Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvorfor skriver jeg? - Karl Ove Knausgård - E-bog

Bag om Hvorfor skriver jeg?

" Spørgsmålet om hvorfor jeg skriver forekommer simpelt, men simpelheden er et bedrag." Således indledes Hvorfor skriver jeg? af Karl Ove Knausgård. I denne tekst beskriver han, hvordan og hvorfor han begyndte at skrive, om hvordan det at skrive for ham handler om at stå åben for øjeblikket og stedet, om at se på verden med et uvidende og forsvarsløst blik. Det at vide noget om noget står ofte i vejen for at skrive om det:: " Jeg er nødt til at  komme uforvarende til det, eller det må komme uforvarende over mig," skriver han. Hvorfor skriver jeg?  er et personligt essay om skrivning og den kreative proces af forfatteren til det autofiktive værk Min kamp. Karl Ove Knausgård (f.1968) debuterede som forfatter i 1998. Hans værker er oversat til 30 sprog, og han har modtaget en række litterære priser.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711910993
 • Udgivet:
 • 3. Januar 2019
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Hvorfor skriver jeg?

  Beskrivelse af Hvorfor skriver jeg?

  " Spørgsmålet om hvorfor jeg skriver forekommer simpelt, men simpelheden er et bedrag."

  Således indledes Hvorfor skriver jeg? af Karl Ove Knausgård. I denne tekst beskriver han, hvordan og hvorfor han begyndte at skrive, om hvordan det at skrive for ham handler om at stå åben for øjeblikket og stedet, om at se på verden med et uvidende og forsvarsløst blik. Det at vide noget om noget står ofte i vejen for at skrive om det:: " Jeg er nødt til at  komme uforvarende til det, eller det må komme uforvarende over mig," skriver han.

  Hvorfor skriver jeg?  er et personligt essay om skrivning og den kreative proces af forfatteren til det autofiktive værk Min kamp.

  Karl Ove Knausgård (f.1968) debuterede som forfatter i 1998. Hans værker er oversat til 30 sprog, og han har modtaget en række litterære priser.

  Brugerbedømmelser af Hvorfor skriver jeg?  Find lignende bøger
  Bogen Hvorfor skriver jeg? findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.