Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvem bestemmer, Sebastian? - Christoffer Boserup Skov - E-bog

Bag om Hvem bestemmer, Sebastian?

12-årige Sebastian bliver viklet ind i en mystisk sag om en gammel pistol, og pludselig forsvinder en klassekammerat, mens han er i Iran. Og så er der Sebastians forældre, der i hvert fald ikke gider interessere sig for andet end deres kedelige arbejde. Sammen med sin veninde, Vigga, finder Sebastian ud af, hvem der bestemmer i Danmark, hvordan politik er skruet sammen, og hvorfor demokrati egentlig er en rigtig god idé. De tidligere bind i serien har handlet om filosofi, livets mening, retfærdighed og evolutionen. Denne gang handler det om, hvem der bestemmer. Hvad er et demokrati? Hvad er frihed egentlig – og hvordan løser man problemer i et samfund?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788792240415
 • Udgivet:
 • 13. Marts 2013
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Hvem bestemmer, Sebastian?

  Beskrivelse af Hvem bestemmer, Sebastian?

  12-årige Sebastian bliver viklet ind i en mystisk sag om en gammel pistol, og pludselig forsvinder en klassekammerat, mens han er i Iran. Og så er der Sebastians forældre, der i hvert fald ikke gider interessere sig for andet end deres kedelige arbejde. Sammen med sin veninde, Vigga, finder Sebastian ud af, hvem der bestemmer i Danmark, hvordan politik er skruet sammen, og hvorfor demokrati egentlig er en rigtig god idé.

  De tidligere bind i serien har handlet om filosofi, livets mening, retfærdighed og evolutionen. Denne gang handler det om, hvem der bestemmer. Hvad er et demokrati? Hvad er frihed egentlig – og hvordan løser man problemer i et samfund?

  Brugerbedømmelser af Hvem bestemmer, Sebastian?  Find lignende bøger
  Bogen Hvem bestemmer, Sebastian? findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.