Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvide løgne - Hamza Mansour - E-bog

Bag om Hvide løgne

Amalie er muslim og hemmeligt forelsket i Markus. En dag går hendes drømme i opfyldelse, da Markus pludselig gengælder hendes følelser. De to begynder at ses i det skjulte, da Amalies forældre under ingen omstændigheder må finde ud af, at hun har en ikke-muslimsk kæreste. Sammen udtænker de en plan, der skal rykke deres forhold ud af skyggen, så de kan offentliggøre deres kærlighed for omverdenen. Men hemmelighedsfulde sandheder og farlige hemmeligheder truer med at vende op og ned på tilværelsen. Snart viser det sig, at alt ikke umiddelbart er, hvad det ser ud til at være. Hvide løgne er en tankevækkende spændingsroman for unge, der inviterer læseren med på en rejse gennem kultursammenstød, religion og kampen for at passe ind. Hamza Mansour, f. 1994, er af palæstinensisk oprindelse, født i Danmark og vokset op i Odense-bydelen Vollsmose. Han er uddannet folkeskolelærer, og Hvide løgne er Hamza Mansours debutroman.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794534277
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hvide løgne

Amalie er muslim og hemmeligt forelsket i Markus. En dag går hendes drømme i opfyldelse, da Markus pludselig gengælder hendes følelser. De to begynder at ses i det skjulte, da Amalies forældre under ingen omstændigheder må finde ud af, at hun har en ikke-muslimsk kæreste. Sammen udtænker de en plan, der skal rykke deres forhold ud af skyggen, så de kan offentliggøre deres kærlighed for omverdenen. Men hemmelighedsfulde sandheder og farlige hemmeligheder truer med at vende op og ned på tilværelsen. Snart viser det sig, at alt ikke umiddelbart er, hvad det ser ud til at være.

Hvide løgne er en tankevækkende spændingsroman for unge, der inviterer læseren med på en rejse gennem kultursammenstød, religion og kampen for at passe ind.

Hamza Mansour, f. 1994, er af palæstinensisk oprindelse, født i Danmark og vokset op i Odense-bydelen Vollsmose. Han er uddannet folkeskolelærer, og Hvide løgne er Hamza Mansours debutroman.

Brugerbedømmelser af Hvide løgneFind lignende bøger
Bogen Hvide løgne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.