kongen sender ham til Tyrkiet, hvor et britisk skib er gået til bunds med en enorm guldskat om bord. Hornblower og hans mandskab skal i al hemmelighed hæve skatten op fra havets bund, men noget går helt galt. Tyrkerne finder ud af, hvad Hornblower har gang i, og de øjner muligheden for at få fingre i skatten selv. De besætter det forladte Fort Atropos, og pludselig ser det hele meget sort ud for briterne.

"Hornblower på Atropos" er fjerde bog i seriens indre kronologi.

Serien om den engelske søofficer kaptajn Hornblower tager os med tilbage til Napoleonskrigene og fortæller historien om den søsyge matros, der ender med at blive en vaskeægte søhelt i den engelske flåde. Bøgerne er blevet filmatiseret flere gange og har opnået stor popularitet verden over.

C.S. Forester (1899-1966) var pseudonymet for den britiske forfatter Cecil Louis Throughton Smith, der blev kendt for sine fortællinger om krig til søs. Hans bogserie om den royale søofficer Horatio Hornblower blev oversat til en lang række sprog og gjorde ham meget populær. I 1951 blev hans bog "The African Queen" filmatiseret med Katherine Hepburn og Humphrey Bogart i hovedrollerne.

Brugerbedømmelser af Hornblower på AtroposFind lignende bøger
Bogen Hornblower på Atropos findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.