Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvorfor jeg ikke er kristen - Bertrand Russell - E-bog

Bag om Hvorfor jeg ikke er kristen

Den verdenskendte engelske filosof og nobelpristager Bertrand Russell leverer et knivskarpt og aktuelt opgør med kristendommen og dermed også med islam og andre teologiske systemer. ”Mørkemænds myter” kalder han kristendommen og anerkender kun, at religionens bidrag til civilisationen er dens opfindelse af kalenderen. Religion bygger ifølge Bertrand Russell på rædslen for det ukendte og på ønsket om at have en slags storebror, der står side om side med én under alle vanskeligheder og i enhver strid. Religionens fundament er frygten for det gådefulde, frygten for at lide nederlag og frygten for døden. Bertrand Russells nådeløse opgør med kristen moral, universel retfærdighed og de kilder, hvorfra kristendom og islam udspringer, rammer lige ind i den verserende diskussion om tro og ateisme, intelligent design, moral og etik.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791299759
  • Udgivet:
  • 14. Januar 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvorfor jeg ikke er kristen

Den verdenskendte engelske filosof og nobelpristager Bertrand Russell leverer et knivskarpt og aktuelt opgør med kristendommen og dermed også med islam og andre teologiske systemer.

”Mørkemænds myter” kalder han kristendommen og anerkender kun, at religionens bidrag til civilisationen er dens opfindelse af kalenderen.

Religion bygger ifølge Bertrand Russell på rædslen for det ukendte og på ønsket om at have en slags storebror, der står side om side med én under
alle vanskeligheder og i enhver strid. Religionens fundament er frygten for det gådefulde, frygten for at lide nederlag og frygten for døden.

Bertrand Russells nådeløse opgør med kristen moral, universel retfærdighed og de kilder, hvorfra kristendom og islam udspringer, rammer lige ind i den
verserende diskussion om tro og ateisme, intelligent design, moral og etik.

Brugerbedømmelser af Hvorfor jeg ikke er kristenFind lignende bøger
Bogen Hvorfor jeg ikke er kristen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.