Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hun falder - H.K. Møller - Lydbog

Bag om Hun falder

Sidsel, født Blegvad, gift Orthmann, møder sit livs Karsten på universitetet. Hun tror, at hun snor ham om sin lillefinger med sin dristige seksualitet, som hun gavmildt deler ud af over en bred kam. Men en hvid villa, to børn og et markant statusspring senere, er hun viklet ind i et spind, hun ikke forstår. Karsten er forelsket, men ikke i Sidsel, og Sidsels tilværelse styrter sammen. I sin nye overkommelige treværelseslejlighed beslutter hun at kæmpe sig tilbage til Karsten i den hvide villa. Med alle våben, og det vil især sige det bedste våben hun har. Stadigt mere desperat. Romanen undersøger, hvad kærlighed er, når den hverken er ny eller nem. Den forholder sig til de flydende magtforhold mellem kønnene og til, hvad man stiller op med den grundlæggende utryghed i tilværelsen. Om forfatteren H. K. Møller er journalist og kommunikationsrådgiver og har arbejdet med branding, presse, kampagne og politik hele sit voksne liv. H.K. Møller har skrevet to bøger til virksomheder. Hun Falder er hendes første roman.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794049818
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 16. December 2020
  • Oplæser:
  • Silje Shearman Poulsen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hun falder

Sidsel, født Blegvad, gift Orthmann, møder sit livs Karsten på universitetet.

Hun tror, at hun snor ham om sin lillefinger med sin dristige seksualitet, som hun gavmildt deler ud af over en bred kam. Men en hvid villa, to børn og et markant statusspring senere, er hun viklet ind i et spind, hun ikke forstår.

Karsten er forelsket, men ikke i Sidsel, og Sidsels tilværelse styrter sammen. I sin nye overkommelige treværelseslejlighed beslutter hun at kæmpe sig tilbage til Karsten i den hvide villa. Med alle våben, og det vil især sige det bedste våben hun har. Stadigt mere desperat.

Romanen undersøger, hvad kærlighed er, når den hverken er ny eller nem. Den forholder sig til de flydende magtforhold mellem kønnene og til, hvad man stiller op med den grundlæggende utryghed i tilværelsen.

Om forfatteren
H. K. Møller er journalist og kommunikationsrådgiver og har arbejdet med branding, presse, kampagne og politik hele sit voksne liv.

H.K. Møller har skrevet to bøger til virksomheder. Hun Falder er hendes første roman.

Brugerbedømmelser af Hun falderFind lignende bøger
Bogen Hun falder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.