Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvordan får man nye forældre? - Gitte Søby Madsen - E-bog

Bag om Hvordan får man nye forældre?

Familie – hvad betyder det lille ord egentlig? Hvordan ser din familie ud? Er det far, mor og børn? Bor dine forældre sammen eller hver for sig? Og hvordan kan det egentlig gå til, at man pludselig får nye forældre? Herta går i klasse med sin bedste ven, Haris. De spiller fodbold og elsker at lufte hund rundt om mosen. Haris holder snoren, og Herta samler lort op. Men det er ikke alt lort, der kan samles op i en pose og smides ud. Indimellem kan det hele også bare være lidt noget lort, og hvad gør man så? Med et bliver der vendt op og ned på Hertas liv, og hendes familie bliver aldrig den samme. Hvordan får man nye forældre? er en anderledes børnebog, hvor du skal være med til at regne ud, hvordan det går til, at Herta pludselig får nye forældre. Om forfatter og illustrator Gitte Søby Madsen (f. 1988) oplevede som barn – ligesom bogens hovedperson – at få rusket rundt i sin families konstruktion. Gitte er uddannet cand.mag. i dansk og kultur- og sprogmødestudier fra Roskilde Universitet og arbejder i dag som gymnasielærer. Hun bor med sin familie i Skovlunde og holder af at skrive og tegne. Hvordan får man nye forældre? er Gittes anden børnebog. Joan Glintborg Vissing (f. 1988) er illustrator og designer og uddannet cand.design i kommunikationsdesign fra Designskolen Kolding. Joan bor i dag i Ikast med sin familie. Gitte og Joan var klassekammerater i 8.klasse i Sdr. Felding. De tegnede begge kruseduller i skolebøgerne. Hvordan får man nye forældre? er deres første fælles bogprojekt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772375496
  • Udgivet:
  • 22. Januar 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvordan får man nye forældre?

Familie – hvad betyder det lille ord egentlig? Hvordan ser din familie ud? Er det far, mor og børn? Bor dine forældre sammen eller hver for sig? Og hvordan kan det egentlig gå til, at man pludselig får nye forældre?Herta går i klasse med sin bedste ven, Haris. De spiller fodbold og elsker at lufte hund rundt om mosen. Haris holder snoren, og Herta samler lort op. Men det er ikke alt lort, der kan samles op i en pose og smides ud. Indimellem kan det hele også bare være lidt noget lort, og hvad gør man så?Med et bliver der vendt op og ned på Hertas liv, og hendes familie bliver aldrig den samme.Hvordan får man nye forældre? er en anderledes børnebog, hvor du skal være med til at regne ud, hvordan det går til, at Herta pludselig får nye forældre.Om forfatter og illustrator

Gitte Søby Madsen (f. 1988) oplevede som barn – ligesom bogens hovedperson – at få rusket rundt i sin families konstruktion. Gitte er uddannet cand.mag. i dansk og kultur- og sprogmødestudier fra Roskilde Universitet og arbejder i dag som gymnasielærer. Hun bor med sin familie i Skovlunde og holder af at skrive og tegne. Hvordan får man nye forældre? er Gittes anden børnebog.Joan Glintborg Vissing (f. 1988) er illustrator og designer og uddannet cand.design i kommunikationsdesign fra Designskolen Kolding. Joan bor i dag i Ikast med sin familie.Gitte og Joan var klassekammerater i 8.klasse i Sdr. Felding. De tegnede begge kruseduller i skolebøgerne. Hvordan får man nye forældre? er deres første fælles bogprojekt.

Brugerbedømmelser af Hvordan får man nye forældre?Find lignende bøger
Bogen Hvordan får man nye forældre? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.