Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Hvad må der gøres? af Alain Badiou Du sparer 18% ift. forlagets pris Spar 18%

Hvad må der gøres?

Bag om Hvad må der gøres?

Donald Trumps sejr ved præsidentvalget i USA sendte chokbølger gennem verdenssamfundene. Ingen havde opfattet Trump som en seriøs kandidat i slutspillet mod den etablerede politiske elite repræsenteret af blandt andre Hillary Clinton. I to forelæsninger på amerikanske univseriteter i kølvandet på valgresultatet undersøger den franske filosof Alain Badiou den situation, som Trumps sejr afspejlede - og var med til at skabe.   Badiou argumenterer for, at Trump må beskues som et symptom på en global krise med fire karaktertræk: den globale kapitalismes brutale triumf, den politiske elites tilbagegang, den generelle frustration og desorientering blandt vælgerne, samt fraværet af et overbevisende og visionært alternativ til tingenes tilstand.   Den globale krise muliggjorde Trumps fremfærd som en ny form for politisk figur på kanten af det politiske establishment. Trump udnyttede denne position til at iscenesætte sig selv som et alternativ til det bestående under sloganet 'drain the swamp' - på trods af at Trump med sit forretningsimperium inkarnerer selve det system, der er årsag til krisen.   Den progressive, politiske udfordring er nu at skabe noget nyt, som indebærer et reelt valg, et radikalt alternativ, baseret på princippet om universalitet og lighed.   Badious essay bør læses af enhver, som ønsker at forstå, hvorfor Trumps sejr var mulig, og hvad der herfra må gøres.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772044125
 • Udgivet:
 • 27. november 2019
 • 96,95 kr.
 • 118,00 kr.
 • 21,05 kr. (18%)
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 28% som medlem
 • 84,95 kr.
 • 33,05 kr. (28%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Alain Badiou
Se alle titler
Beskrivelse af Hvad må der gøres?
Donald Trumps sejr ved præsidentvalget i USA sendte chokbølger gennem verdenssamfundene. Ingen havde opfattet Trump som en seriøs kandidat i slutspillet mod den etablerede politiske elite repræsenteret af blandt andre Hillary Clinton. I to forelæsninger på amerikanske univseriteter i kølvandet på valgresultatet undersøger den franske filosof Alain Badiou den situation, som Trumps sejr afspejlede - og var med til at skabe.
 
Badiou argumenterer for, at Trump må beskues som et symptom på en global krise med fire karaktertræk: den globale kapitalismes brutale triumf, den politiske elites tilbagegang, den generelle frustration og desorientering blandt vælgerne, samt fraværet af et overbevisende og visionært alternativ til tingenes tilstand.
 
Den globale krise muliggjorde Trumps fremfærd som en ny form for politisk figur på kanten af det politiske establishment. Trump udnyttede denne position til at iscenesætte sig selv som et alternativ til det bestående under sloganet 'drain the swamp' - på trods af at Trump med sit forretningsimperium inkarnerer selve det system, der er årsag til krisen.
 
Den progressive, politiske udfordring er nu at skabe noget nyt, som indebærer et reelt valg, et radikalt alternativ, baseret på princippet om universalitet og lighed.
 
Badious essay bør læses af enhver, som ønsker at forstå, hvorfor Trumps sejr var mulig, og hvad der herfra må gøres.
Brugerbedømmelser af Hvad må der gøres?


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Hvad må der gøres? findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.